Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2 Favori Classınız

DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

soldier. nedendir bilmem roketleri milletin kafasında patlatmak hoşuma gidiyo. heleki crit gelirse hwyi bile alıyosun tek atışta. dün 2fortta hw medic ikilisi geliyordu baseye. hw ve medic merdivenlerdeydi(spawn yerinden çıkınca hemen sağdaki ilk merdiven) hwnin dibine girip rokete bi bastım hwde öldü arkasındaki medicte ehue çok güldüm orda.

başkada yok favori classım. ilerde sıkılırsam soldierdan o zaman bakarız (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Burda TF2 vs FF tartışması başlatmanın anlamı yok şimdi.

En zevkle oynadığım class spy. Ama daha pek alışamadım. Fazla saldırgan oynuyorum. Bir iki adam öldürüyorum yada sentry alıyorum, sonra ölüyorum. Zaten fps karambolde 10'un altına düşüyor. Önümdeki adamı kesemiyorum, elimde bıçakla kendimi adamın önüne fırlamış buluyorum.. kafayı yedirttiriyor.

O yüzden spy'la beraber en çok soldier oynuyoruum. Roket atma yeteneğimde azalmış baya. Eskiden uçan kuşu gözünden vuruyordum. Şimdi yarısı boşa gidiyor. :)

Edit: Tam canı olan HW tek crit roketle ölmez bu arada. Dün Fruko'yla 1v1 girdik oyuna bir sürü şeyi denedik. Roket adamın üstüne çarpınca bile en fazla 100-110 falan vuruyor. Crit olsa iki katına çıkacak işte. 300 canı adam tek roketle ölmez yani. Crit iki kattan fazla vurmuyor herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

Spy.
Tarzı çok güzel oyun inanılmaz eğlenceli.
Disguise oldugunuz karakterin taklidini yapmaya başladıgınızda -ki spy zaten bu sekilde cok etkili oluyor-
inanılmaz komik ve keyifli bir hal oluyor.

Sniperla en arkaya geçip uzagı kesiyomuş gibi tripler
Pyro ile köselerde beklemeler..

cok geyik fdsds
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Edit: Tam canı olan HW tek crit roketle ölmez bu arada. Dün Fruko'yla 1v1 girdik oyuna bir sürü şeyi denedik. Roket adamın üstüne çarpınca bile en fazla 100-110 falan vuruyor. Crit olsa iki katına çıkacak işte. 300 canı adam tek roketle ölmez yani. Crit iki kattan fazla vurmuyor herhalde?

valla dün öldü yani hatta sende oyundaydın galiba. hatırlamıyorum tam. ama öldü işte X( bende şaşırdım. ama cidden 0 noktasındaydım yüz yüzeydik tam kafasına crit roketi yapıştırdım. hwde öldü arkasındaki medicte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...