DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soldier. nedendir bilmem roketleri milletin kafasında patlatmak hoşuma gidiyo. heleki crit gelirse hwyi bile alıyosun tek atışta. dün 2fortta hw medic ikilisi geliyordu baseye. hw ve medic merdivenlerdeydi(spawn yerinden çıkınca hemen sağdaki ilk merdiven) hwnin dibine girip rokete bi bastım hwde öldü arkasındaki medicte ehue çok güldüm orda. başkada yok favori classım. ilerde sıkılırsam soldierdan o zaman bakarız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ah ahh tfc bu halleredemi düşecektik dfglsdfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tf2 sevmiyorum, ff oynuyorum desem yeterli olur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tf2 yenilere göre aslında. TFC oynayanlar için FF daha ideal. ama FF pek tutmadı. TF2 de grafikten kaldırtmıyor ınsanlara. Favori class meselesnde TFC de en ıyı class medic ve soldier di. TF2 de engineer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Burda TF2 vs FF tartışması başlatmanın anlamı yok şimdi. En zevkle oynadığım class spy. Ama daha pek alışamadım. Fazla saldırgan oynuyorum. Bir iki adam öldürüyorum yada sentry alıyorum, sonra ölüyorum. Zaten fps karambolde 10'un altına düşüyor. Önümdeki adamı kesemiyorum, elimde bıçakla kendimi adamın önüne fırlamış buluyorum.. kafayı yedirttiriyor. O yüzden spy'la beraber en çok soldier oynuyoruum. Roket atma yeteneğimde azalmış baya. Eskiden uçan kuşu gözünden vuruyordum. Şimdi yarısı boşa gidiyor. :) Edit: Tam canı olan HW tek crit roketle ölmez bu arada. Dün Fruko'yla 1v1 girdik oyuna bir sürü şeyi denedik. Roket adamın üstüne çarpınca bile en fazla 100-110 falan vuruyor. Crit olsa iki katına çıkacak işte. 300 canı adam tek roketle ölmez yani. Crit iki kattan fazla vurmuyor herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Spy. Tarzı çok güzel oyun inanılmaz eğlenceli. Disguise oldugunuz karakterin taklidini yapmaya başladıgınızda -ki spy zaten bu sekilde cok etkili oluyor- inanılmaz komik ve keyifli bir hal oluyor. Sniperla en arkaya geçip uzagı kesiyomuş gibi tripler Pyro ile köselerde beklemeler.. cok geyik fdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mirage said: Edit: Tam canı olan HW tek crit roketle ölmez bu arada. Dün Fruko'yla 1v1 girdik oyuna bir sürü şeyi denedik. Roket adamın üstüne çarpınca bile en fazla 100-110 falan vuruyor. Crit olsa iki katına çıkacak işte. 300 canı adam tek roketle ölmez yani. Crit iki kattan fazla vurmuyor herhalde? valla dün öldü yani hatta sende oyundaydın galiba. hatırlamıyorum tam. ama öldü işte X( bende şaşırdım. ama cidden 0 noktasındaydım yüz yüzeydik tam kafasına crit roketi yapıştırdım. hwde öldü arkasındaki medicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yarı canı felan kalmadığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geldiğini gördüğümde sadece 1 roket salladım uzaktan. roket tuttu sonra yukarı geri çekildim. medic heallamış olmalı yoksa o medic noobtur heralde. bilseydim videoya çekerdim ehue(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Medic ve spy. Ben de Mirage gibi spy oldum mu gaza geldiimden çabuk ölüyorum, sakin olmaya biraz alışcam daha iyi olcak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 roketler critlemezse 4 ünü de isabet ettirip öldüğüm oluyor. medic yok adamın arkasında bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 en çok demoman oynuyorum, onun dışında spy, sniper ve engineer diğer sevdiklerim. spy hakikaten değişik bir zevk veriyor ama çok kişili serverlarda iş biraz daha zor oluyor, birini öldürsen diğeri görüyor canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eeh yeter alçımı çıkartmaya gidiyorum. demomanla coşturayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Favori Class'ım heavy tam verim almak için sağlam bir medic lazım. Bu arada Soldier Roketle critical 300 vuruyor yani tek vuruşta alabiliyor heavy'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bone said: tf2 sevmiyorum, ff oynuyorum desem yeterli olur sanırım? Maelstrom ' bone değilmisin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 demoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 the namı-değer şerefsiz: Spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soldier oynuyorum sadece. arada da sniper. spy play time im 4 dakka, bana cok adice geliyor hehe. sevmiyorum zaten TF dedigin kafa kafaya kapisacaksin yekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 soldier iyi de arada demoman falan gerekiyor etrafta çok taret varsa. Eğik atış iyidir herzaman :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Nerdeyse full sniper oynuyorum dustbowl değilse harita. Sıkılınca da engineer ve azcık scout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Löpüt sınaybır oynuyorsa ben pyro oynuyorum hülem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dustbowl, 2fort falan gibi maplerde engineer, onun disindada cogu zaman demoman. spy tfc de iyi oynardim ama artik oynayamiyorum nedense millet her gordugu takim arkadasina bile en azindan bir kursun siktigi icin hemen ortaya cikiyorum kabak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bende sniper'ı sevmiyorum . Sevmememin en büyük nedeni Spy'dan doğan göt korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar