Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çokmu sert öpüldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Direncini arttır,sürekli meyve ye derim.Ama artık beslenemez hale geldyse,direk doktora yollan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hala doktora gitmedin mi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gittim bugün eczaneye tantum verde ile b vitamini hapı aldım...tantum harbiden iyi geliyo uyuşturuyo ağzı dili.yarım saatliğine acı çekmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kimseyi öpme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 afttan çekeceğin saçma acıdansa, iyice ısır onu parçala doğru dürüst acı çek daha iyi oluyor. ben öyle yapıyorum. aftınki bi acayip çünkü. kaşıntı gibi bi olay da var içinde insanın oynadıkca oynayası geliyo. kopart en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aft mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ulan harbi kilo vericem aft yüzünden.yemekte sadece pilav ve yoğurt yiyebildim.onu da yavaş yavaş...küçük lokmalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 proggrop morelini bozmak istemem ama yemek yiyemeyecek kadar kötüyse doktora gitmelisin başka nedenleride ola bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 3-4 günü geçtiyse doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sanırım bir hafta oldu...artık iyileşmeye başladı yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 asinanyavuz said: Pharmaton ağır birşey ayrıca. Düzgün kahvaltı vs. öğünlerini sağlam yap. Ben ÖSS ayağıyla alıyordum bir ara. Kahvaltıda ne yediysem geri çıkmaya başlayınca bıraktım. pharmatonun prospektusunde calsiyumla birlikte alındıgında mide bulantısı yaptıgı yazıyo bende de aynı sey olmustu sora peynir falan yemedigimde bişi olmuyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 günde iki kez sabah akşam bir hatunla 15 dakka öpüşüyorsun geçiyor abazalıktan o yaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ii teşhişler gelio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: günde iki kez sabah akşam bir hatunla 15 dakka öpüşüyorsun geçiyor abazalıktan o yaralar then see you tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bendede bu 2 gundur dudak acılmıyor resmen. 1-2 tanede yara cıktı. roaccutane wtf. 4 ay daha sürecek :( 1-2 bira içince kuruma, çatlak ve yaralar geçiyor rahatça açıp kapayabiliyorum. ama bu seferde acaba bira ilacın etkisini yok ediyormu düşüncesi geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 MarcOConner said: pharmatonun prospektusunde calsiyumla birlikte alındıgında mide bulantısı yaptıgı yazıyo bende de aynı sey olmustu sora peynir falan yemedigimde bişi olmuyodu... İlginç saol :) Fakat dışarıdan vitamin almaya o zamanda karşıydım hala karşıyım bence kullanmayın öyle şeyler çok ihtiyaç değilse. (ÖSS, yoğun stres ve tempo harici) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kloroben sprey sıkın aftın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bol bol portakal ye kabugunuda disine takıp gülümse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bol bol şifon çek her 15 dakkada git tuvalete şifon çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 karbonat doğru seçim.. ama başka bir yolu var lülülülülülülülüülülülülül diyince geçio.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cüzzam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne cüzzam mı? olm öle bişe varsa girme foruma falan. sanal yolla bulaşıodu dimi bu ha? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 düzeldim arkadaşlar değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler...meğer bir lülülülülü ye bakıyormuş olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar