Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sonuç? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim süper geçti :p gerçi sırf motordan girince, ilk bir saat da çıkmak yasak olunca, 40 dakika mal mal oturdum. ama güzel geçti yani. :p çıkışta da mcdonalds'a gittim ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne kadar çok c şıkkı çıktı lan ? bu kadar kolay sınav olmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Lan ahahha ben motordan kalmıştım be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu sistem niye böle abi ya 120 soruya 150 dk verilirmi 30 dk da bitiyo 90 dka durdum 3 4 kere kontrol ettim falan bunaldım yani 120 yapsınlar bari zamanı sonra trafik canavarı mal kaynıyo etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kolay demiştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne zaman açıklanır sınav sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yalan olmasın ama 2 hafta içinde diye hatırlıyorum.. sonuçları kurtstan şeedebiliosunuz. ondan sonra da direksiyon sınavı var. ama zaten zor olan ne kurs, ne direksiyon sınavı ne de yazılı sınav.. zor olan herşeyi geçtikten sonra ehliyeti almak :) 541531 devlet dairesine gidip 5615616 ytl bayılıosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dragonmax said: yalan olmasın ama 2 hafta içinde diye hatırlıyorum.. sonuçları kurtstan şeedebiliosunuz. ondan sonra da direksiyon sınavı var. ama zaten zor olan ne kurs, ne direksiyon sınavı ne de yazılı sınav.. zor olan herşeyi geçtikten sonra ehliyeti almak :) 541531 devlet dairesine gidip 5615616 ytl bayılıosunuz.. aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya şimdi size bişi sorayım o zmn bn bu nisanda 18 yaşımı dolduruyorum ama mesela gidip şubatta ehliyete başvursam 3 ay kurs görsem sora yaşı doldurduktan sora sınava girebilio muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 emircan öyle bişey olmuyor. bi arkadaşım denedi olmadı hatta. sebebi de şu olabilir. sen kursa girince, senin için kurs k sınıfı ehliyet düzenletiyo. o da yanında bi usta öğretmen olduğu zaman trafikte gezmeni sağlayan ehliyet. eğitimde kullanılan. o ehliyet için de 18 gerekiyo. bekleyecen büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 4. hakkımda yataktan kalkmaya üşendim. 5. ve son hakkımı kullanıcam sanırım bir dahaki sınava. motor sux0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1 Gün çalıştım kazanamadım 2 Gün çalıştım kazandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 3 saat motor çalıştım 100 bekliyorum. Motor'un yüzde 80'i mantık ve genel kültür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben ocakta 18imi bitiriyorum sınava ne zaman girebilirim ? liseyi bitirmiş olmak zorunlu mu ? (alman lisesi yüzünden 5 sene okumak ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 19 ocakta başvurabilirsin işte kursa. 18 ocaktada başvurursun kaydını 19 ocak diye gösterirler. ilköğretim diploması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Eternalus said: emircan öyle bişey olmuyor. bi arkadaşım denedi olmadı hatta. sebebi de şu olabilir. sen kursa girince, senin için kurs k sınıfı ehliyet düzenletiyo. o da yanında bi usta öğretmen olduğu zaman trafikte gezmeni sağlayan ehliyet. eğitimde kullanılan. o ehliyet için de 18 gerekiyo. bekleyecen büyük ihtimal. bende o belge olmadan sürdüm ben kursta gerçi doldurmuştum 18i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bugün aldım Kanıt: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 GZ!!! REsimde bi emrah mod sezdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ABİ YAPMA YAaaa 21 ocakta bitiyo benim 18 amaa =(=(=(=( napıcaz yani nisana mı kaldım yani şimdi ? :( torpil geçmezlermi 2 gün için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sınav soruları ve cevapları açıklandı.. geçmişim 98 - 90 - 96 :) kaldı direksiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2-9 kasımda açıklanıyo sonuçlar?nasıl geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sınav soruları cevapları verilmiş onu diyosun sanırım bende kontrol ettim simdi oran yaptım puan hesabı nasıl yapılıyo bilmesemde 80-94-97.5 çıkıyo.ilkyardımdan 30 da 6 hata yapmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nerde sınav soruları ve cevapları acaba? link verebilirmisin bi zahmet X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 27 ekim ehliyet sınav soruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar