Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Verildi mi bilmem ama bikaç ay önce görmüştüm... İçtenlikle destekliyorum arkadaşların haklı mücadelelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Feysbukta Sevgi anlaşmak değildir Mühendiste sevilir adlı Cause a bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Amıuauhauhhauhua bildiğin brifing vermiş lan adam :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 verildi, ayrıca elektrik değil elektronik. yani benim bölüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ahahahahah yarıldım burda süper +rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aferim düzeltmişin hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 müthiş ya harika yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çok güzel yapmışlar ya ehehe:) edebiyat fakültemi seviyorum!!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aslında çekerken böyle arkada sürekli flaşlar patlasa falan çok daa süper olurmuş ama böyle de çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 1- videodaki arkadaşa: ulan terbiyesiz oraya okumaya mı gidiyosun yoksa başka bi halt yemeye mi demek istedim 2- senin o tipini gören kızlar, elektrik elektronik seçicekse de bundan sonra seçmez 3- bizim bölümde 1 erkeğe 12 kız düşüo onu atlamışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sonlarda fazla uzatmışlar ama harbiden iyi eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kız var , kız var haydi güzel kızlar,hukuğa. çirkinleri ne yapıyorsa yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 adam bildigin oturup anlatmıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 said: DoGMeaT Üye yeni § 29 Oct 2007, 23:45 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- kız var , kız var haydi güzel kızlar,hukuğa. çirkinleri ne yapıyorsa yapsın. Uluslararsı ilişkilerde bir sürü güzel kız var, benim ligimde oynayan kızlar haydi ui ye! Bunlar beni aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lol diyolarki abazayız kız lazım bölüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Okuldan okula değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lol güzel yapmışlar da teşekkür bölümü fazla uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Valla çok acıdım öncelikle bosverin uludag makinadaydım bizde kız mız yoktu denebilecek ama yanımızda ehitim fakültesi işletme fakültesi mimarlık , kızların olabilcegi bölüm mühendislikleri oda olmadı üniversitemizin tenis , eksrim , okçuluk , dağcılık vb kulüplerine üye olarak oda olmadı diğer fakülte kantinlerinde gezinerek bu sorunları çözebiliyoruz arkadaslar armut'un ağızlarına kadar düşmesini beklemişler halbuki bir merdiven bu işi çözer >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Kartan said: Okuldan okula değişir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ceYda.. : hiç de öle değil durum yanii ceYda.. : onlarda bi kat yukarı çıksınlar Darko: uhaha ceYda.. : kıçlarını kaldırmaya üşeniolar o yüzden ölee ceYda.. : 2. katta 300 kişi olsa bunların sadece 30 u kızdır bu doğru ama ceYda.. : 3 katta da durum tam tersii ceYda.. : hatta erkek yok ah bi kat yukarı çıksalar dobra dobra ceYda.. : yok biz ne bahtsızız da bizim sınıfta nie kız yok da demesinler hiç ceYda.. : bulan bulur her yerde ceYda.. : tipsiziz kimse bize bakmıyo diyemiolar da:: ceYda.. : elektrik devreleriyle kafayı bozmuş bunlar herhaldee içler acısı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eglarest Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Dil bölümünü unutmuşlar..... Bizde bir erkeğe 20 kız düşüyor LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yazık lan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Eglarest said: Dil bölümünü unutmuşlar..... Bizde bir erkeğe 20 kız düşüyor LOL eevet bi kere kız arkadaşımla derse girdim etraf kız dolu. 2 erkek vardık, biri ben diğeri öğrencisi o sınıfın ,o da yumoş halini almış hafiften :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 "devletten yardım beklüürüz =(" imza: acılı bekar elektrikçiler odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar