yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yav balon çok cici bişey. Gerçekten bak. Ama sallanma efekti çok kötü olmuş yav:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 firefox da sallanmıyo ağır abiler firefox kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 firefox kullanıyorum. ağır abiler f5'e basmıyor veyahut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Geçecek . Amma şikayet ettiniz be haha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sallanıyor arkadaşım!! hem garbage'a hem paticik.com a neden açılır ki aynı başlık.. zaten açılmamış. evet kendi kendimi göt ettim. adma oraya mesaj atmış, buraya gelmiş başlık açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sallansın niye bu kadar sorun ki. bizimde balonlarımız sallanıyordu şikayet ettik mi hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 blackchaos aga sana ayar vermek isterdim ama hem benden eskisin hemde yaşın büyük bide saygım var firefoxda sallanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oper said: adma oraya mesaj atmış, buraya gelmiş başlık açmış. Bir yerde yeni sistemle ilgili bişey olursa garbage'ye konu açıverin falan görmüştüm açaym dedim. Açtıktan sonra 'bugreport' kısmında balon geyiği görünce orayada damlıym bi dedim. Adam demiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 böle daha kötü ayar vermiş oldun bence:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yav said: oper said: adma oraya mesaj atmış, buraya gelmiş başlık açmış. Bir yerde yeni sistemle ilgili bişey olursa garbage'ye konu açıverin falan görmüştüm açaym dedim. Açtıktan sonra 'bugreport' kısmında balon geyiği görünce orayada damlıym bi dedim. Adam demiş yani. YA SEV YABA DABA DU!!!! tamam mııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Benim hiç balonum olmadı biliyor musun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yav, adblock plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 balon sallanmasın yav =/ ahahahaha senin istek başlık açman çok komiğime gidiyo zihnimde nickinle kombine ettiğimde =P hoşgeldin yav =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar