Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Limbeck said:
Empire - Warrior Priest
Dorf - Runepriest
High Elf - Coming Soon :D muhtemelen healer bisi olur oda onu secerim.

fakat bu insanlardaki KÖTÜLÜK askını anlayamadım ya.acaba wowdaki ally kitleinin 0-6 yas dolmasndan kaynaklanan bi onyargımı bu ?

Genel bir kanı var oyun oynayan kitlede: İyi oyuncu kötü tarafı seçer diye. WoW'unda çok büyük katkısı oldu buna. Ama warhammerda dengelenir diye umuyordum ben dwarf sevenlerin katkısı ile.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Açıkçası server'lardaki yaş ortalamasını bilebilseydim seçimimde en etkili kriter bu olurdu. 7-12 yaş ile Dwarf Engineer ya da Goblin Shaman olmanın sonu hep aynı hüsran. WoW'da alliance idim oyuncular arası doğru düzgün diyalog yoktu, Horde oynamadim diger tarafi bilemiyorum. SWG'den WoW'a gectigim icin yas faktörü balyoz gibi kafama inmisti...
Mesaj tarihi:
LuminoL said:
Açıkçası server'lardaki yaş ortalamasını bilebilseydim seçimimde en etkili kriter bu olurdu. 7-12 yaş ile Dwarf Engineer ya da Goblin Shaman olmanın sonu hep aynı hüsran. WoW'da alliance idim oyuncular arası doğru düzgün diyalog yoktu, Horde oynamadim diger tarafi bilemiyorum. SWG'den WoW'a gectigim icin yas faktörü balyoz gibi kafama inmisti...

Onun çözümü guildden geçiyor. Eğer kaliteli insanlarla oynamak istiyosan, kaliteli insanların olduğu kendine uygun bulduğun bir guilde girersin ki basit bi şey değildir ama diğerlerinden farklı olduğunu kanıtladığında olan bi şey. WoW'un son 1 yılında hiç random kişilerle oynamadım, altları bile guildden adamlarla kasıyoduk. Oynarken "Ulan şimdi aç herif need atar mı?" veya "Lan bu salak heal edemez, taunt atmasam mı?" gibi düşüncelerden kurtuluyosun ve oyunun zevkini çıkarabiliyosun. Geyik, muhabbet cabası.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
LuminoL said:

Onun çözümü guildden geçiyor. Eğer kaliteli insanlarla oynamak istiyosan, kaliteli insanların olduğu kendine uygun bulduğun bir guilde girersin ki basit bi şey değildir ama diğerlerinden farklı olduğunu kanıtladığında olan bi şey. WoW'un son 1 yılında hiç random kişilerle oynamadım, altları bile guildden adamlarla kasıyoduk. Oynarken "Ulan şimdi aç herif need atar mı?" veya "Lan bu salak heal edemez, taunt atmasam mı?" gibi düşüncelerden kurtuluyosun ve oyunun zevkini çıkarabiliyosun. Geyik, muhabbet cabası.

İyi guild bulmak zor, sonra o guildin abuk subuk bir sebepten dağılmadağını görmek dahada zor falan filan. Zor zor... Yaş konusunda WoW da ne yaşanıyorsa War dada o yaşanacaktı muhtemelen. Neyze;

Orc Choppa diyorum ve gerçek bir orc yönetmek istiyorum sonunda.

E birde Dwarf Engineer tabii ki. (Evet WoW dada Dwarf Hunterdım ve Engineer mesleğimdi ama seiyorum kendi tüfeğimi, mermimi yapıp kullanmayı (War da hala top kullanabiliyomuyuz?))
Mesaj tarihi:
destruction tarafında caster dps magus mu sorceress mı olcak? yani wow'daki mage'in eşdeğerini diyorum. lock gibi dotla falan uğraşan cinsten değil. sorceress ve magus'u okudum da tam olarak bu dediğimi sağlamıyorlar gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Ekmek in dediği gibi, biri chaos caster dps, biri dark-elf caster dps. Wow daki mage in karşılığı derken ne kastettiğini anlamadım, eğer fireball, frostball vs. ise en yakını empire bright wizard.
Mesaj tarihi:
war.paticik'teki yazı

Magus oynamak

Magus oynatacak arkadaşların yapmaması gereken birşey var, kendilerini Bright Wizard ile karşılaştırmamak. Ezeli düşmanları Empire ordusundaki bu birlikler, direk hasar üzerine kurulmuş ve kolay ölen tiptedir. Magus ise orta derece hasar verirken asıl yeteneği hayatta kalmaktır. Bunu sağlamak için; stun, defence, snare ya da temp. immune gibi büyüleri vardır. Bunların yanında bu class dengesi şimdilik böyle, belki ileride Magus tam bir nuker haline gelebilir.

ben burda kastedilen nuker'dan bahsediyorum. dest. tarafında yok mu böyle bir class?
Mesaj tarihi:
genel olarak class anlayışları alışılmışın dışında bence. direk sınıflandırmaya çalışmayın derim, test edin öyle karar verin hangisinin size daha uygun olduğuna.

eğer wow'daki gibi mageden kastın 3 fireball'da adam öldürmekse oyunda öyle bir konsept yok.
Mesaj tarihi:
rogue tipi klasslar var. ama alışıgeldik hep stealth olayım, daggerla arkasından çıkıp 2 kere vurup stunlok yapıyım tarzı yok. oyunda dps i olmayan klass yok, her klassda dps var oyunu götürecek kadar. hayatım boyunca hep healer klass oynamayı sevdim, her zaman da işkence çektim solo oynamak imkansız olurdu çünkü dps 0 olduğu için, WAR da bunu yıkmışlar sonunda hele ki shaman ve runepriest çok hoşuma gitti.
  • Yeni Oluştur...