toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 neyse işte bilmiyorum o kadarını. ama cavese'nin söylediği cok hosuma gitti benim. şimdi bu tezahuratı diger kulupler de yapar, sonra caldınız carsı'dan demeyin ahahah. ki rezil bi denemeyi dün kasımpasa macında fenerlilerden gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 PrudenT said: adamlar orada bile salak gibi fbye saldırmış ne diyim lol :) ingilizce öğren ya da hiç olmazsa nicklere bakıp türk olup olmadığını anlamaya çalış. benim quoteladığım postu yazan yani suck my dick fener yazan arkadas liverpoollu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lol onu yazan fener icin operayi ingilizceye cevirmis haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 fener direkt denedi mi ya? yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 toggie galiba kendi işleriyle değilde , başkalarının işlerine saldırarak bu forumda prim yapmaya çalışan bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bravo beni çözdün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bLackcha0s said: Onlarda şaşırdı hala bizi konuşuyorlarlinkte şöyle bir şey yazmış birisi kaçırmamış olduklarına sevindim :) said: Didn't hear anything from them. Shhhhhhhhh (just a joke). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 16 yıldır maç anlatıyorum, dünya kupası dahil dünyanın her yerinde maç anlattım ama böyle bir atmosfer ne gördüm ne yaşadım. bir spikerin itirafları haheah. huzurlarınızda BJK İnönü Filarmoni Orkestrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 "Bir gece ansızın" adlı pankartı dünyalara değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 müziği telefona zil sesi yaptım müthişş gaza getiriyor =) birde taraftardan song the plains i dinleyin. Kızıl ordudan güzel söylüyor vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mumu said: ingilizce öğren ya da hiç olmazsa nicklere bakıp türk olup olmadığını anlamaya çalış. benim quoteladığım postu yazan yani suck my dick fener yazan arkadas liverpoollu bence sen önce aleyhine bir şey yazıldığında adam gibi okuyup aptalca kişisel olarak saldırmadan cevap vermeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar