Lucas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bnde buralardaymm,yani buralardaym derken;henüz ölmedim anlamında :) UO fln bizden geçti yahu :)
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben hayatımı verdim şu oyuna ama hala oynamak isterim bizden geçti ama olsun :D
skyly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 eğer scriptin öğretecek bir etkinlik yapılırsa paticikte seve seve katkıda bulunurum
Kortez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uo scriptingde senn gıı bırını kaybetmek pek guzel olmazdı heralde thelegbra. sanırım yetkılılerde bunu dusunduler.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayırlı olsun ve kolay gelsin.. :)
snapsys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 buradayız elbette =) büyüdük okullu olduk liseler bitti vizeler başladı finaller başladı... çok değiştik çok. burada açılacağından bahsedilen paticik.com/scripts ise eğer gerçekten de çok mutlu olurum
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bu bölümde eskisi gibi yeni açılan shardlar saçma sapan kavgalar olmadan eskisi gibi zevkli olmayacak bence :( . Pek uğraşan da kalmadı hakkaten. Ama her zaman ara ara uğrayıp okuyacağım bir bölüm
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 baksana bölüme 3 gün önce attığım mesajdan sonra tek mesaj gelmemiş , durum kötü
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kilitlileri silsek te güzel bi görünüme sahip olsak :)
Polan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Uo ölmüş galiba.Eskiden uo ölmez derdim ama şimdi görüyorum ki ölmüş.Nbl hariç server kalmamış.Hadi onu geçtim.Script çalışan bir insan bile kalmamış.Vay beeee...
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Polan said: Uo ölmüş galiba.Eskiden uo ölmez derdim ama şimdi görüyorum ki ölmüş.Nbl hariç server kalmamış.Hadi onu geçtim.Script çalışan bir insan bile kalmamış.Vay beeee... 56b Devleri çalışacak bişey bırakmadılar bize :)
Öne çıkan mesajlar