Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tek marifeti kupa kaldırmak değil bordo berelinin tenhada kıstırmasın sizi dikkat edin fistan apaçi ikilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bordo bereli olmayı ciddi sordum. Müthiş bir duygudur gerçekten. önceki postta abuk espri yaptım belki ondan öyle anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bordo bereliler arasında rütbe de yokmuş sanırsam takım içerisinde. öyle duydum. her duyduğumu ciddiye almamalı mıyım yohusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İyide ben uzun dönem subay yapıcam o zamanda olamıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yok sana demedim blackchaos edit:bildiğim kadarıyla olamıyosun harp okulundan çıkman lazım ama bi araştır tsk nın sitesine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 diyemezsinde zaten! X( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bordo bereliler TSK içindeki komando sınıflarında görev yapan ve kendilerini kanıtlamış askerler arasından seçilen subay ve astsubaylardan oluşuyormuş. Çevikken gidip borde bereli olmak veya askerliğini borde bereli olarak yapmak yok. Uzman astsubay ile karıştırmayın bunu. bLackcha0s sen yedek subay yapacaksın uzun dönem subay ayrı birşey. Tastamam harp Okulunu bitireceksin, komnado olacaksın kendini kanıtlayacaksın, zor sınavlardan geçeceksin ve 3 senelik bir eğitim alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 DERİM(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ombakkombak said: Çevikken gidip borde bereli olmak veya askerliğini borde bereli olarak yapmak yok. Uzman astsubay ile karıştırmayın bunu. Fistan yine salladı yani. burdan bunu anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben bu topiin son 2 sayfasını fln annamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Universitede bi arkım beden eğitiminde okuyordu ve SAT komanda olmuştu ne askeri geçmişi vardı ne de başka bişi yani bordo brereli olmak için de belki bu tip gönüllü kontenjanı vardır. Ama SAT olana kadar daha doğrusu seçilene kadar anasını ağlattılar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bLackcha0s said: İyide ben uzun dönem subay yapıcam o zamanda olamıyor muyum ? teskere bırakıp asteğmenlikten teğmenliğe devam edebiliyorsun. İlla harp okulu okumana gerek yok subay olmak için. Teğmen olduktan sonra çok çalışıp olursun belki bordo bereli. Yada dahada kasarsan, askerliğin bittikten sonra uzman onbaşı/çavuş olup 5 yıl sonra astsubaylık sınavını girip astsubay olabilirsin. Tabi o yaşa geldikten sonra kim seni bordo bereli yapar bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 surada iki lafa tahammul edemeyen adamlarsiniz bereli mereli yapmazlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Apache said: surada iki lafa tahammul edemeyen adamlarsiniz bereli mereli yapmazlar sizi Evet bana da öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hele bi askere gidin de, bereli olup olamayacagınıza üstleriniz karar verir zaten. ben bereli olucam diyip de olunmuyor. bir çok gerekçesi var işin. yüzündeki benden, kolundaki yara izine kadar herşeye dikkat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aga dört dörtlük adamım olmam lazım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yok mu kamuflaj pantolonun. bi bordo bere al taksimdeki pasajlarda illa ki bulursun. oldun işte, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tmm bende yarın aliyim bitane ordan ırağa giderim hatta bulusalım orda direk ama sessiz bi ortamda bulusalımki adet yerini bulsun mrk etmeyin ztn ben sizi siz beni tanırsınz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Unutmayın görmeden ateş etmek yok. Yoksa sizi er sanırlar. Bu kuralı yerine getirip berenizi de takarsanız kuzey ırağı güney ırak yaparız kaçar pkk kuzey boş kalır mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 irağa gitme ırak'a git :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok kötü =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Lancelion said: çok kötü =p farketmiştim.ama basmıştım "gönder" e.pişmanım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Çürük dişi olanları amfibiye almıyorlardı deniz acemi birliğinde ki, o çocuklar normal 18 aylık askerdi. Birde hayatını bu işe hem de an tehlikelisine adayacak olanları nasıl seçiyorlardır düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 askeri lise sinavlarinda mulakatta yanimdaki bircocugun testislerini muayne edip sen kisirsin diyip yollamislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oha gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar