Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sanki benim beklentilerim biraz daha yüksekti gibi, ama yine de çok başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 baya başarılıydı film ciddi ciddi de.. izlerken bi sonraki sahneleri tahmin edip yanda arkadaşa söyleyebilmek te filmin - siydi bence.. sonuna kadar çok tahmin edilebilir bi filmdi. ama çok beğendim bidaha izlicem XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Çok iyi bi filmdi hatta bu yaz çıkmış en iyi filmdi bence. En kısa zamanda tekrar gideceğim sinemada :) What the fuck have you done lately? - Wesley Gibson (He's the man!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Gayet güzeldi bencede, onları izlerken ben deşarj oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bayadır izlediğim en kötü filmdi, aklıma ilk gelen kıyaslama ghost rider oldu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ghost rider gibiyse gitmeye degmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ha 1 kişi hariç herkes güzel demiş, gidin demiş, sende o saçmalayanın yorumunu dikkate almışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yok cok isterim iyi olmasını, sırf bu film icin plan yaptık birden canım sıkıldı kötü yorumunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Tv de gördümde harika sahneler var. Bence kült film olmaya aday. Nesi beğenilmemiş merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Beğenilmemesini bende anlamadım gerçekten süper filmdi. Beklentiler farklı olabilir tabi. Geyik+aksiyon+güzel kızlar++arabalar daha ne olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ya beklentisiz gidiceksin, bol ekşın için gidiceksin, yöeh demek için gidiceksin, beğeniceksin çıkacaksın, budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fast-food tadında bir film işte. seyir zevki veriyor sadece hepsi bu. bu da yaz ayında sıcak baymış ve klimalı biryerlere kaçıcak insanlar için oldukça tatmin edici birşey sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 her tarafı klişe dolu, acting diye bişeyin olmadığı; efektlerin yetersiz ve fikirlerin komik olduğu bi film. shoot 'em up lafı geçmiş; onla bunu aynı klasmanda değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyosanız, film adına daha da kötü zaten. bu arada blackchaos mesela filmi beğenenlerden biri aynı zamanda timur bekmambetov'un diğer filmlerini de beğenmiş; ben mesela artık hangi yönetmenin aksiyon filmlerinden kaçacağım konusunda da fikir sahibiyim. rusyanın wachowski'sinden speed racer la on par bi film gelmiş işte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Filmi bugün izledim.. Pekte öyle süper, müthiş, kült bir film değil Zaman öldürmek için, keyifle izlenecek ama izleyiciye pekbirşey katmayacak bir film. Kanımca vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kimseye gücendirmek değil amacım ama çizgi roman uyarlamasına gidip kendinize ne katmayı bekliyorsunuz ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ulan sanki matrix te hayatın anlamını çözdünüz.Matrix e kült film ibaresini yapıştırdınız.Peki ya bu filme? Matrix ten daha iyi bi görsellik var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 matrix fena örnek diil aslında valla, 63m$ a yapmışlar matrix i, wanted da 65m$ a çıkmış. o noktada çok yakınlar mesela - aradaki 9 seneyi saymazsak - ama diğer konularda (karakterler, plot, diyaloglar, oyunculuk etc. size aptal muamelesi yaptığımdan değil, başlıkları gördükçe matrix i hatırlarsınız belki biraz diye yazdım tek tek) kıyaslayacaksanız etrafa pek duyurmayın bence. çizgi roman uyarlamasından beklenenler basit aslında baya, bir sinema filmi olarak da seni çizgi romanın kendi formatında eğlendirdiği kadar eğlendirmesini beklemek en azından. iron man, hellboy, spiderman, batman vs bu beklentinin çok çok üzerinde performans gösteren örnekler de önümüzdeyken; diyecek çok bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Film cok cok cok cok sacma. Cok abarti, cok aptalca yerleri var.... ama BAYAGI eglenceli. Bence sirf eglencesine izlemek lazim, biz acaip keyif aldik valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bence en azından Hellboy kadar başarılıydı. tam olrak neyi beğenmedin çözemedim. Ben dandik aksiyon olsa anlıcamda! Efekti zartzurtu hiç göze batmadan gayet eğlendiren bir yapımdı?!? Oyunculukta ne hata gördün Morgan Freeman'ı mı Angelina Jolieyi mi beğenemedin?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dralnu begenmeyebilir arkadaslar, kendi zevkidir, yani filmden daha anlamli aksyon beklemistir belki, kendi hakkida odur sonucta zevk bu. Ben de acikcasi daha ciddi olmasini isterdim, ama acaip sacma ve abarti cikti. bir yerden sonra off ne sacma ya demeyi birakip "aman bosver oylesine izleyeyim" dedim ve iyi vakit gecti. Ha bidaha izlemem asla, oyle bir kere izleyip gecmelik birsey. Yazin en iyi filmi benim acidan cok abarti bir yorum, ama yaz filmlerine eglenceli bir baslangic diyebiliriz. 2 saat geciyor iste, sacma sapan seyler var ama keyifli bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 james mcavoy ve angelina jolie'yi beğenmedim mesela. ayrıca azmo nun dediğini de kıstas olarak kabul edersek; hellboy u sinemada izledikten sonra 2-3 kere daha izlemiştim :) 2 saat geçirecek bişey arayanlara ben superhero movie tavsiye ederim mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 :D Tabiki zevk ve renk meselesi ama; cidden hellboy ile anlamadım farkı inandırıcı değil olayına abartı konusunda farklı birşeyden bahsediyor azmodai galiba. Çünkü hani "kardeşim mermiye falso verilir mi?!?" olayına girersek ohoooo diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kurgu içerik konu olarak bakmıyorum pek. Oyunculuğuda beğendim zaten iyi oynayamayan adam yok ki Morgan Freeman ve Jolie hangisinin oyunculuğu kötü ? Ben daha çok sahnelere baktım. Mermiye falso vermesi , Gökdelenden adamın atlayarak ateş etmesi o sırada adamın atlayını tam karşıdan ağır çekimden alınması camın kırılması. Jolie nin arabayla çocuğu arabaya alması daha bi sürü sahne harikaydı bence. Siz filmde konu arıyorsunuz ama bu kadar görsel efekti konuyla bir arada kullanamazdınız.Ben Bu yönetmenin hayranıyım.Birkaç filmini izledim. Timur Bekmambetov çoğu filmleri böyle. İzleyin Night Wath , Day watch filmde içerik konu hatta oyunculuk bile kötü lakin müthiş sahneler var.Özellikle Day watch ta hollywood aksiyonlarına takla atırır ki Wanted gibi Hollywood yapımı film değil.Bu filmle farkedilip hollywooda transfer oldu.Zaten bu filmlerle bir 3lemeye imza atarak matrixle çok sık karşılaştırılıyor.Wachowski kardeşlerle. Day watch ta kadının arabayla gökdelenin camlarında gezmesi el freni çekerek kata girmesi Yoyoyla şehir yıkma gibi absürdlükler var. Bu Timur Bekmambetov yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yani o kadar sacma seyler oluyor ki filmde... faloslu mermiler yine mantikli geliyor :D Ama yine de eglenceli bence, izlenir yani. Hani sinemada su an 4 tane imba film olur onlara gidin bu bekler dersin de, oyle bir durum da yok. Gidin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 night ve daywatch da ben oyunculuk ve içerik olarak da çok beğenmiştim.hele oyunculuğu baya beğenmiştim. bu arada çizgiromanında o mermiye falso filan verme filan konu içinde absürd kalmıyodu.filmde açıklaması yok mu? ÇR nın konusu çizgiromanda fraternity supervillian grubu.bu adam da süper gücü gereği öyle absürd şeyler yapabiliyor.loom of fate filan yok. eskiden dünya böyle dc, marvel evreni gibi bişeyken bu villian lar birleşip tüm süperkahraman ları yok etmişler.hatta bi tanesi süperman in pelerinini filan saklıyo hatıra olarak.falan fişmekan... ÇR güzel bi fikirden yola çıkıyo ama yazar becerememiş güzel bişey yapayı.saçmasapan bişey çıkmış ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar