Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 3gündür oynuyorum..Aklıma geyik mode koyulabilicek nickler geliyor..Sizde de vardır mutlaka bu tarz nickler.. yazın görelim hem birbirimizi tanırız hem kullanırız =) Pyro : Mangalı Yaktım Yelleyin Spy : Suit Up ! Engineer : Gelene Bilet Scout : Deli Tavuk,Tuncay Sanlı Heavy : Shuursuz Manda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Pyro : Piknikçi Spy : CasusBelli Engineer : MüendizBey Scout : Arkadaşa_bakıp_çıkıcam Heavy : Ağırabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hahah suit up iyiymiş. barney'i burda da analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Demoman: bombabomba.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Spy: . (DEAD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Pyro: eyupsabrituncer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Spy:IAMASPY. Disguise olup sizin nickinizi alan spylar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 heavy: pardonabe spy: ingiliz-kemal scout: atılgan pyro: yakarım-ülen-bu-gezegeni engineer: that-still-counts-as-one spy2: şerefsiz barney: legen.. wait-for-it ... darryyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Pyro: Kundakçı Soldier: KKND Medic: Tohtur Spy: Arkandayım Engineer: HerseyiBilirim HWGuy: GelmeyeyimYanına Scout: SpeediKapa Demoman: InsaneInTheBrain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 scout: speedy gonzales,road runner vb. soldier: moron pyro: romayıda ben yaktım demomen: ateşle yaklaşma hwgunner: medicsiz bir hiçim engineer: dispenserın ustasıyım, sentrynin hastasıyım medic: hwsiz bir hiçim :P spy: şerefsizim öyleyse varım sniper: bi sorunmu var kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Sniper : Alnında_Sivilce_Çıkmış Heavy : Hayvansın Rıza Scout : Forvet_Kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Scout: döncembensana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Pyro: Paul Gilbert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar