ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kısır niye asker olamıyor ya? daha iyi değilmi savaşa giderken arkada çocuk bırakmaz. Hem gittiği yerdekileri mi dölleyecek? Var böyle kurallar biliyorum ama biraz saçma yani. Bir bildikleri vardır deyip geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 öeh. adam secilemediğine mi yansın, kısır olduguna mı. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 torbası çok bolsa koşarken sallamasın diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Evet açık hedef , çocuklardan yemesin sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 pSİKOLOJİK SORUNLARI OLABİLİR DİYE. caps pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kermit said: bu gün tv de gösterdiler bordo berelileri peder tabi dururmu sende şunlar gibi olsanya ! baba dedim ben nasıl olayım o kadar hastalık falan fistan onlar nasıl olmuş dedi olmak isterim tabiki ama önce bi sürü testi hedesi vardır ki benim bünyem kesinlikle kaldırmaz... abi olsan daha kötü. baksana ailelerine söyleyemiyorlar. sen bordo bereli olucan, baban sana hala "şunlar gibi olamadın" falan dicek, ölür insan sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ama kotu bisey yani 14 yasinda yazili sinava hayvan gibi calismis kimbilir nerden istanbula cehennemin dibindeki hava harp okuluna gelmis sabahtan beri psikoloji kiskenceye maruz kalmis (arkadasca davranip bol bol mersrubat icirtip tuvalete gitmeyi yasaklamak, sicak asfaltta ciplak ayak yurutmek, donuna kadar soyup bu haldeyken buyuk bir spor salonunda oturtmak sadece donla, kadin subayalrin gecmesi devamli bu haldeyken) sonra mekik cek sinav cek bilmemkac metreyi eleme usulunde baskalariyla yarisarak kosmaya calis sonra yorgun argin gene iceri alsinlar soysunlar dislerine bakiyor gozune bakiyor en son 30 kisiyi soyuyor cirilciplak bir koridorda tek sira halinde bekliyorsun okul icindeki insanalr gunluk hayatina devam ettiginden milelt gelip geciyor burdan sonra ayni gora daki sahen gibi 5 li duvara aliyor tek tek muayne ediyor ve o kadar iskenceden sonra sen kisirsin diyip geri yolluyor cocuk bosuna aglamadi yani direk insanin psikolojisini bozan bir olay o kadar calisip direnip elendiginemi uzulsun yoksa cocugu olmiycaginami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kısır adam niye alınmıyor askeri okula, sperm bankasının muhtevelatını askerler mi sağlıyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 askeriyeye yeteri kadar talep vardır eminim. onlarda ince eleyip sık dokuyolar en iyi olanı bulmak için. kısırlığın ne alakası var derseniz kendi düşüncem şu. Dayımdan biliyorum askeriye eğitimi inanılmaz stresli ve herkesin harcı değil. Dayımın uyurkenki diş gıcırtılarını annem duyarmış diğer odadan. Bu stresin üstüne geleceğini etkileyecek şeyleri kafasına takmak iyice cozutturabilir. Böyle travmatik olayları askeri eğitim kaldırmayabilir. Hatta eğitim sonrası askeri hayatla birliktede güzel sonuçlar doğurmayabilir. Hassas bi yer sonuçta her bakımdan. //Ha o eliminasyon süreci daha bile travmatik viktorun dediği gibi o ayrı. Heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Fistan said: aga forumlarında şöle bi yazı görmüştüm. Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasna sıkın. ** Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyorsa saklandiginiz zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçin, kaninizi ve caninizi kurtarin. *** Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilin ki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur. hobereyyy tam gazz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Viktor said: ama kotu bisey yani 14 yasinda yazili sinava hayvan gibi calismis kimbilir nerden istanbula cehennemin dibindeki hava harp okuluna gelmis sabahtan beri psikoloji kiskenceye maruz kalmis (arkadasca davranip bol bol mersrubat icirtip tuvalete gitmeyi yasaklamak, sicak asfaltta ciplak ayak yurutmek, donuna kadar soyup bu haldeyken buyuk bir spor salonunda oturtmak sadece donla, kadin subayalrin gecmesi devamli bu haldeyken) sonra mekik cek sinav cek bilmemkac metreyi eleme usulunde baskalariyla yarisarak kosmaya calis sonra yorgun argin gene iceri alsinlar soysunlar dislerine bakiyor gozune bakiyor en son 30 kisiyi soyuyor cirilciplak bir koridorda tek sira halinde bekliyorsun okul icindeki insanalr gunluk hayatina devam ettiginden milelt gelip geciyor burdan sonra ayni gora daki sahen gibi 5 li duvara aliyor tek tek muayne ediyor ve o kadar iskenceden sonra sen kisirsin diyip geri yolluyor cocuk bosuna aglamadi yani direk insanin psikolojisini bozan bir olay o kadar calisip direnip elendiginemi uzulsun yoksa cocugu olmiycaginami askeri sınavlar şartında yazıyor. kısırlık konusu. pskolojik olarak cöküntü sağlayabılceği için askere alınmıyorlar. hatta 18 aylık askerlikde yapmıyorlar benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar