kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eagle sen ve yorumların afedersin hiç yakışmaz bu bölüme modluk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mADmaXimus said: bjkden kingpin -futbolla ilgili -fanatik degil, diger takimdan insanlara saygili -sevilen, sayilan bir pati fenerliyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kingpin, rakipleri kotuleyerek nereye kadar? su topicte bile olay cikarticaksin centilmenim superim ayagina. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kingpin neyimi gördün ya :/ tek kişi olcaksa kingpini desteklerim... ama kendim hala olabilirim destek gelirse derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tek kişi olacaksa zegna kalsın yoksa delanın fikrine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kingpin iyidir hakkat. fistanla toggie de tamamlar diğer takımları. zegna zaten area master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dela said: kingpin, rakipleri kotuleyerek nereye kadar? su topicte bile olay cikarticaksin centilmenim superim ayagina. =/ çok ayıp yakışmıyor dela dfd, tek kişi mod olucaksa zegna olsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zegna sorduğuna göre kendisi bırakır gibi geldi bana ondan zegnayı es geçtim yoksa tek kişi zegna iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tek kisi zegna iyi degil, tek kisi hic degil. vaktinde her tartisma ciktiginda delirdigini bilirim. tek kisilik bir bolum degil futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 e ben diyorum.oo herkes fanatiklerin peşinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kunteper vardı gs li bulabilirseniz yaşlı başlı adamı, mod olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o zaman ferit ya da sinan olabilir fanatik değiller daha sağlıklı karar verirler her ne kadar gsli de olsalar :D cthulhu ile solonor bilmeyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yaşlı adamın kalbi dayanmaz bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben o adam kadar düzeyli mesaj yazan görmedim futbol bölümüne, patinajın paramecium'u idi adeta dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bence buna bizler değil yönetimden karar versinler.. En çok tartışma yaşanan topicleri açıp incelesinler ve ona göre karar versinler.. Benim fikrim budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tek kisi cok zor futbol icin gercekten. bu arada sadece fikirlerinizi gormek istedik, dedikleriniz olacak veya oylama gibi birsey olmayacak malesef. ama yazmaya devam, bi kac gune kadar netlesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ii son kez yazıyom ben dela bjk fistan fb khala gs bende gençlerbirliği olarak adayım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gs,fb,bjk adına 3 büyük takımın taraftarlarından ağır başlılar seçilsin, aşırı fanatikler değil. aday olarakta gs için solonor, fb için zegna (başka alternatif gelmiyor aklıma), bjk içinde dela olabilir. hatta bana kalsa kermiti verin sadece derim ne güzel tarafsız gül gibi geçindirir bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 khala olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Birden fazla olmalı ve bu kişiler denyoluğa müsamaha etmeyecek kişiler olmalı. Denyo kelimesini kullandım çünkü son birkaç ayda burada gördüğüm mesajları atan fanatikler için başka bir tanımlama yapmak gerçekten zor. Sanki tribünde ne kadar eli bıçaklı varsa üye olmuş vaktinde, moderasyonun gitmesini beklemiş. Ben takıma göre mod olması gerektiğini düşünmüyorum. Modların objektif olması da gerekli değil. Sonuçta onlar da takım tutan insanlar, rekabet ortamında kendi takımlarını savunacaktırlar. Amaç tartışmalarda seviyeyi korumak olmalı, objektivite ise sadece moderasyon gerektiren şeylerde şart. Aynı takımı tutan birden fazla kişi olmasın çünkü mod olacak kişi haliyle futbolu iyi takip ediyor olacağından farklı takımları tutan kişiler ile bölümün içeriği daha zengin olacaktır. Birden fazla mod olursa bunlar birbirini bilen insanlar olsun denmiş. Bu doğru bir tespit. Geçmişte bu bölümün modları arasında bariz koordinasyon eksikliği vardı. İşlerini bireysel olarak iyi yapmış olsalar da koordinasyon eksikliği olunca bir aşamadan sonra etki azalmaya başlıyor. Kendi aralarında tabii ki tartışacaklar da iş moderasyona gelince ortak karar alabilecek olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Futboldan anlamayan biri olsun , objektif yaklaşır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dela diyip durmayın ya kavgacı deladan mod mu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 khala for admin sfd. khala-dela-zegna iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Olm khalaya diyecek biri gs bayağı kötü takım diye , adam unutacak modluğu falan adres istiycek , ben biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 khala hırsı yapar işte, fena mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar