Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR yoklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
betada değilim ama oyun piyasaya çıkınca başlamayı düşünüyorum. eu mu us mu bilmiyorum patiler/arkadaşlar nerde olursa orda başlarım herhalde.guild kurulursa gelirim tabi niye olmasın
Mesaj tarihi:
Ben de yazayım fsd.
Betadayım.
Eğer patchler DAoC daki gibi 6 ay geriden gelicekse eu oynamam.
Zaten yazın vampir gibi yaşıyorum, primetime daha uygun olur.
Guild olarak da bizim dota tayfasıyla takılmayı düşünüyorum, gerçi 3 5 kişi var oynayacak ama olsun.
Mesaj tarihi:
ben kesin oynayacağım ama EU mu US mi karar veremedim çünkü hala EU server nerde olacak belli değil, eğer Fransa'da olursa US de oynayacağım o kesindir.
Mesaj tarihi:
bende bir guild kurma düşüncesi var kendi sitemde tanıtımını yaptım gerçi burda da duyurayım. İsmi [RED WHITE] olacak, şu an guilde girmek isteyenlerin çoğunluğu destruction yanlısı bakalım ne olcak oyunun çıkmasına daha var. :)
Mesaj tarihi:
beta tekrar başlayınca kabul edileceğimi umuyorum, ağustos'ta kaydolmuştum. gördüklerime bakarak çıkınca oynama ihtimalim %99 diyebilirim. :)
Mesaj tarihi:
Ekmekle Beta Acc. paylaşıyoruz biz de , gerçi ben girmedim daha üşengeçlikten . Başlarsak hep beraber başlarız , orada da sendika tarzı bişey kurarız daha kalabalık . Zegna gibiler de satar işte allahın ruslarına . Kahpe kader , naparsın .
Mesaj tarihi:
Zegna said:

hepsi sarhos ruslar

Erkekler ama onun farkındasın dimi olm . Yani bizim gibi kaliteli bir kitleyi sattığına değmez . Bari bayan olsaydı da aklımız kalmasaydı .
  • Yeni Oluştur...