Jaruza Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hımmm ben high elflerin healer classını archmage diye görmüştüm video da yanılmıyorsam high elflerin dps classı daha açıklanmadı...
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Limbeck said: Empire - Warrior Priest Dorf - Runepriest High Elf - Coming Soon :D muhtemelen healer bisi olur oda onu secerim. fakat bu insanlardaki KÖTÜLÜK askını anlayamadım ya.acaba wowdaki ally kitleinin 0-6 yas dolmasndan kaynaklanan bi onyargımı bu ? Genel bir kanı var oyun oynayan kitlede: İyi oyuncu kötü tarafı seçer diye. WoW'unda çok büyük katkısı oldu buna. Ama warhammerda dengelenir diye umuyordum ben dwarf sevenlerin katkısı ile.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 dwarf hammerer yada chaos chosen olacak du bakalım daha karar veremedim araştırma süreci
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Witch Hunter İnanılmaz Karizma Ya:D Gerçi WoW dada allience olduğuma çok pişman olmuştum gene aynı şey olmaz işşallah
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Buyuk ihtimalle DE Witch Elf... veya Goblin Squig Herder.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 hmm shadow warriora baktim simdi de, squig herderdan vazgecirebilir gibi.
LuminoL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Goblin Squig Herder , Dwarf Engineer ve Sword Master'ı bir süre deneyip içinden seçerim. WoW'da da Dwarf Hunter (Engineering - Mining) idim.
LuminoL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Açıkçası server'lardaki yaş ortalamasını bilebilseydim seçimimde en etkili kriter bu olurdu. 7-12 yaş ile Dwarf Engineer ya da Goblin Shaman olmanın sonu hep aynı hüsran. WoW'da alliance idim oyuncular arası doğru düzgün diyalog yoktu, Horde oynamadim diger tarafi bilemiyorum. SWG'den WoW'a gectigim icin yas faktörü balyoz gibi kafama inmisti...
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 LuminoL said: Açıkçası server'lardaki yaş ortalamasını bilebilseydim seçimimde en etkili kriter bu olurdu. 7-12 yaş ile Dwarf Engineer ya da Goblin Shaman olmanın sonu hep aynı hüsran. WoW'da alliance idim oyuncular arası doğru düzgün diyalog yoktu, Horde oynamadim diger tarafi bilemiyorum. SWG'den WoW'a gectigim icin yas faktörü balyoz gibi kafama inmisti... Onun çözümü guildden geçiyor. Eğer kaliteli insanlarla oynamak istiyosan, kaliteli insanların olduğu kendine uygun bulduğun bir guilde girersin ki basit bi şey değildir ama diğerlerinden farklı olduğunu kanıtladığında olan bi şey. WoW'un son 1 yılında hiç random kişilerle oynamadım, altları bile guildden adamlarla kasıyoduk. Oynarken "Ulan şimdi aç herif need atar mı?" veya "Lan bu salak heal edemez, taunt atmasam mı?" gibi düşüncelerden kurtuluyosun ve oyunun zevkini çıkarabiliyosun. Geyik, muhabbet cabası.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bingildak said: LuminoL said: Açıkçası server'lardaki yaş ortalamasını bilebilseydim seçimimde en etkili kriter bu olurdu. 7-12 yaş ile Dwarf Engineer ya da Goblin Shaman olmanın sonu hep aynı hüsran. WoW'da alliance idim oyuncular arası doğru düzgün diyalog yoktu, Horde oynamadim diger tarafi bilemiyorum. SWG'den WoW'a gectigim icin yas faktörü balyoz gibi kafama inmisti... Onun çözümü guildden geçiyor. Eğer kaliteli insanlarla oynamak istiyosan, kaliteli insanların olduğu kendine uygun bulduğun bir guilde girersin ki basit bi şey değildir ama diğerlerinden farklı olduğunu kanıtladığında olan bi şey. WoW'un son 1 yılında hiç random kişilerle oynamadım, altları bile guildden adamlarla kasıyoduk. Oynarken "Ulan şimdi aç herif need atar mı?" veya "Lan bu salak heal edemez, taunt atmasam mı?" gibi düşüncelerden kurtuluyosun ve oyunun zevkini çıkarabiliyosun. Geyik, muhabbet cabası. İyi guild bulmak zor, sonra o guildin abuk subuk bir sebepten dağılmadağını görmek dahada zor falan filan. Zor zor... Yaş konusunda WoW da ne yaşanıyorsa War dada o yaşanacaktı muhtemelen. Neyze; Orc Choppa diyorum ve gerçek bir orc yönetmek istiyorum sonunda. E birde Dwarf Engineer tabii ki. (Evet WoW dada Dwarf Hunterdım ve Engineer mesleğimdi ama seiyorum kendi tüfeğimi, mermimi yapıp kullanmayı (War da hala top kullanabiliyomuyuz?))
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Çok alan olmazsa eğer Goblin Shaman'ım.(Nerde çokluk orda bokluk). Olmadı Marauder açıcam
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 destruction tarafında caster dps magus mu sorceress mı olcak? yani wow'daki mage'in eşdeğerini diyorum. lock gibi dotla falan uğraşan cinsten değil. sorceress ve magus'u okudum da tam olarak bu dediğimi sağlamıyorlar gibi geldi.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ekmek in dediği gibi, biri chaos caster dps, biri dark-elf caster dps. Wow daki mage in karşılığı derken ne kastettiğini anlamadım, eğer fireball, frostball vs. ise en yakını empire bright wizard.
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 war.paticik'teki yazı Magus oynamak Magus oynatacak arkadaşların yapmaması gereken birşey var, kendilerini Bright Wizard ile karşılaştırmamak. Ezeli düşmanları Empire ordusundaki bu birlikler, direk hasar üzerine kurulmuş ve kolay ölen tiptedir. Magus ise orta derece hasar verirken asıl yeteneği hayatta kalmaktır. Bunu sağlamak için; stun, defence, snare ya da temp. immune gibi büyüleri vardır. Bunların yanında bu class dengesi şimdilik böyle, belki ileride Magus tam bir nuker haline gelebilir. ben burda kastedilen nuker'dan bahsediyorum. dest. tarafında yok mu böyle bir class?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 genel olarak class anlayışları alışılmışın dışında bence. direk sınıflandırmaya çalışmayın derim, test edin öyle karar verin hangisinin size daha uygun olduğuna. eğer wow'daki gibi mageden kastın 3 fireball'da adam öldürmekse oyunda öyle bir konsept yok.
FaithLy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tabiki Orc Choppa wtf yada Chaos Marauder
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi eğer bütün healer classlar shaman kadar eğlenceliyse dps kıtlığı yaşanır oyunda :(
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben kesinlikle 23 iq'lu orc choppa ya da Chaos Marauder açıp kafa göz yarcam.
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Rogue yok değil mi bu oyunda ya :(
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 rogue tipi klasslar var. ama alışıgeldik hep stealth olayım, daggerla arkasından çıkıp 2 kere vurup stunlok yapıyım tarzı yok. oyunda dps i olmayan klass yok, her klassda dps var oyunu götürecek kadar. hayatım boyunca hep healer klass oynamayı sevdim, her zaman da işkence çektim solo oynamak imkansız olurdu çünkü dps 0 olduğu için, WAR da bunu yıkmışlar sonunda hele ki shaman ve runepriest çok hoşuma gitti.
Öne çıkan mesajlar