Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 25 Ekim 2007 Saat 20:00'de, Show TV yayınlayacak. Lincoln de yok, tahminler, yorumlar plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 umarım gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hakan şüpheli deniyor, oynamazsa GS favori oynarsa Bordo her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Fistan o nasil bi yorum abi be :D Hakan oynarsa kotu oynamazsa ii :) Lincoln felan.. Yok yahu bence berabere her turlu kim oynarsa oynasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hakan oynamazsa daha iyi zaten bunu sokaktaki herkes söylüyor. Ama adam ölene kadar oynamak istediği sürece oynayacak, bu böyle. 3-1 alır GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Şimdi tv de dedi.Hakan oynamıyormuş. o zaman GS iyi bi sonucla dönebilir beraberlik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok ya, bu futbol karmaşik bi iş, motivasyondan tut, fizik gucune kadar bir cok etken var, şans dahil sonuca etki eden. Bilmek zor, ama Bir Fenerbahçeli olarak, Galatasaray'in bu maçtan galibiyet elde etmesini isterim, hatta Super Cup atsak karsilikli hos olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eet balu öyle bişey ki bu. şimdi biz uefa yı alsak siz cl i alsanız tamam güzel ikimizde kupa aldık. super cup attıkmı işler değişicek. fener galatasarayı yenıo , feneri bjk yenıyo , biz bjk yi yenıyoruz. direk süper lige dönüyo iş o zaman değişiyo :P bu sene bjk da sizde bizde adam gibi bişiler yapsak ta ülke puanı yukselse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eagle_dnz said: 2-1 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 lincoln yok orta saha göçecek gene..beraberlik veya mağlubiyet bekliyorum ben açıkçası,umarım bizimkliler yüzümü kara çıkartırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Rahat alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ya içimden iyi sonuç geçmiyor ama umarım kazanır gs. ligde renklerin aşkına kapılırız ama avrupada en azından yükselene kadar destekleyebiliriz birbirimizi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 her sonucun cıkabileceği bir maç. ne bordeaux ne de galatasaray favori değil. hakan sükür'ün oynamaması çok güzel bir haber. lincoln olmamasının cok şeyi değiştireceğine de inanmıyorum. lincoln'suz de neler yapabilecegini gorduk bu takımın. 2-1 geciyo içimden, kazanırız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 İlk golü kimin atıcağına bakar bir maç bu biraz. İlk golü Bordeaux atarsa işimiz çok zor, kapanan savunmalara karşı pozisyon bulmakta çok zorlanan bir takımız. İlk golü GS atarsa bile ben bordeaux nun ille de atıcaz diye baskı kuracağını düşünmüyorum. Yani fm dilinde "all out attack" yapmıcaklardır. Bu da maçın az gollü olacağını gösteriyor kanımca. Tahminim: 2.5 gol altı %99 önce 0 sonra 2 diyorum GS nin kazanmaya gittiğini göz önünde bulundurunca. Ama 3 ihtimalli bir maç yani Beraberlik %40 gs %32 bordeaux %28 diyebilirim. Skor: 0-0 veya 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çok ortada bir maç gibi görünüyor ama içimden alırız demek geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 toggie said: her sonucun cıkabileceği bir maç. ne bordeaux ne de galatasaray favori değil. hakan sükür'ün oynamaması çok güzel bir haber. lincoln olmamasının cok şeyi değiştireceğine de inanmıyorum. lincoln'suz de neler yapabilecegini gorduk bu takımın. 2-1 geciyo içimden, kazanırız umarım. Lincoln hariç bire bir katılıyorum. Ama Lincoln'ün oynamaması bayağı etkiler bence... 2-1 GS alır ya da 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Berabere biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 1-0 gs yenilecek gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 buraya yazıyorum maç 1-0 ama kim yener onu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Arda'nın ve defansın performansına bakar bence olay. Ama Arda eskisi kadar iyi değil ve defans da aksıyor. O yüzden işimiz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hayret kimse 0-9 yazmamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gassaray alır 76-59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 stream linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar