Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İlk dakkalardan dropped... Evinde uzaylı cesedi duruyo bunu millete söylemek yerine yokediyorsun.... Saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oce4n said: İlk dakkalardan dropped... Evinde uzaylı cesedi duruyo bunu millete söylemek yerine yokediyorsun.... Saçma. hehe aynen öyle, ama: orjinal seride canlı yayında bunların liderlerinin maskesini düşürüp sürüngen olduklarını cümle aleme göstermişlerdi. fakat sonra ziyaretçiler medya ve propaganda araçları sayesinde olayın üstünü kapatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ama orijinal serinin konu derinliği ile bunun allahı bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dizinin gelecegi hakkında bilgisi olan var mı? kaç sezon olacak vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ay sonuna kadar ve mayısda dizi yok gözüküyor şu an. buradan bakıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ep6 2 gün önce çıktı, nisan 13 te ep7 var, sonrasını bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 son bölüm/6 bişeye benzemiyodu bence yada çok ara verdim izlerken bana öyle geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mani said: çocuk ölsün lütfen. senaristler, yapımcılar nasıl göremiyorlar lan çocuğun irrite edici olduğunu. izlemeye dayanabilen var mı çok merak ediyorum. kıskanmakv2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yahu neyini kiskansin. cocugun inanilmaz itici bir tipi var. ustune aptal bir rolde olunca nefret doguyor. dizinin kac sezon surecegi belli degil, hatta iptal edilme sansi 2. sezon sansindan daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu dizi çok yaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 brooerggh yumurtladi lan kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mike said: mani said: çocuk ölsün lütfen. senaristler, yapımcılar nasıl göremiyorlar lan çocuğun irrite edici olduğunu. izlemeye dayanabilen var mı çok merak ediyorum. kıskanmakv2.0 aşıksınv3.0 o değilde bu yeni ortaya çıkan elemanda acayip bi sylvester stallone tipi var. çok andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 john may i gorunce aha battlestar dedim. dizinin gelecegi var. bu sezonu kurtarabilirse eger tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gideri var bu dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bunun ilk versiyonu efsayne idi hatta orda olaylar daha hizli ilerliyordu daha yeni versiyonunda fare yemediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hamile olan yicekti az kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bsg olmuş iiice dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yeni başladım tavsiye üstüne.4. bolume geldim bence bayağa iyi dizi,cok hızlı gitmesini beğendim.4400'deki adamı çok severdim zaten sadece anna sanki daha karizmatik olabilirdi. Herkese tavsiye ederim 4. bolumun özellikle sonu süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ne mal senaryolar yazıyorlar, ne mal casting yapıyorlar.. 10senede ne büyümüş o çocuk öle.. ha bi de bu adamların konuşmaması olaylarına hastayım.. hep bi bilmenize gerek yoktu. söleyecektim tam da ben.. tafraları.. hadi onu geçtim kızın teki beni gittiğim her yerde bulsa polise falan şikayet ederim herhal.. adam sormuyor bile "nası geldin ki sen buraya be! kinder yumurtadan mı çıktın?" diye.. tanrı misafiri diyor evde dolaşmasına izin veriyor. işte tam bir türk misafirperverliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 - evimi nasıl buldun? - iyi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dizinin tek güzel yanı http://osck.files.wordpress.com/2009/02/itb2-0002.jpg gerisi felaket. oyunculuk, senaryo, dialoglar denildiği gibi casting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 elbiseli gayet kötüydü bu hatun aslında. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sahnesi var mı ? varsa kaçıncı bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 elbise işte abi bildiğin v uniform sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bildiğin kötü lan.. yalnız bu sene başlayan diziler içinde iyisi yok galiba.. mini serileri saymazsak tabii.. ama şöle bişi var.. aptal konuşmalarda ileri alarak 10dakika tasarrufla bitirmek mümkün sanırımçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar