CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Foto makinasını unutani doverim gelicem deyip gelmiyeni bulur doverim herkesi doverim... ben bu kadar kavgaci degildim noluyor bana kuzum? gunes help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biz seni sakinlestircez vercez agzına nargilei sinirini ondan cıkarcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bitirecem nargileyi kararlıyım pizzahuttada atmaya kalkarlarsa muduru dovecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ahah vercez ağzına nargileleri şlkdsfşlkdslşf koptum lan dsfkldsnmö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 traşta oldum adama döndüm dsfsd bu arada, 13 saat 29 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bir uyku + 5 saat falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bence direkt 1 uyku falan var, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biz yaptık siz taqılın adfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 KAdroda kimler var? =) Yahu gelmek istiyorum da param yok. Yani gerçekten yok, 5YKR var, hepsi o. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Gelebilecek olursam telefon açıcam nerdesiniz diye sorcam. Haberiniz olsun = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 şeref fenaymış şu an yarın beni ayıltın gelem diyor..bakalım ben denicem de bol kontorlü biri de yardım etse iyi olcak sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Şeref gelir, hatun var, akıyoruz diye yalan söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Şeref gelsin ya, o olmadan olmaz, aktif sen de gel abi biryerden para bul valla, olmadı 1-2 bira benden olsun akşam gidersek biryerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bana da ısmarla be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yep yep acayip az kaldı gec kalan custodemin gazabına ugrar simdiden bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 efeden zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kalınca görürsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Dün pizza huta gittim rezervasyon istiyorum diye adamlar yapmıyoruz dedi. İyi dedim o zaman yarın saat iki buçuk üç gibi 30 kişiyle sınırsız pizza yemeye gelcem dedim. Bol bol pizza çıkartın dedim adam aptal aptal suratıma baktı :D . Nese 5 kuruş param yok anlıycağınız :D geliyorum ama sizlere güvenerek hepinizi seviyorum :D Benim tel 0555 843 93 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Olm yalnız ben mecburen 3'e falan yetişeceğim, yeni pantolon almam lazım eskisi 7 aylık falan oldu artık, paçalarım birbirine sürtüyor yürürken, şalvar moduna girdi artık. En geç 3 buçuk gibi falan oradayım yani, akşama kesinlikle bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kaan sen tamamsında sen cift kisilik yigceksin sanki :D ama gel boswer hallederiz herks 1 ykt verse dunyanın parası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kaan hazırlansa çıkacaz da sdfasd gerçi bende saçlarımın kurumasını bekliyorum kabarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 beylikduzunden gelenler bi an once cıkmazsa kesin gec kalcak ben burdan cıksam trafik yoksa 20 dk ordayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 avrupada hava nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Çıkabilmek üzereyim. Görüşürüz plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 çıkıyorum 10 dakak sonra bende bekleyin buçuğa kadar anca geç kalırsak falannası bulcaz lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar