suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Forum'da yeniyim konuyu inşallah doğru yere açmışımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 İlk gol ne kadar kolpaymış öyle ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 3 hece 8 harf sadece Beşiktaş(K) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Gollerin en kolpasını attık gerçekten :) Ama aynı şeyi Fener-Inter maçından sonra da söylemiştim.İstersen yedek kadroyu yen,istersen tam kadro çıkmış takımı bala attığın golle yen.Önemli olan formaya karşı alınmış forma değil midir ? Aldık puanı yeterli bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ilk gol kolpaydı harbiden ama ikinci gol cidden guzeldi guzel oynadık kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 asllında fazla büyütmemek lazım beşiktaş için doğal şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Forumda yenisin ama benim gönlüme taht kurdun =) balonunu patlattım madalyaları taktım! Süper bi video. Ya gerçekten ne barca ne chelsea galibiyetine benziyor. Bambaşkaydı.Ben yıllardır maça gidiyorum böyle atmosferi görmemiştim. İngiliz gazeteleri "bu kadar çok bağırmayı nasıl başarıyorlar" demiş. Taraftar müthişti. videodaki müziğin adını bilen var mı ? Bütün maç (videonun başındaki) Dale canaves i söyledik. İlk yarı Song of the plains söyledik harika oldu tezahurat linki koyarım birazdan. Ayrıca Şu taraftar neyi haketmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Forza forumunda buldum Song of the plains orjinal versiyon Beşiktaş taraftarı kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 you will never walk alone posteri inanilmazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Onlarda şaşırdı hala bizi konuşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bLackcha0s said: Onlarda şaşırdı hala bizi konuşuyorlar vay be duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 said: CARSI_BESIKTAS Posts: 5 ALEN big amigo....şşşıııııtttttt 1..2...3...beşiktaş..beşiktaşş...lay lay lay lay lay laaaaaayyy oooooo beşiktaşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 said: Just back - that wasn't a football match, that was an experience. Beşiktaş - I take my hat off to you - no aggression, no hassle, just loud proud and passionate and that goes down as the best experience at an away game I've ever had. Thanks to you all - I'm impressed beyond words and will remember and be talking about this trip for the rest of my life. Fuck knows what it's like when they play a derby. "Oh suck my dick Fener, oh suck my dick Fener, oh suck my dick, oh suck my dick Fener..." MUAUAUEHAEAHE said: From start to finish the Beşiktaş fans were amazing and a credit to their Club and Country. My favourite 2 Euro aways: Istanbul 25.05.05 Istanbul 24.10.07 said: I would have loved to have witnessed that level of support instead of through the tv. I have never seen such a passionate crowd, from the first minute to the last there was constant noise. We can only dream about reaching even half of that level. Unbelievable. said: Best atmosphere I've ever witnessed I think. On the telly of course. said: Best home fans I've seen, proper support for their team, something a lot of our fans could learn from. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 şimdi alıntı yaptırtma bana paolo maldini'lerden falan. biliyosunuz zaten hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kkthanxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bLackcha0s said: videodaki müziğin adını bilen var mı ? Ares ' e Dale dale dale boca yazınca çıkıyor .. Gerçekten çok hoş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 adamlar orada bile salak gibi fbye saldırmış ne diyim lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 neyse anfield'daki maçın 80. dakikasında "you'll never walk alone" söylenmeye başlayana kadar övünmeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 hiç olmazsa ordaki maçın 80. dakikasına kadar övünücez , acaba senin övüncek neyin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 tarihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Anfield a daha önce hiç Beşiktaş taraftarı olmadı. İlk kez tanışacaklar. Lazio da böyle demişti. Olimpiyat 2bin Beşiktaşlıyla inlemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 AC Milan - Fenerbahçe maçında san siro'da 2500 fenerliydik de.. adamlar bütün maç susarken biz stadı inletiyorduk.. ama arada öyle bir bağırıyolar ki... sadece tek bir şey: " MILAN!! MILAN!! MILAN!! " yani acayip bir ses üretiyorlar 70000 kişi aynı anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 boca'nın dale cavese tezahuratı imiş bu. orijinali daha güzel bence bi bakın su videoya. bjk'nin soylediği biraz degişmiş sanki ama o da iyiydi maçta. http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49Ghr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ya şu anda en iyi taraftar kimde ? Ben bir Fenerbahçeli veya Galatasaraylı olsaydım da kabul ederdim yani.. Ortada bir gerçek var kim kime bok atarsa atsın şu anda Türkiyedeki belki avrupadaki en iyi taraftar grubu Beşiktaş'tadır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dale tezahüratın ismi. cevase takımın ismi italya 2. liginde. bizimki de haliyle dale beşiktaş. çıkış yeride tabiki boca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar