Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ehehueh siteden biraz uzak kaldık balonlar falan gelmiş :D Güzel olmuş kımıl kımıl patiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Smileylerde geldi,garip görünüyorlar gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 efendim durduramıyoruz, gitgide çoğalıyorlar !11oenone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Balonlara özgürlük B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şimdilik günle alakalı değil bekleyerek patlatamazsınız balonu. 50 mesaj atın patlasın, bak jandora :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sen sus bızdık. büyümüşte yeni gelenlere akıl veriyo. bik bik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 niye bana bakıyorlar patlatırım balonunu oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daisy_mm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 benim balonum yok ama herkesin var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daisy_mm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aaa çıktı yoktu önceden mesaj yazdığımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Sırf balon uçmasın diye mesaj yazmaya korkar hale geldim yav. Bunun kalıcı olanı yok mu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o değilde balonumuz var diye imza yazamıyoruz galiba anladığım kadarıyla,üff:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Hayır,herkesin balonu bir gün patlayacak,kaçınılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yav said: o değilde balonumuz var diye imza yazamıyoruz galiba anladığım kadarıyla,üff:/ ayar çektim, olmuş olmalı(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ulen yavuzkbr sen misin yoksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evetX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yav be sende aramıza katıldın sonunda hosgelmişssen o zaman :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 balon iidir ya ilerde nostalji yaparsınız yenileri gördkçe bizim gibi :p bu arada; sen de hosgeldin yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yeni gelen pembe patileri ayırt edecek farklı birşey olsun, yönetim duy sesimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Üyelik formunda doldurulması zorunlu "Cinsiyet" kısmı olsun. Pembe pati'lerin nick'leri pembe olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 benim hic balonum olmamisti :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Benimde hiç balonum olmadı =( Bu arada şimdi dikkat ettim =) Viktor gerçek ad: Schtolteheim Rheinbach III İlginç bir kayıt olmuş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Jandor said: niye bana bakıyorlar patlatırım balonunu oktar patlattın ya sen de ondan söyledim, adam ol öncelikle, yargılarım. @fransuxa kes la sen de dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 balon iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 balon hoş duruyor. İnsanın aklına "Bebelere balon!" diye bağıran amcalar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar