Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visitors (Ziyaretçiler)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oce4n said:

İlk dakkalardan dropped...

Evinde uzaylı cesedi duruyo bunu millete söylemek yerine yokediyorsun....

Saçma.

hehe aynen öyle, ama:

orjinal seride

canlı yayında bunların liderlerinin maskesini düşürüp sürüngen olduklarını cümle aleme göstermişlerdi. fakat sonra ziyaretçiler medya ve propaganda araçları sayesinde olayın üstünü kapatmıştı.

Mesaj tarihi:
mani said:

çocuk ölsün lütfen. senaristler, yapımcılar nasıl göremiyorlar lan çocuğun irrite edici olduğunu. izlemeye dayanabilen var mı çok merak ediyorum.

kıskanmakv2.0
Mesaj tarihi:
yahu neyini kiskansin. cocugun inanilmaz itici bir tipi var. ustune aptal bir rolde olunca nefret doguyor.

dizinin kac sezon surecegi belli degil, hatta iptal edilme sansi 2. sezon sansindan daha yuksek.
Mesaj tarihi:
Mike said:

mani said:

çocuk ölsün lütfen. senaristler, yapımcılar nasıl göremiyorlar lan çocuğun irrite edici olduğunu. izlemeye dayanabilen var mı çok merak ediyorum.

kıskanmakv2.0

aşıksınv3.0

o değilde bu yeni ortaya çıkan elemanda acayip bi sylvester stallone tipi var. çok andırıyor.
Mesaj tarihi:
yeni başladım tavsiye üstüne.4. bolume geldim bence bayağa iyi dizi,cok hızlı gitmesini beğendim.4400'deki adamı çok severdim zaten sadece anna sanki daha karizmatik olabilirdi.

Herkese tavsiye ederim 4. bolumun özellikle sonu süperdi :D
Mesaj tarihi:
ne mal senaryolar yazıyorlar, ne mal casting yapıyorlar..

10senede ne büyümüş o çocuk öle.. ha bi de bu adamların konuşmaması olaylarına hastayım.. hep bi bilmenize gerek yoktu. söleyecektim tam da ben.. tafraları..

hadi onu geçtim kızın teki beni gittiğim her yerde bulsa polise falan şikayet ederim herhal.. adam sormuyor bile "nası geldin ki sen buraya be! kinder yumurtadan mı çıktın?" diye..

tanrı misafiri diyor evde dolaşmasına izin veriyor.

işte tam bir türk misafirperverliği..

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bildiğin kötü lan..

yalnız bu sene başlayan diziler içinde iyisi yok galiba.. mini serileri saymazsak tabii..

ama şöle bişi var.. aptal konuşmalarda ileri alarak 10dakika tasarrufla bitirmek mümkün sanırımçç
  • Yeni Oluştur...