Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

barda gelen hesabın adama koyması

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

pavyon mu acaba :D:D

off aklıma geldi..
yer izmir
mekan sayanora

şişeler 1 milyardan başlıyo ortada bi pist pistin üstünde görüp görebilceğiniz en iyi slav kökenli insanlar... güzel bi yer
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce Bozcaadada bir kadeh kırmızı şarap + 2 shot tekila + 1 kadeh sheriadan's (ya da nasıl yazılıyorsa bir türlü yazamam)+ 2 50'lik biraya 130 kaıt bayılmıştık salhanede. Her bara gittiğimde teki 20 ytlden tekilalar gelir aklıma. O zaman 4'e içiyorduk İstanbulda. Sher'in şişesi 35 kağıt zaten gerisini hiç saymıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

axe,bilirsin zom bar diye bir yer,dandik bir mekan.Zaten izmit'te 2 bar varmış,onlarda karşılıklı Dolphin ve Zom dediler dsfsd

Neyse giren girdi,bir tarafa giren şemsiye açılmaz hesabı :)

dp:Fiyatlar birçok mekana göre normal,ama koyulan içki o mekanların yarısı kadar.İtiraz bu noktaya yanı.yarım su bardağı vişne-vodka 10 milyon olur mu lan.Beyoğlu'nda büyük bardaklarda 8'e içiyorum ben...
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadim ki 5 milyona bira gayet normal
votkada 10 milyon cok abarti deil
fiyat bilmedigin mekanda genelde votka yerine bira tercih etmek laizm ama yane aklinizda olsun
votka cunku cok sokus olabiliyo 12 milyon felan
ama dedigim gibi gene normal
mekanin guzelligine gore 20 milyona kadar normal votka icin yane
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde maliyenin konağın göbeğinde bi lokali var.
rakı balık kalamar ordöv salata mezeler falan hepsi 15ytl

35lik şarap 5
ızgaralar 3
ytl bunlar..

genellikle donatmalı sofrasına iddiaya girip kaybettiğimde masadan 20lira ödeyip kalktığım için gelen hesap misafirlere çok koyuyor. buda bir başka açı
Sosyal ağlarda paylaş

abi maliyede annenin yada babanın çalıyor olması yada emekli olması gerekiyo. yada maliyede ailesi çalışan birinin rezervasyon yaptırması. öyle ancak. ama müzik olarak şakşuka falan çalıyolar kaldırabilirseniz.
içki menüsü falan geniş.
yemekler çok kalite.
bi pati event yapabiliriz isterseniz oraya şöyle denize karşı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...