proggorp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 geçmiyor bir türlü! günlerdir keyifle yemek yiyemiyorum, hiçbirşey içemiyorum.çok sinirim bozuldu.kahvaltı edicektim bugün.mis gibi yumurta domates vs..YİYEMEDİM LAN! çay da içemedim. bi ilaç vardı.gargara şurubu tantum verde diye.kullanınca bir süreliğine uyuşturuyodu ağzın içini hiçbişey hissettirmiyodu.o da bitti şimdi isyanlardayım. annanem de karbonat bas geçer dedi...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ölcen bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Buko Blö vardı , o iyidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ama Buko Bülo(buco bleu) dan sonra pek millet içinde konuşma. Mavi mavi ağız ve dil ile insanlar pek sağlam bakmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 KUDUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 AF olmş geçer yakında çaresi pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 aft deilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 vitamin eksikligindendi sanırım agızda cıkan yaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 tuz ruhu bas gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben o yaralara bayılırım. Bole onları ısırınca sıkınca falan çok güzel oluo. Mazoşist miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bende vitamin eksikliğinde diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yada gece uyurken böcek dolaşmıştır ağzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 b vitaminin eksikliği yüzünden olması lazım. En pratiği eczacına danış. yada doktoruna danış. 2.si daha saglıklı tabiki ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Quel-Thul said: yada gece uyurken böcek dolaşmıştır ağzında >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bana olmustu 10 yaşındayken. 10 gün sürüyor.Sonra kendi kendine geciyor.Bişi yiyemiyorsun.igrenc bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 10 yasinda ve 10 gun mu AMAN TANRIM BU 20 EDER !!!!!!!!! SPIRITSPEAKLA FORUMA YAZCEN ARDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dut şurubu kesin çözümlerden. doğal hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 abicim sacma sapan tedavi yontemleri yazmayin suraya doktor gibi, biri inanip yapicak sonra. /zeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 vicks sür. sakın sürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eczaneye git baba bende bole bişi cıktı de verir bişiler al cok para deiller zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 buco bleu satışı kalkmış galiba, 2 ay önce fln aft çıkmıştı 10 gün sıcak yemek yiyememiştim. gargara yap, vitamin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bende de bilmediğim yaralar açıldı ağzımda dudağımda falan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pharmaton süper bişey, doktora sor, uygun bünyeye sahipsen aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Pharmaton ağır birşey ayrıca. Düzgün kahvaltı vs. öğünlerini sağlam yap. Ben ÖSS ayağıyla alıyordum bir ara. Kahvaltıda ne yediysem geri çıkmaya başlayınca bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar