Polan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Merhabalar arkadaşlar...Paticik'İ aslen 4 senedir biliyorum.Fakat o dönemler sadece uo ile ilgilendiğim için o bölümden yararlanıyordum ve üyeliğe gerek duymamıştım.Şimdi ise değiştik tabi biraz son 2 senede ve artık forumlara akmanın vakti geldi galiba:=). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hoşgeldiniz efenim hoşgeldiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Uoda da staffı çağırdığında 'Merhabalar' diye gelirdi hiç anlam veremezdim. Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hoşgeldin cnms. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hoşgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çokakıllıadam said: Uoda da staffı çağırdığında 'Merhabalar' diye gelirdi hiç anlam veremezdim. Hoşgeldin Hehe:)-D.Belki öyle bir yerden bulaşmıştır banada...Ama daha hoş bir ifade gibi geliyor bana merhabalar demek.Neyse hoşbuldum:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hoşgeldin Polar, saygılar, iyi seyirler ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 .self unhide İyi oyunlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pekaziz said: Hoşgeldin Polar, saygılar, iyi seyirler ;)Polar değil, Polan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşgeldin.. bazıları post kasmak için hoşgeldin diyor biliyorum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Eh pardon, az kalsın Polat yazacakmışım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hosgeldin=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Aslında geç kalmışsın hem de biraz fazla çok :D ama hoş geldin. Bu arada tüm yeni gelenlerin terazisine tıkladım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hoş geldin. Ya üstüne alınma genel konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasın; her gelen kişide ya 4 senedir yada 5 senedir takip ediyor okuyormuş bu siteyi yeni üye olmuş vs. bi garip geldi biride çıkıp selam yeni duydum siteyi üye oldum demiyor ilginç yani neyse tekrardan hoş geldin. Dostum cidden üstüne alınma doğrudur. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mesela ben de uzun süredir burdayım ama genelde okuyucuyumdur pek mesaj yazmam.üyelik almam da patiyi duyduktan 6 ay sonra olmustu,bu süre boyunca forumu takip etmiş eski konuları okumustum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Üye olmamı gerektiren bir durum olmadı patide.Benim yaptığım o dönemlerde birkaç şey vardı.Önce scriptsharing bölümüne bakmak(Genelde o dönemlerde Patide ownerların konuşmalarına bakmak hoşuma giderdi.Özellikle Ra ve Kronosun Unlive'ı ile ilgili konuşmaları.:))Birde internet bölümüne bakardım.O da yeni bir site çıkmış mı diye.Başka bir aktivitem olmadı.Ama şimdi biraz tüm forum genelinde yer almak istedim ve üye olayım dedim.O kadar.Yeni gelsem derdim zaten.Eskiyim yeniyim ayakları bana birşey getirmez yani... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.