Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted Movie

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

her tarafı klişe dolu, acting diye bişeyin olmadığı; efektlerin yetersiz ve fikirlerin komik olduğu bi film. shoot 'em up lafı geçmiş; onla bunu aynı klasmanda değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyosanız, film adına daha da kötü zaten.

bu arada blackchaos mesela filmi beğenenlerden biri aynı zamanda timur bekmambetov'un diğer filmlerini de beğenmiş; ben mesela artık hangi yönetmenin aksiyon filmlerinden kaçacağım konusunda da fikir sahibiyim. rusyanın wachowski'sinden speed racer la on par bi film gelmiş işte ..
Sosyal ağlarda paylaş

matrix fena örnek diil aslında valla, 63m$ a yapmışlar matrix i, wanted da 65m$ a çıkmış. o noktada çok yakınlar mesela - aradaki 9 seneyi saymazsak - ama diğer konularda (karakterler, plot, diyaloglar, oyunculuk etc. size aptal muamelesi yaptığımdan değil, başlıkları gördükçe matrix i hatırlarsınız belki biraz diye yazdım tek tek) kıyaslayacaksanız etrafa pek duyurmayın bence.

çizgi roman uyarlamasından beklenenler basit aslında baya, bir sinema filmi olarak da seni çizgi romanın kendi formatında eğlendirdiği kadar eğlendirmesini beklemek en azından. iron man, hellboy, spiderman, batman vs bu beklentinin çok çok üzerinde performans gösteren örnekler de önümüzdeyken; diyecek çok bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dralnu begenmeyebilir arkadaslar, kendi zevkidir, yani filmden daha anlamli aksyon beklemistir belki, kendi hakkida odur sonucta zevk bu. Ben de acikcasi daha ciddi olmasini isterdim, ama acaip sacma ve abarti cikti. bir yerden sonra off ne sacma ya demeyi birakip "aman bosver oylesine izleyeyim" dedim ve iyi vakit gecti. Ha bidaha izlemem asla, oyle bir kere izleyip gecmelik birsey. Yazin en iyi filmi benim acidan cok abarti bir yorum, ama yaz filmlerine eglenceli bir baslangic diyebiliriz.

2 saat geciyor iste, sacma sapan seyler var ama keyifli bir yandan da.
Sosyal ağlarda paylaş

kurgu içerik konu olarak bakmıyorum pek.
Oyunculuğuda beğendim zaten iyi oynayamayan adam yok ki Morgan Freeman ve Jolie hangisinin oyunculuğu kötü ?

Ben daha çok sahnelere baktım.

Mermiye falso vermesi , Gökdelenden adamın atlayarak ateş etmesi o sırada adamın atlayını tam karşıdan ağır çekimden alınması camın kırılması.
Jolie nin arabayla çocuğu arabaya alması daha bi sürü sahne harikaydı bence.

Siz filmde konu arıyorsunuz ama bu kadar görsel efekti konuyla bir arada kullanamazdınız.Ben Bu yönetmenin hayranıyım.Birkaç filmini izledim.
Timur Bekmambetov çoğu filmleri böyle.
İzleyin Night Wath , Day watch filmde içerik konu hatta oyunculuk bile kötü

lakin müthiş sahneler var.Özellikle Day watch ta hollywood aksiyonlarına takla atırır ki Wanted gibi Hollywood yapımı film değil.Bu filmle farkedilip hollywooda transfer oldu.Zaten bu filmlerle bir 3lemeye imza atarak matrixle çok sık karşılaştırılıyor.Wachowski kardeşlerle.
Day watch ta kadının arabayla gökdelenin camlarında gezmesi el freni çekerek kata girmesi
Yoyoyla şehir yıkma gibi absürdlükler var.
Bu Timur Bekmambetov yorumu
Sosyal ağlarda paylaş

night ve daywatch da ben oyunculuk ve içerik olarak da çok beğenmiştim.hele oyunculuğu baya beğenmiştim.

bu arada çizgiromanında o mermiye falso filan verme filan konu içinde absürd kalmıyodu.filmde açıklaması yok mu?

ÇR nın konusu

çizgiromanda fraternity supervillian grubu.bu adam da süper gücü gereği öyle absürd şeyler yapabiliyor.loom of fate filan yok.

eskiden dünya böyle dc, marvel evreni gibi bişeyken bu villian lar birleşip tüm süperkahraman ları yok etmişler.hatta bi tanesi süperman in pelerinini filan saklıyo hatıra olarak.falan fişmekan...

ÇR güzel bi fikirden yola çıkıyo ama yazar becerememiş güzel bişey yapayı.saçmasapan bişey çıkmış ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...