Othranx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben de gelirim heralde, ama hatırlatın bana bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 helikopter kiralıycam ablam ben sana :D sınawdan cıkıcan binanın onunden alıp istiklale indircek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kaan sana mı kaldım sen kaybol be:D aah bak nasıl muameleler görüyoruz helikopter diyor kardeşim benim...benim ruhum orada:D olur o zaman öle helikopterle gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o helikoptere c4 döşerim acımam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 helikoptere 34 plt 34 yazdırcam :D bi halt döşiyemiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ya helikopter diyince. Lan parti buluşması ne zevkliyi be. Ufak bi bf falan atsak mı acaba canım çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben gelirim, gram sosyal hayat kalmamış abi zaten bizde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 onurumu kırdınız,benle dalga geçtiniz,bunun intikamını alacam !!! neyse,tüm sayfaları okumadım,okumaya da üşeniyorum.Anladığım kadarıyla meydandaki burger king'in önünde buluşacağız,oradan Pizza Hut'a geçeceğiz.Ondan sonra ne yapılacak ? Kaç saat sürecek.Biri özet geçebilir mi ? bu arada klas bir dipnot: Tabii lan buldog.Taksim'den sonra beilow beni parka götürecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 nargileye gidilebilir hatta klana gidip yine efeye bi hatun buluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 iyi ben çayla eşlik ederim size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 korumalarım var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 21 kişi kastodem'e hatun mu bulmaya gideceğiz yok artık fdsf. Edit : İmam nikahını ben kıyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yokh ya en son orda bulustugumuz hatun bunu bulmustu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yakışıklı adam vesselam, gözlerinin ve o uyumlu sakalının hastasıyım. AĞACIN OLAYIM SARIL BANA EFE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yahu muhim olan kimin ne yedigi veya ictigi deil herkes sohbete geliyo istersen gel hicbirsey yiyip icme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Zaten ben de o yüzden geliyorum abicim. İçki yiyecek mekan falan benim için sorun değil, patiden 21 kişi toplanmış, daha ne, uzun süredir görmediklerim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hehe yurda girişlerin yapıldığı ilk gün 23 erkek izmit sokaklarına çıkmıştık.Karşıdan gelen kızlar falan yollarını değiştiriyordu :) Tabii bunun da çözümü var,4 kişilik gruplarla gezeriz,arada 20 metre mesafe bırakırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sheref de geliyor..bir başka deyişle akşama içilecek =)after nargile olur o da.. edit:dark gel anacım,hem bi yüzyüze görüşmüş olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 20 küsür kişiyiz ve Sheref gelmezse ayıp olur. forza alkol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ne kutulu,yüz yüze falan.Dövecen mi lan beni :) ya gelmeye çalışacağım bende,önce evime gidip bi ailemi göreyim,2.5 haftaya yakındır gitmedim arayıp küfrediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sen gel ya söz gazozuna şeker atmıycaz :D bide taksimde 23 kisi madem toplastık bi de pankart felan acalım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ne pankartı be bosver pankartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben de gelip pizza hut sonrası çay içerim =) Büyük ihtimal geliym ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sayımız artto tamam ya pizza hut iflasin esgine getircez baska kacar yolu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ula İşim Olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar