KillerQueen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Merhaba arkadaşlar.... Ben de aranıza yeni katıldım... Kendimi tanıtmam gerekirse ufaktan da olsa... Adım ece.. Umarım güzel vakit geçiririm burada... Tekrardan herkese selamlar efendim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 imzada öyle demiyo ama!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerQueen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Ehe=) O benim genelde kullandığım imzam... Nese arkadaşım pek takılcak bi konu değil... Kendimi tanıtma amaçlı yazmıştm da sildim zaten Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Hep bu zamanı bekledin güzelim valla. Hoşgeldin :) asd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Hosgeldin Mayhem'ın kız arkadaşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 mayhem'in karısı bi kerem, kız arkadaşı değil dsfa HOŞGELDİN!!11bibribrioneone Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 hoşgeldin mayhem'in karısı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Hoş geldin Ece. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerQueen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Teşekkür ederim arkadaşlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Hoşgeldin KillerQueen! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin.. İyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 melaba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 posting in a legendary topic. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Uye alimlari acilir acilmaz yeni uyeler akiyor yani. hmm.. Ne diyelim. Hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 meraba Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüŞlerini belirtmektedir. Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Abi o tipte 4 adam olarak, ne kadar toplu ve temiz bir şekilde içmişsiniz siz oyle.B)- Bir de Tarot felan ne ayak ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bilmem, resim bana ait değil, kaynak göstermeyi unuttum sanırım. courtesy of head, xaenin, alexi_septimus, bathory. bkz: http://forum.paticik.com/read.php?13,1255681,page=1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bu merhabam aynı zamanda yeni sisteme de gelsin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Zor tuttum kendimi ve tutuyorum , legbraya teşekkür ediyorum buradan . Efendi olmaya dönüyorum . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hoşgeldin.. oh bee burda post kasmak gibisi yok beleşe sdsdasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hoş gelmişen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerQueen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 teşekkür ederimm:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hoşgeldin ben Queen, ehehehe, galiba queen olmadı killerqueen koydun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hoşgelmişsen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.