maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 boşuna bu topic yaw kalede bobo ile çıkarız ne de olsa saraçoğlunda kaleciye ihtiyaç olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kasım ayı özel tarifelerimiz var bizim. Ayın kaçında oynuyorsak o kadar gol atmadan duramıyoruz. 3-0 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 3 kasım'da mı maç? 3-4 biter o zaman sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Berabere biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Beşiktaş en rahat maçlarından birine çıkıcak.Antreman bile gereksiz. Yenilmek istese kaleyi boş bıraksa yine yenilmez. off keşke bi kere yenilseydik fenere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 iki takımda şampiyonlar ligi maçlarını düşünerek çokda asılmaz heralde maça skoru bilemicemde tatsız bi maç olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bLackcha0s said: off keşke bi kere yenilseydik fenere :( ne kezman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 blackchaos sen ya full time rakı vodka modundasın bu aralar ya da stand-up a falan çıkıcan alıştırma yapıyorsun 2.siyse hiç çıkma bosuna :) 1.siyse meze kapıp geliyim mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 2-1 beşiktaş çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 numberten said: bLackcha0s said: off keşke bi kere yenilseydik fenere :( ne kezman mı? koray o koray (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ezmode said: bjk liler nie böle iddalı anlamadım fener gecen sene bunları yenerek şampiyon olmadımı ? ha o zamanda ötüyolardı böyle yeneriz yeneriz sonra ağladılar maç sonunda hüngür hüngür.. tabi o maç öncesi fenerlileride gördük, yok efendim fener ligden çıksın yok maça çıkmasın böyle rezillik olmaz vs.. maçtan sonra "NOOLDU?" diye dolaşan tipler.. ilginç tabi maç sonucuna gelirsek hani beşiktaşlıyız ama belediye maçı gibi olursa rahat 2-0 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bence 1-1 olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 0-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Lig başlamadan önce Fenerbahçe nin kadrosunun çok iyi olduğunun ama forvet teki Kezmanın bu sene fenerlileri üzeceğini söylemiştim.. Kendilerini futbolun efendisi sanan fenerli arkadaşlarım saldırmıştı kuduz gibi.. O topic üzerinden 2 hafta geçti kupa maçında gol attı kezman bu futbol dahisi fenerli arkadaşlar gördünmü ne attı golunu sen ne anlarsın demişti.. Ama o maçta 2 tane %100 golu birtanede boş kaleye kaçırdığını görmek istememişlerdi.. O günden buyanada en fazla 2 gol atmıştır ki belki onu bile atmamıştır.. Kaçtane attı bilmiyorum açıkcası Şubat ayını görmez demiştim Kezman yine saldırmışlardı.. Şimdi bu arkadaşların tamamı tahminlerde bulunmuş hepsinde fenerbahçe 3-0 yeniyor 5-1 yeniyor 7-2 yeniyor ama nedense o cok savundukları kezman gol atanlar arasında yok.. O zamanda demiştim taraftarlık başka birşey fanatizm başka birşey aradaki farkı görelim.. Maça dönersek gönlümden geçen Bjk çok kötü oynasın ama 90+2 de alakasız bir gol atarak 1-0 yensin :P Sac bas yoldursun fb lilere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gellidus said: Maça dönersek gönlümden geçen Bjk çok kötü oynasın ama 90+2 de alakasız bir gol atarak 1-0 yensin :P Sac bas yoldursun fb lilere :P ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Okumadım önceki mesajları ama şöyle bir gerçek var; Gs nin fb ye, bjk nın gs ye, fb nin bjk ya, şansı tutmuyor. ben buna Kapalı Çember veya Solonor Teoremi diyorum:D. neden bilmiyorum, nası değişir veya nasıl oluşmuş onu da bilmiyorum ama, 1. yazdığım takımlar en iyi günlerinde olsunlar, 2. yazdığım takımlar en kötü günlerinde; maç ya berabere bitiyor ya da iyi olan şansa 1 farklı falan alıyor. eğer 2. takım iyiyse zaten maç kopuyor bir şekilde. yıllardır izlerim (belki 10 sene oldu ciddi maç izleyeli, hatırlayarak -20 yaşındayım=))). hep bu kural işledi. gs mesela uefayı aldığı sene, unutmam o maçta tribündeydim, fb maçında hatırlarsanız, kale yerine pota koyun falan diyordu medya.. sonra noldu, gs tüm maç baskın oynadı, fenerli johnson(ki tekniğine söyleyecek kelime yok:)) serbest vuruştan, 90. dk da frikikte abandı, emrenin sırtına çarptı, top doksana gitti. aynı şekilde gs-bjk veya bjk-fb maçı da yazabilirim ama uzatmak istemiyorum, sonuç; %99 bjk yener ya da berabere biter gibi geliyor sırf bu teoremden dolayı, yoksa fener bjk dan daha iyi durumda bence, ve daha iyi futbol oynuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Beşiktaş kazanır umarım, kim iyi oynarsa o kazansın aslında , hakemlerin olumsuz yönde etki etmediği bi maç olsun, bol gollü tempolu, 2bobo 1 nobreli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bobo kaledeyse kazanır bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tusubasa gibi yapar bobo tüm sahayı çalımlayarak gider karşıya deli eder volkanı sonra topukla diker havaya göğsünde kızarana kadar sektirir ve burun ucuyla dokunarak sağ direği kırar atar golünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 mumkunse ibrahim uzulmez sag ayağı ile yarım vole tarzıyla atsın.. Böyle bir golde ben bile saçımı başımı yolarım fb lileri dusunemıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o denklem bozuldu artık. hatırlatırım. anelka, kezman, tuncay.. inönüde ki felaketler eheh BU maç süper olucak çünkü çekişme bkeliyorum ben epey. Fenerbahçem kazanıcaktır. skor tahminim: 2-0 yada 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 blackchaos geçen seneden beri her derbi çene yapıp ezilince ortadan kayboluyor.bide nocom vardı =( blackkaos cukcuk.boşuna uğraşma.beşiktaş filan kadıköyde feneri yenicek.beşiktaş bu saatten sonra feneri bidaha yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 maç günü gelsin hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 toramanın durumu belli değilmiş ama oynama ihtimali azmış. eğer toraman yoksa kim oynayacak. diatta ve baki yedekler. bakiyi yazmaya gerek yok. ertuğrul tigana gibi ona şans vermez. büyük ihtimalle diatta oynar ama bu adam bitmiş. çok kötü, mahalle maçında bile oynatmam. gerçi toraman oynayınca bjk defansını görüyoz. edu lugano büyük maçlarda iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 beşiktaş bu maçı kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar