Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ist paticik buluşması

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Abi buluşma en başından beri 18'ine göre ayarlanmış durumda. Arada 1-2 postta yapılmış önerileri okuyup da burada gelip hani şöleydi böle böle niye yapıosunuz tarzı hareketler yanlış bence. Ki 30 kişi de kendini bu pazar gününe göre ayarlamış zaten. Ne sabote etmenin ne de başka şeyler yapmanın alemi yok. Hayır yapıosunuz diye demiyorum ama olur olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya rezervasyon olursa çok iyi olur,sonuçta Pazar günü,Taksim kalabalıklığı,havanın kötü olma durumunda kapalı mekanlara akın etme gibi etkileri düşünürsek Pizza Hut'ta kalabalık olur diye düşünüyorum,kafeyi katmadım bile :) Yani gidilecek yerlere rezerveleri yapabilsek aslında iyi olur.

Bu arada net konuşuyorum farkındaysanız,kesin geliyorum bende.Nargile içmeyeceklerdenim onu da ekleyelim.Beilow birlikte gideceksekte eğer msn vs. verirsen özelden konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy madem oralardasın, gsden tünele doğru inerken tramvayın hemen karşısında bi sokak var richmonddan sonraki ilk sokak. Sol tarafta kalıyor yani. Orda mihrimah sultan diye güzel bi mekan var. Kapalı bahçesinde 20 kişilik masa falan ayırtılıyor mu bi sorsana. Güzel mekandır orası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...