oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya sev yaba daba du! :D herkese yazılan mesajlar onlar, neden bu kadar alındı acaba :/ Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 alıngan olur tabiki yeni gelmiş forumda sadece bi tanıdğı var birisi kalkıpta böyle bi laf ederse tabi alınır. ortamı bilmiyo belki muhabeti bilmiyo haklı yani ama ötü olmuş bi tuhaf oldum bi garip oldum cidden Alıntıla
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi soulcube hatalisin iste? Amcam ciddi ciddi yazmisti oysa banada darıldı simdi çık işin içinden? Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Fistan said: şehitler ölmez :D Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Necro said: Abi soulcube hatalisin iste? Amcam ciddi ciddi yazmisti oysa banada darıldı simdi çık işin içinden? valla hatalıyım abi ne diyim.amacım kırmak deildi kırıldı. gelsin hep onu övücem ben. Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 soul abi arkadas harbı harbı gelmezse bence sende harakırı yap bırak forumu Alıntıla
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dayım forumdan gitmese zaten aşırı kibarlıktan ölcekti büyük ihtimal..hoşgeldin.güle güle Alıntıla
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: aga adam gitti hoşgeldinimi kaldı ? güle güle diyebilirsin oha ne ara :D güle güle ozaman B)- Alıntıla
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 AMCA DUR, OZANIN AMCASI BENİM AMCAM SAYILIR! GİTME AMCA! GİTME... GİTM..... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.