smash Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 off..final olduğunu şu an öğrendim yarın yeni bölüm çıkıcak sanıyodum. ne zaman başlar sezon bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Entourage gibi bunda da aynı tongaya düştüm.Final olduğunu bilmeden izledim, aslında beklentileri düşük tutuyorsun daha iyi bir anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 en sondaki şarkı ne bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Elton John - Rocket Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 my morning jacket coveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 s1e11 in finalinda bi sarkı vardı ama nerden bulurum.googleladım ama yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu arada 408 miydi o hani hank'in evinde gecen bolum, sirayla sezon boyunca gordugumuz tum karakterler eve geliyor hani. bence dizi tarihinin en hasta bolumu olabilir o euhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Valla sezonun başından beri aklım asistan hatunda kalmıştı ama öğrenciyle strip club'da karşılaştığı bölüm kadar epik olamaz. Kızın bütün itemlar best in slot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 californication acik ara en favori ikinci dizim, entourage birincisi. otesinde de tanimam lostmus flm, onlar da iyi ama bunlar daha iyi, bu ikisinin yeri ayridir yani... hemen baslasa keske 4. sezon californication ve 7. sezon entourage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ilk sezonu şimdi bitirdim. off hank ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ulan ne bitti ya.. Of hank'a mi üzüleyim kendime mi arkadaş!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 çok ağır bitti valla gözlerim yaşardı hala elton john dinliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Penthesilea said: bu arada 408 miydi o hani hank'in evinde gecen bolum, sirayla sezon boyunca gordugumuz tum karakterler eve geliyor hani. bence dizi tarihinin en hasta bolumu olabilir o euhehu nası oluyodu o hatırlamıyorum ben. 4. sezon çıkıyo mu haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 falla en kötüsü bu sezondu ama iyi bitirdiler bakalım neler olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yeni izleyebildim, ne finaldi ya dagitti direk rocket man efsane olmus sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 smash said: Penthesilea said: bu arada 408 miydi o hani hank'in evinde gecen bolum, sirayla sezon boyunca gordugumuz tum karakterler eve geliyor hani. bence dizi tarihinin en hasta bolumu olabilir o euhehu nası oluyodu o hatırlamıyorum ben. 4. sezon çıkıyo mu haberi olan var mı? 11 Ocak, tekrar oturdum izliyorum. Çok iyi dizi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Adamlar tam 1 yıl ara vfermiş olduyolar yalnız, Ocakta başlıycaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ilk iki bölüm çıktı. diğer konuyla birleştirilebilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 iki gün önce izlemeye başladım bunu, pek güzelmiş. ama 12'şer bölümlük sezon olmaz. ayıptır. entourage'ın yandan yemiş, tek kişi üzerine kurulu, hayatı hiper umursamaz versiyonu diyebiliriz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Entourage severimde, Californication bariz ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi süper ya. 2.5 aydır bekliyodum zaten. özlemişim lan diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahahahah 402 basi I'm game if you guys are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 youtube'a düştü haberiniz olsun. sadece iki bölüm OF OF çok merak ediyorum sonraki bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Larva said: ahahahah 402 basi I'm game if you guys are yarıldım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar