Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dilde dudakta yara...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
afttan çekeceğin saçma acıdansa, iyice ısır onu parçala doğru dürüst acı çek daha iyi oluyor. ben öyle yapıyorum. aftınki bi acayip çünkü. kaşıntı gibi bi olay da var içinde insanın oynadıkca oynayası geliyo. kopart en iyisi
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Pharmaton ağır birşey ayrıca. Düzgün kahvaltı vs. öğünlerini sağlam yap. Ben ÖSS ayağıyla alıyordum bir ara. Kahvaltıda ne yediysem geri çıkmaya başlayınca bıraktım.

pharmatonun prospektusunde calsiyumla birlikte alındıgında mide bulantısı yaptıgı yazıyo bende de aynı sey olmustu sora peynir falan yemedigimde bişi olmuyodu...
Mesaj tarihi:
bendede bu 2 gundur dudak acılmıyor resmen. 1-2 tanede yara cıktı. roaccutane wtf. 4 ay daha sürecek :(

1-2 bira içince kuruma, çatlak ve yaralar geçiyor rahatça açıp kapayabiliyorum. ama bu seferde acaba bira ilacın etkisini yok ediyormu düşüncesi geliyor aklıma.
Mesaj tarihi:
MarcOConner said:

pharmatonun prospektusunde calsiyumla birlikte alındıgında mide bulantısı yaptıgı yazıyo bende de aynı sey olmustu sora peynir falan yemedigimde bişi olmuyodu...

İlginç saol :) Fakat dışarıdan vitamin almaya o zamanda karşıydım hala karşıyım bence kullanmayın öyle şeyler çok ihtiyaç değilse. (ÖSS, yoğun stres ve tempo harici)
  • Yeni Oluştur...