ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Selamlar, Şu anda 3 tane toplu codec programı yüklü ve hangilerinin gerekli, hangilerinin gereksiz olduğunu bilemiyorum. Şu anda piyasadaki en kapsamlı ve en güncel codecleri biraraya getirmiş olan bir program var mıdır? Adı nedir, cismi nedir; acilen bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben de onu sorcaktım bir ara. taa eskiden nimo codec pack kullanırdım. güncellemesini durdular. k-lite mega codec pack kullanıyordum en son. quicktime downloader özelliği de çok iyiydi. ama en son versiyonlardan quicktime alternative ve quicktime downloader silmişler. kötü oldu. media player classic + quicktime downloader + tüm filmleri izlememizi sağlıyacak codecler böyle bir pack arıyorum aslında güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Aslında k-lite standard versiyonu çoğu kullanıcı için yeterli. Mega pack Divx yapmayı sağlayacak encoder'ları da içeriyor, sadece izleyici olanlar için gereksiz kalıyor. Standard ile birlikte media player classic ve g-spot da geliyor oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kazaalite codec pack'in yanında alternate real player ve quicktime indirince başka birşeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 arcane said: Kazaalite codec pack'in yanında alternate real player ve quicktime indirince başka birşeye gerek kalmıyor. Aynen. Acilmayan film yok bende bu sayede. Birde BS player vardi bir ara. Tam hatirlamiyorum ama oda iyiydi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 CCCP K-Lite'la çalışmayan bir çok video'yu cccp'de ile izleyebildim içinde mediaplayer classic'i şusu busu herşeyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aslında bunların hiç birine ihtiyacınız yok. bi gom player, bir de ffdshow kuruyorsunuz arkanıza yaslanıyorsunuz. ffdshow dvd de oynatıyor. edit: bir de media player classic yükleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 k-lite kullanıyorum. açamadığım video olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ffdshow ve media player classic yetiyor. k-lite codec packle filan bilgisayarı boğmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benim sorunumda benzerdi.. Sam said: kazaa lite codec pack'i yüklemeni tavsiye ederim, kendi classic media player'ı herşeyi oynatıyor ve ses&altyazı da seçebiliyorsun decoder ikonlarıyla. ffdshow mudur nedir.. ssj4songoku said: Ben ise "Combined Community Codec Pack"'i kurmanı öneriyorum :D. Goggle da arasan çıkar zaten. Ama kurmadan önce bütün codecleri filan uninstall et. bu şekilde 2 tavsiye aldım ama hala bi halt kurmadım. hangisini kursak acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oper'in dediğini yapın diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 CCCP'den başkası yalan. Ultimate solution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 k lite mega codec pack. hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ben de k-lite mega codec pack kullanıyorum ama installer'ı custom ayarlıyorum ve seçili olmayan codec'leri elle seçiyorum yüklerken. yoksa bazı şeyler eksik kalıyor, ondan dolayı çalıştırmamış olabilir çünkü bende olmuştu. sonra çalıştırdı böyle yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar