oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 evet böyle bi grup varmış gerçekten de.. description da yazana da bakın: Feysbukta ilkokul arkadaşımı buldum, aman da ne mutlu bir insan oldum! Aaa.. Ali çok değişmişsin, aaa.. Ayşe bu sen misin? Heyoo heyoo görüşelim o zaman, örtmenimizin elini öpelim! Harbici ol harbici, yıllar geçmiş aradan. Ali kendini ota vermiş, Ayşe de ikinciyi doğuracak alooo... Vampirle, zumpirle, rakı sofrasıyla uğraşma artık. Samimi ol, gruba katıl. Herkes billiyor niyetini, ayak yapma delikanlı ol. FACEBOOK MARŞI Küçüktüm ufacıktım Top oynadım acıktım Sümüklü bir kız sevdim Ona bir öpücük verdim Bi baktım şaşırdı ağladı Çığlıkları yüreğimi dağladı Öğretmen hemen geldi Bastı tokadı tekmeyi Derken yıllar geçti hızla Görüşmedim hiç o kızla Bir gün baktım feysbukta Mesaj attım, bi de takla Dedim kader seni sakladı O da hemen poke'ladı Buluştuk bir akşamüstü Çay içecektik altı üstü Olaylar hızla gelişiverdi Beni hemen yere serdi Öğretmen yoktu bu sefer Biz de yaptık birkaç sefer Aşka geldim grup açtım Haberi arkadaşlara saçtım Feysbuk sen çok yaşa Nur yağdırdın bu başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 said: Herkes billiyor niyetini, ayak yapma delikanlı ol. : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Halen gülüyorum yahu :P :D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 azuhuhauah yok artık bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hahaha marş bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eheueh koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben bu facebook u bi kaç ay önce hatta baya bi ay önce sadece milletin fotolarını koydugu üniversiteler arası bi platform olarak bilirdim.kullanım amacını da bu şekilde bilirdim ama sonradan millet yonjaya çevirdi siteyi uyuz olmaya basladım resim koymaktan da kaçıyorum artık. yok rakı sofrası invitationlarmıs ta yok çişim geldi invite ıfalan ne lan bu boku cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 adı üstünde zaten facebok :D çıkması doğal bokunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oper konuşma sen be >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dikkatle uzak durmaktayım facebook ve benzerlerinden felan, being antisocial is good lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o değilde orta 1 de önümde oturan kıza yazılıyorum şimdi. thnx so maaç ulan feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 marş imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 black sen yazılıyon iyi de bizim ortaokuldaki kızlar ekliyo ama hepsi bizim ortaköylü tanıyorum falan uzaklardan biri cıksa bizde yazılsak sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bende ortaokul arkadasımı buldum sadece arkadaşız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben bulsam bi, hepsini düdükleyecem ama bulamıyorum bi türlü sdfdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben 3. sınıftaki arkadaşlarımı bile buldum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben 1. sınıftaki arkadaşımı buldum 2 mizde birbirimizi hatırlamıoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hatırlamadığın arkadaşını nasıl buldun ona şaşarım? belki yanlış birine gittin ondan hatırlamıyosunuzdur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok aynı okulda aynı sınıfta okumuşuz 2 mizde aynı sınıfı fln tarif ettik tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zaten amacı da o feysbukun = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o değilde paticik diye aratınca pati paticik diye taş bi hatun çıkıo onu mu düdüklesem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zuahuah hatun da fena değilmiş hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar