Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bordo Bereliler Kuzey Irak'ta ...

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:
aga forumlarında şöle bi yazı görmüştüm.

Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir
kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasna sıkın.

** Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyorsa saklandiginiz zaman duruyorsa
o bir komandodur, kaçin, kaninizi ve caninizi kurtarin.

*** Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilin ki
o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

O biraz daha farklıydı,

Bir PKK mağarazında duvara yazılmış bir yazıdır bu.

"Eğer karşındaki asker sürekli ateş ediyorsa, o bir erdir. Bekle mermisi bitsin. Eğer karşındaki aralıklarla ve seni görmeden ateş etmiyorsa o bir komandodur, dikkatli ol. Eğer etraf sessizliğe bürünmüşse ve hiç ateş etmiyorsa, o bir bordo berelidir ve hiçbirşey yapmana gerek yoktur, gelip seni öldürür."

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
bu delta force'a çaktığı yarışmanın sitesi falan var mı? ilk haber olduğunda aramıştım ama bulamamıştım. military sitelerinde de bordo berelilerin adı çok az geçiyor, "yenildik bunlar pis LA" diye dışlıyorlar mı acaba bunları yabancılar

2 tane yarışma dışında hep 1. gelmişler , delta force'u falan yıkıp da bilemiyorum sitesi var mı . Fransa , Almanya falan eğitim istemiş bizimkilerden , kabul etmemişiz . Onların özel harekat timlerinin aldığı eğitim bizimkilerin %30 u kadarmış , diye duydum , gördüm hatta bi videoda .
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bordo bereliler olması lazım Apoyu alanlarında.
Umarım alınlarının akıyla çıkarlar.

Alnının akıyla çıkmaması söz konusu değil.
Bordo Bereliler ağır komandolar, Jitem,tim A-B den çok üstün eğitim alıyorlar.
Kan uykusu programında Osman Pamukoğlu'da bordo berelilerin ruh hastası ve psikopat bir yaşam görüşüne alıştırıldıkları,PKK nın karşılarında onlara cephe olacak seviyede bile olamadığından söz etmişti.
Zaten onlarında dünyaca ünlü bir ekibe karşı sığınaklara kaçmalarından başka bir seçenek kalmayacak.
Sonrasında korktugum, sınır ötesi diye başlayan sadece bir terör örgütüne yönelik yapılan bir operasyonun bir savaşa dönüşmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

by_hacker_warwas said:
Bordo Bereli'lerin olması aslında daha iyi oldu diğer erlerden daha iyi eğitim görüyorlar zaten dünyadaki en iyi birlik..

:) erler ellerine verilen silah ile 2 şarjör attıktan sonra dağlara gönderiliyorlar. Erler ile kıyaslayamazsın bile yani onları :)
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:
by_hacker_warwas said:
Bordo Bereli'lerin olması aslında daha iyi oldu diğer erlerden daha iyi eğitim görüyorlar zaten dünyadaki en iyi birlik..

:) erler ellerine verilen silah ile 2 şarjör attıktan sonra dağlara gönderiliyorlar. Erler ile kıyaslayamazsın bile yani onları :)

Bende senin söylediklerine katılıyorum kıyaslamak imkansız erler ile Bordo Bereli'leri...
Sosyal ağlarda paylaş

İşin sakat yanı şu an askerlerimizin birbirinden ayrılmış farklı yerlerde tutuluyor olması yani bir grubu kurtarırken diğer grubu öldürebilirler belki de bu yüzden hepsinin yeri tespit edilene kadar bir operasyon yapılmıyor.
Edit: Bir kısmı Erbile götürüldü diye duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

klasik turk mantigi olan "biz dunayada superiz loo" nun aksine bordo bereliler ciddi ciddi dunyadaki en iyi ozel harekat birligi, gecen sene yapilan yarismalarda amerikanyanin o unlu delta force una nal toplattilar
dunya standartlarinin cok cok ustunde bir egitim veriyoruz

iskence olayida oyle babam hayattayken egirdir deki tesislere girme sansim olmsutu egiti mfilan gostermediler tabide ekipmanlari filan gordum en azindan

en sevdigim su guven egitimi dunyada ornegi yok
takim arkadaslarindan ikisi hedef tahtalarinda duruyor tamamen korumasiz ve egitimi alan asker arkadasini vurmadan hedefi vuruyor filan
Sosyal ağlarda paylaş

ak-47li resimleri vardı vaktinde absonun bilir o heralde ^^

öldürebileceklerini sanmıyorum bende, koz olarak kullanacaklardır sonuna kadar.

en kötü ihtimalle çatışma çıkar, çatışma sırasında onlar vururlar ve türkler vurdu derler. kendileri eğer ellerindeki askerleri öldürürlerse, bunun getireceği sonuçları kaldıramayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku
Üye
yeni § 25 Oct 2007, 19:12 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
Gerçek mi bilmiyorum ama ben şöyle birşey duydum.

Bordo bereliler dünyada bire bir karşılıklı işkence eğitimi alan tek birlikmiş

İşkence eğitimi standart olarak NATO özel harekat timlerine ve Fransız Lejyonerlerine veriliyor benim bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...