GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 emo dediğin budur ya, hastasıyım :) http://www.youtube.com/watch?v=sMXQ8KC4w-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tickle me emo ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben alıcaktım bunlardan da çok hayvani pahalıydı ya=/ türkiyedeki sitelerde bulamamıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Şahan'a benzettim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya ben arkadasın konuyu dagıtmıs gibi olmiyim, siz öteki videoya yorum yapın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Pyro said: tickle me emo ownz. +1 +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 emo emo'dur ya bişey olmaz.. o emo'nun kara kara makyajlısı falan da var..hatta dişisi falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o emo değil ki ? elmo bi kerem paso gülüyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 toggie said: ya ben arkadasın konuyu dagıtmıs gibi olmiyim, siz öteki videoya yorum yapın :/ yaktın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 verdigin video hakkında ben yorum yapıp konuyu baglamak istiyorum ama bişey anlamadıgım için yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hahahahah güzelmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hahaha çok güzel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Emo dediğinin morali hep ama hep bozuktur. Bazıları gotiğimsi giyinir, kızlardan uçuk kaçık siyah ve aşırı cart renkli şeyler giyen olur genelde. Emolar saçma sapan her şeye üzülür. Emo dediğin koyu makyaj yapar, siyah ya da gümüş renkli oje sürer kızları. Saçma denebilecek bir "etiketlenme" ve farklı olma tarzıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 emo; elektrik mühendisleri odası'nın kısaltılmış halidir. emo üyesi olmak için ilk önce öss'ye güzelcene çalışıp istediğiniz bi üni'nin elektrik mühendisliği bölümünü kazanıp elektrik mühendisi olmalısınız, daha sonra bu odaya katılıp bir emo üyesi olabilirsiniz... vurmanıza gerek yok ben kendimi asarım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sbeilin said: Emo dediğinin morali hep ama hep bozuktur. Bazıları gotiğimsi giyinir, kızlardan uçuk kaçık siyah ve aşırı cart renkli şeyler giyen olur genelde. Emolar saçma sapan her şeye üzülür. Emo dediğin koyu makyaj yapar, siyah ya da gümüş renkli oje sürer kızları. Saçma denebilecek bir "etiketlenme" ve farklı olma tarzıdır. işte videoda da bunu anlatıyo ^^ Drall yapma ama ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 GwindonSurion said: işte videoda da bunu anlatıyo ^^ Drall yapma ama ya :'( Drall nedir bilmiyorum ama videoyu çok gıcık buldum, ve kendi kelimelerimle kendi bilgimle anlattım. Yanlışım olduysa kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 offf hakaret olarak algılayıp trip mi atsam acaba, hazır canım sıkılıyo... ahah eğlence olur layn... yukardaki sana trip atıyomuşum farzet şuanda, pek o işlerin insanı değilim de. nası atılıyo trip ayaküstü bilen varmı? edit: zevkli buldum editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Peki, Drall bir üyenin nickiymiş :D Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Güzel video hehe.Ama ciddi ciddi emo sayısı her geçen gün artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben bile kendi kardeşimi göz göre göre kaybediyorum, avril falan dinliyor -_- düzeltmem lazım. yitik gençlik afdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kayıp jenerasyon 90 lılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lol oyuncak sağlammış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben 91liyim ama emo değilim-olmadım... gerçi var bidünya emo-götük-tiki vs bizim dönem ve alt dönemlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 emo çocuk yapsa nasıl bir anne olurdu acaba? -anne bu ne? -boşver hayat anlamsız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar