Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11.Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Ezmode said:
bjk liler nie böle iddalı anlamadım fener gecen sene bunları yenerek şampiyon olmadımı ? ha o zamanda ötüyolardı böyle yeneriz yeneriz sonra ağladılar maç sonunda hüngür hüngür..

tabi o maç öncesi fenerlileride gördük, yok efendim fener ligden çıksın yok maça çıkmasın böyle rezillik olmaz vs.. maçtan sonra "NOOLDU?" diye dolaşan tipler.. ilginç tabi

maç sonucuna gelirsek hani beşiktaşlıyız ama belediye maçı gibi olursa rahat 2-0 biter
Sosyal ağlarda paylaş

Lig başlamadan önce Fenerbahçe nin kadrosunun çok iyi olduğunun ama forvet teki Kezmanın bu sene fenerlileri üzeceğini söylemiştim.. Kendilerini futbolun efendisi sanan fenerli arkadaşlarım saldırmıştı kuduz gibi..

O topic üzerinden 2 hafta geçti kupa maçında gol attı kezman bu futbol dahisi fenerli arkadaşlar gördünmü ne attı golunu sen ne anlarsın demişti..
Ama o maçta 2 tane %100 golu birtanede boş kaleye kaçırdığını görmek istememişlerdi..

O günden buyanada en fazla 2 gol atmıştır ki belki onu bile atmamıştır.. Kaçtane attı bilmiyorum açıkcası

Şubat ayını görmez demiştim Kezman yine saldırmışlardı..

Şimdi bu arkadaşların tamamı tahminlerde bulunmuş hepsinde fenerbahçe 3-0 yeniyor 5-1 yeniyor 7-2 yeniyor ama nedense o cok savundukları kezman gol atanlar arasında yok..

O zamanda demiştim taraftarlık başka birşey fanatizm başka birşey aradaki farkı görelim..

Maça dönersek gönlümden geçen Bjk çok kötü oynasın ama 90+2 de alakasız bir gol atarak 1-0 yensin :P

Sac bas yoldursun fb lilere :P
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım önceki mesajları ama şöyle bir gerçek var;
Gs nin fb ye,
bjk nın gs ye,
fb nin bjk ya,
şansı tutmuyor. ben buna Kapalı Çember veya Solonor Teoremi diyorum:D. neden bilmiyorum, nası değişir veya nasıl oluşmuş onu da bilmiyorum ama, 1. yazdığım takımlar en iyi günlerinde olsunlar, 2. yazdığım takımlar en kötü günlerinde; maç ya berabere bitiyor ya da iyi olan şansa 1 farklı falan alıyor. eğer 2. takım iyiyse zaten maç kopuyor bir şekilde.

yıllardır izlerim (belki 10 sene oldu ciddi maç izleyeli, hatırlayarak -20 yaşındayım=))). hep bu kural işledi. gs mesela uefayı aldığı sene, unutmam o maçta tribündeydim, fb maçında hatırlarsanız, kale yerine pota koyun falan diyordu medya.. sonra noldu, gs tüm maç baskın oynadı, fenerli johnson(ki tekniğine söyleyecek kelime yok:)) serbest vuruştan, 90. dk da frikikte abandı, emrenin sırtına çarptı, top doksana gitti.
aynı şekilde gs-bjk veya bjk-fb maçı da yazabilirim ama uzatmak istemiyorum, sonuç;

%99 bjk yener ya da berabere biter gibi geliyor sırf bu teoremden dolayı, yoksa fener bjk dan daha iyi durumda bence, ve daha iyi futbol oynuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

toramanın durumu belli değilmiş ama oynama ihtimali azmış. eğer toraman yoksa kim oynayacak. diatta ve baki yedekler. bakiyi yazmaya gerek yok. ertuğrul tigana gibi ona şans vermez. büyük ihtimalle diatta oynar ama bu adam bitmiş. çok kötü, mahalle maçında bile oynatmam. gerçi toraman oynayınca bjk defansını görüyoz. edu lugano büyük maçlarda iyi oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...