dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Efenim reklamı tv'den izlemişsinizdir elbet. oldukça başarılı bir reklam ve pek eğlenceli. keza internet sitesi de bu başarıyı devam ettiriyor. girin eğlenin, bütün reklam bittikten sonra "her işlem için 40dk harcamak istiyorum" a da tıklamayı unutmayın.. -neden vizyon? +reklam diye.. -ok. +öptüm canım siz de izleyin hem reklam hakkında hem de sitedeki video hakkında yorumu yaparız buradan edit; link.... yok! koymamışım! [o_O!] link: yazık değil mi carlos'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bana 5 milyon YTL versinler yazık edeyim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 carlos kim be link yok mu dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hoş olmuş en sonraki 40dakka harcamak isitorum banka işlemlerinde linkide hoş bi yere gidiomuş güldüm baya sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Roberto Carlos bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 carlos un göğüsü terliyor fakat sırtında hiç ter yok nası bi adam bu carlos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 var sırtında da binaya girerken sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 güzel olmuş girin bakın derim. bi girdim sabah sabah carlos ''buyur abi ?'' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mortis said: Roberto Carlos bone. ha evet bizim futbolcu Roberto Carlos imiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 he he 40 dk harcamak istiyorum diyince yonlendirildigimiz sayfa super, peki ama ya ankdakiler naapsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 carlos'un sırtında koltuk altında yüzünde müzünde hiç bi yerinde ter yok ama önünde var niyeyse. o mesafede o deparı attıktan sonra döndüğünde gömleğin koyu mavi olması ve carlos'un yağlı güreşçiler gibi görünmesi gerekir. saçma reklam. hemmen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bankaya 40 dkda gitmek için hızlı olmak yetmiyoki carlos köprülerden otobüslerin üstüne de atlıyo normal yol kullansa kaç dakikada gidicekti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ne para kazanmıştır köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yazık değil anasını satayım koşsun o kadar para alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar