Revenant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 1-0 bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Maçtan herkes o kadar emindi ki, gol atılana kadar takmadı bile kimse lol. Bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 süper bal bir gol ama umarım kazanır bjk hadi koçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Amma bal attık yanlız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 balık ötesi bir gol oldu umarım böyle biter ama zor gözüküyo tahmini skor ya 1-3 liverpool yener yada böyle biter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Darksun said: Amma bal attık yanlız ya... wallahi he. yan komşuda öyle bağırıyodu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 süper be. bjk kazanır insallah bugun. yarın da gs kazanır insallah. milli takımdaki düşüşe ragmen kulup olarak zirve yapacaz bu sene umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 cok iyi oynuyor ama besiktas sasirdim bu kadar beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 bjk 3 tane yicek smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Uzun zamandır böyle garip gol görmemiştim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 İyi oldu bala da olsa bir golün gelmesi maç renklendi. İkinci yarı çetin geçeceği besbelli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 beşiktaş berbat oynuyo bala mala bir gol attık. üzerine yatmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 güzel başladı bjk, gerisi gelir umarım ama koray'ı almaları üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 off yemeyelim delgado 2 top tutsa pas atsa her aldığını kaptırıyo helecan oldu resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Çok önemli bir 3puan aldı beşiktaş..Tebrik ediyorum. Ama işin diğer tarafına baktıgımızda futbol falan oynamadı bu takım.Maç sonucuna bakınca beşiktaşın toplasan kaleyi tutan şut sayısı ya 4 ya 5 olur.dakika 65'den sonra 25dakika bu kadar üstünkörü kapanılmaz yani. Şimdi Liverpool 6 kasımda napar ne eder oralarda bilinmez. Umut verici bir futbol izlemedim ben bugun.. Yani bizim Inter maçında oynadıgımız gibi oynasaydı beşiktaş bu akşam hakkaten helal olsun ingilterede de alayına kadar gider dicemde pek zannetmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Mike said: bjk 3 tane yicek smdi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 yani yendik ama mutlu olamadım ben, beğenemedim bjk'nın futbolunu 2. golden sonra yememeliydi gerrad'ın golünü ayrıca gol atınca hemen defansa yatma zihniyetini de bırakması lazım bu takımın ha bişey var yavaş yavaş oturuyor takım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 ya alalal mactakı toplam skoru yazıyodum paticik testte ondan dolayı öle cıkmıs mesaj. kim yazmıs yaw allal :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 BOBO demek istiyorum. BOBO. Liverpool'a kapak olsun, ah bir de o kaçan pozisyonlar kaçmasaydı ne eğlenecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 BOBO demek istiyorum. BOBO. Liverpool'a kapak olsun, ah bir de o kaçan pozisyonlar kaçmasaydı ne eğlenecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 umarım fenerbahçe + beşiktaş çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 arcane kackere bobo dıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 beşiktaş çok iyi oynamasa da, çarşının inanılmaz desteği ve biraz da şansıyla yenmeyi bildi, çok sevindim gerçekten. umarım deplasmandan da en azından 1 puan alır ve en kötü uefaya gider ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 cidden helal olsun çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar