dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 25 man'e genelde 7 healer'la girildiği göz önüne alınırsa; 1 resto druid 1 holy priest 2 holy paladin 3 resto shaman en ideal kadrodur bence.. 3. holy paladinin yerine 3. shaman çok daha büyük etki yapar healing'de.. Ama işte sorun 3. bless'i alıp alamamak bunu da prot pala ile kapatırsan nefis olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bi tane tank olmak isteyen holy paladinimiz vardı hyjala başladığımızda, dalga geçiyoduk falan bi gün tankladı hepimiz ağzımız açık baktık haha. hyjal trashinde baya işe yarıyolar. ama abominationlar olunca biraz ezik kalabiliyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paladinin asıl olayı salalım warriorların yerine tank olsun ezsin prot warriorlara bir darbe daha olsun degil hehe birden cok addlerde paladinin tanklıgı warriorlardan daha güzel hyjal trashi gibi ama paladinin tanklık yapabilmesi için sürekli heal alması ve dmg alması lazım yoksa gearda olan eksiklikten dolayı 5-6k mana cok kolay şekilde biten bir olay ha ama nedir eşit gearla paladin cok rahat şu anki neredeyse her bossu tanklıyabilir ama tabi bundada hala tanklanması paladin tarafından imkansız olan bosslar var buda oyun mekanigindeki sacmalıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İstediği kadar tanklasın. Paladin sevmiyoz. Tanklasa bile yakışmaz. Bozar. Koca warrior dururken. Cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 illidan ı nasıl tanklamış onu anlamadım Shield block gerekiyor bildiğim kadarıyla illidan p1 için paladinin öyle bir olayı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Wispy said: illidan ı nasıl tanklamış onu anlamadım Shield block gerekiyor bildiğim kadarıyla illidan p1 için paladinin öyle bir olayı var mı ? holy shield var talent olarak gelen ve %30 block arttıran. warriorumu bırakmadan önce oynadığım guildde 3MTmiz vardı; 1warrior, 1pala ve 1drood (OT olarak 2pala ve 1drood vardı). genelde first killeri warriorumuzla yapmıştık ama lurker'da MT pala ve loot reaver'da da 3pala tankımız vardı ^^ guild liderimiz çok açık fikirli olduğu için boomkinimiz de vardı raidlerde, sadece retri pala yoktu kimse oynamadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bone said: tank shaman, dps priest, healer paladin dünyanın en iyi triosu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 MasterHapLo said: tanklayamadigi bosslardan biri karazhanda maiden mesela devamli silence oluyor :) ayrica paladinde shield block icin holy shield var. Maiden tanklıyanıda var ama biraz stresli oluyormuş.Hatta dur direk alıntı yapıyım: said: Çok şükür sonunda denemeye fırsatım oldu ve Maiden i tankladım. Başlangıçta avanger ile pulladım. Evet zor nerdeyse hep silance durumdasınız. Fakat aralarda holy shield aktif edilebiliyo ve consecration denk getirilebiliyo. Hiç judgement yapıcam diye uğraşmadan mümkünse holy shieldı kullanıp consecration spamlayın hiç aggro problemi yaşamadan tanklarsınız. Kesinlikle imkansız değil fakat stresli :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: Alıntı: Bone tank shaman, dps priest, healer paladin dünyanın en iyi triosu budur. shaman la en fazla ne tanklayan var?merak ettim. ben galiba warr bulamadığızdan SFK yı tanklamıştım.(oyunu bırakalı oldu biraz instance ın ismini yanlış hatırlamıyorum inşallah :P ) bi kerede random biri uldaman ı tanklamak ister misin dedi.dedim "ben shaman ım","e kalkanın yok mu?" dedi adam."eh nası yani mümkün mü öyle bişey" diye düşünmüştüm bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ovchinnikov said: tank shaman ? valla feci zevkli, tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kasıtlı tank olmaktan diil enhancement oynuyosan 50 lere kadar treatmeter ve dmgmter da sana yaklasan pek olmuyo(tabi hafiften saglam itemlarla). mecbur tanklıyosun warrior anca taunt esnasında elinden alıyo mobu sonra geri dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bilmem. Resim görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 biraz büyük gelmşi foruma. tgc posteriydi sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cidden güzel tanklamış.. wow da yapamaz edemez diye bişi kalmadı nerdeyse bide magelerimiz tanklasa tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 O resim feyk, troll üzer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 dEaThMooN said: 25 man'e genelde 7 healer'la girildiği göz önüne alınırsa; 1 resto druid 1 holy priest 2 holy paladin 3 resto shaman en ideal kadrodur bence.. 3. holy paladinin yerine 3. shaman çok daha büyük etki yapar healing'de.. Ama işte sorun 3. bless'i alıp alamamak bunu da prot pala ile kapatırsan nefis olur.. Boss'dan boss a degişir gayet sonuçda her fight , raid healing bazlı degil. Reliquary of souls, Terron Gorefiend , G. Bloodboil gibi fightlarda 3 resto shaman ne kadar imba gozuksede 1 resto shaman 1 CoH priest her türlü raid healingin altından kalkar bu şekilde kalan paladin(ler) ve druid 3 tankı (Bloodboil örnegi) inanılmaz massive dmg altında ayakta tutabilirler. Yine 3 resto shaman archimonde gibi bi fightda kendilerini heallamak dışında fazla bi iş yapamazlar. kısaca abartmayalım resto shamanları bi ton açıkları var iyi raid healer olmalarının götürüsü olarak :) konuyla alakasız oldu özür dilerim. Prot paladinler mükemmel illidan tank ı olabilirler cok yüksek block %'leri sayesinde ama yinede %100 block rate e cıkabilen warriorlar yanında ( kendi istekleri dahilinde redoubt(?) proc a bakmadan) gayet riskli bi seçin combatın herhangi bir phase'inde alınacak Shear debuff ı direk wipe a neden olucaktır. Tbc cıktıgı günden beri prot paladin ftw diyen warriordan rerollamış bi insan olarak hala prot paladinlerın arkasındayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar