BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 pizzahutt a her turlu sıgarızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hani haftayaydı ya? bu pazar diyonuz siz :=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 25 inde olsun bende geleyim zydar eriyor yağmurda evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 en basında beri 18di abi ne yaptınız siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 he pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Abi buluşma en başından beri 18'ine göre ayarlanmış durumda. Arada 1-2 postta yapılmış önerileri okuyup da burada gelip hani şöleydi böle böle niye yapıosunuz tarzı hareketler yanlış bence. Ki 30 kişi de kendini bu pazar gününe göre ayarlamış zaten. Ne sabote etmenin ne de başka şeyler yapmanın alemi yok. Hayır yapıosunuz diye demiyorum ama olur olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben de nargile almayacaklardanım. Yarın ufak bir çalışma yapacağım taksim pizza hut ile ilgili, sonuçları akşam yazarım. Rezervasyon falan yapılıyorsa halledicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya rezervasyon olursa çok iyi olur,sonuçta Pazar günü,Taksim kalabalıklığı,havanın kötü olma durumunda kapalı mekanlara akın etme gibi etkileri düşünürsek Pizza Hut'ta kalabalık olur diye düşünüyorum,kafeyi katmadım bile :) Yani gidilecek yerlere rezerveleri yapabilsek aslında iyi olur. Bu arada net konuşuyorum farkındaysanız,kesin geliyorum bende.Nargile içmeyeceklerdenim onu da ekleyelim.Beilow birlikte gideceksekte eğer msn vs. verirsen özelden konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Holy madem oralardasın, gsden tünele doğru inerken tramvayın hemen karşısında bi sokak var richmonddan sonraki ilk sokak. Sol tarafta kalıyor yani. Orda mihrimah sultan diye güzel bi mekan var. Kapalı bahçesinde 20 kişilik masa falan ayırtılıyor mu bi sorsana. Güzel mekandır orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben erimem :D gelirim büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benim yanıma bir kız arkta gelebilir. Ama sorun çıkmaz umarım patiler arası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 olmaz lan :D biz getiriyomuyuz kızları küfür müfür ederim ben ayıp lan rahat olamayız ki karşıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ağa yanında gelecek kızda ben oluyorum yalnız ima var dp.ben o kontenjana +1'im gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok öle ima :D yalnız benim sevgilim de gelcekti :D zaten o gelmese demorah filan var bayan olarak :) . Küfür etmeyi verin aa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya uf :D tmm napalım artık :D küfür etmeyiz ama argo vs olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 30 kişiyiz küfretsem kimse benim ettiğimi anlamazki ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 facebook'a üye edeceksiniz zorla... ben gelmiyorum bu arada,kaan mayın tarlasında çok pis koydu bana,moralım bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oha ben bişi yapmadım valla :/ sen dedin çok is oynarım die bende bi oynayalım dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben ne bileyim öyle çıkacağını afsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Kız getirecek olan varsa benden uzak tutsun simdiden soyliyim bayaga kufur edicem icimi dokecem orda gercekten mutsuzum cunku. Dagitacam ortaligi nargilede kirarim falan belli olmaz napicagim o yuzden simdiden uyariyim. Bu arada 30 kisi nargileye gidilmisti bi 3-4 sene once kadıkoyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Abi ne kızı ya? Cik ekini ön plana çıkaran bi gay buluşması olmayacak mıydı bu? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ben anlamam gaymis biseksuelmis kiracam dokecem kufur edicem butun pizzalarida yiyecem nargileyi bitirene kadar oturacam hatta geberecem orda isterseniz getirin kız o da sahit olur. Foto makinesi olmazsa kimsede doverim vallahi telle foto mu cekilir adam gibi makina getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 keisnlikle foto makinesi lazım katılmamak elde deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 getirin valla telefonla gercekten olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar