BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 hafta sonra pazar günü 19 umu oluyor ? işte o gün bir buluşma yapalım diyoruz. Kimler gelmek ister ? . Organizasyon yeri : Taksim olarak düşünülüyor şu anda Yapılcaklar : Gelecek kişilerin isteklerine göre, ama genelde klasik şeyler yapılır ; dağa tırmanma, paraşütle atlamak gibi. Akşam aktivitesi : Duruma göre : alkol, poker gibi işlevler (bir eve gidilip evide ayarlıyabilirim sanırm) Sabaha kadar uzayan buluşmada sonunda : Kıyafetsiz kalan (pokerde yenilipte :P) arkadaşlarla vedalaşma . Kimler gelmek isterdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 :S Erkekler arası Strip Poker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hayır donuna kadar alınan anlamında o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Fikrin babalarında biride benim öhöm Bayanlarında yapabiliceği bişiler seçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tamam işte strip poker o zaman eheh. yapalım diyoruz demişsin..siz kimsiniz bi açıklayın önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Arkadaşım çağırdılar mı seni de konuşuyosun?! Gelcem dediğinde gelme dicekler belki?! İzin aldın mı ben de gelebilir miyim diye?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ha doğru ya o da var=( gelebilir miyim timoti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ehah nebleyim. Alakam yokki benim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ne karışıyorsun o zaman lan lafa..alalla geliyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 LAN party'den önce buluşursanız emoya baglarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gelirim gelmesine de, strip poker, aman allah korusun, enazından ben fasülye falan olayım yani, pek hoş görüntüler çıkmaz ortaya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kaan, ekle benide. ÇILGINÇOCUK (aka. MADBOY) sen de geleceksin keserim kulaanı (bu da nerden çıktıysa artık :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 lan partiyi baltalarsanız napalm atarım üstünüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nekadar şenlikli bir buluşma olacak öle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gelyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Cüce varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 3 gün sonra vizem var =) Gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 hafta sonra zaten buluşma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Buluşma tarihinden 3 gün sonra yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tarihi belli olmayan bir vizem var, kıllık çıkarmazsa ben gelebilirim. Ama kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben yokum ya, git sen ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Griswold said: Buluşma tarihinden 3 gün sonra vizem var Abi sen hukuk okumuyor musun? Bu inekliğin sebebi nedir eheh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 19 pazartesi sanırım ben de gelmek isterim bayadır katılmıyordum paticik bulusmlarına enson bi adekse gelmistim :D 16-18 arası İstanbulda yokum tarif değisse keske >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 axedice said: Griswold said: Buluşma tarihinden 3 gün sonra vizem var Abi sen hukuk okumuyor musun? Bu inekliğin sebebi nedir eheh? Hukuk lan. 3 hafta önceden çalışmaya başlaman gerekiyor hatta da, benim vize 16 kasıma alındı, gelebilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 2 haftaya kim öle kim kala. ama olaki ölmessek bende gelebilrim xunn a da bi soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar