Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın ehliyet sınavına girenler...

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

yalan olmasın ama 2 hafta içinde diye hatırlıyorum.. sonuçları kurtstan şeedebiliosunuz. ondan sonra da direksiyon sınavı var.

ama zaten zor olan ne kurs, ne direksiyon sınavı ne de yazılı sınav..

zor olan herşeyi geçtikten sonra ehliyeti almak :) 541531 devlet dairesine gidip 5615616 ytl bayılıosunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
yalan olmasın ama 2 hafta içinde diye hatırlıyorum.. sonuçları kurtstan şeedebiliosunuz. ondan sonra da direksiyon sınavı var.

ama zaten zor olan ne kurs, ne direksiyon sınavı ne de yazılı sınav..

zor olan herşeyi geçtikten sonra ehliyeti almak :) 541531 devlet dairesine gidip 5615616 ytl bayılıosunuz..

aynen :D
Sosyal ağlarda paylaş

emircan öyle bişey olmuyor. bi arkadaşım denedi olmadı hatta. sebebi de şu olabilir. sen kursa girince, senin için kurs k sınıfı ehliyet düzenletiyo. o da yanında bi usta öğretmen olduğu zaman trafikte gezmeni sağlayan ehliyet. eğitimde kullanılan. o ehliyet için de 18 gerekiyo. bekleyecen büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
emircan öyle bişey olmuyor. bi arkadaşım denedi olmadı hatta. sebebi de şu olabilir. sen kursa girince, senin için kurs k sınıfı ehliyet düzenletiyo. o da yanında bi usta öğretmen olduğu zaman trafikte gezmeni sağlayan ehliyet. eğitimde kullanılan. o ehliyet için de 18 gerekiyo. bekleyecen büyük ihtimal.

bende o belge olmadan sürdüm ben kursta gerçi doldurmuştum 18i.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...