Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 şimdi kullanana göre değişiyor birde parayı kazanma yontemine göre sabah akşam kasıp brkaç yılda zar zor ıkına sıkıla biriktirip de alacaklar için jip tabikide çok gereksiz ama kimisi 1 yıl içinde rahatca alacak kadar para biriktirir hatta üstüne 2 kat fazla da parası falan kalır onlar için kullanımıda gayet konforlu ve güvenli oldugundan birde havalı oldugundan jip çok göze batmaz ama ben özellikle şehir içinide düşününce kendime paramda varken alacagım araba mini cooper :) param cebime batıyosada mini cooper s alırm ohh 160 beygir :)[hline]Grandmaster Hamburger içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu arada bmw & ferrari suxxor merecedes & lamborghini roxxor[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Divin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Istanbul gibi bi şehirde bence şehir içinde tankla gezmek olmuyo 4x4 ler. O kadar rahar ki jeepler bizde range rover var ve gerçekten tam istanbulagöre bi araç. Ayrıca çoğu 4x4 te yol arabalarında bulamayacağınız atiklik ve konfor da var...
Mino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Vergiden yırtmak istiyorsanız 4x4 pick-up alın SUV yerine... Ticari araç vergisi ödeniyor...
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Pick UP ların konforları Jip kadar iyi deil ama ayrıca arkada kocaman bi kasa taşıyosun hiçbi işine yaramasa bile =D[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 *! cj-5 yada cj-6 olacak illa ki illa ki! illa ki Wragner da olur..diye diye kaçar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Divin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ben range rover 4.6 dan bahsediyorum... senin dediğin 3 litre motor benim dediğim 4.6 litre?? İyi okumamışsın galba bide istersen ml 55 amg'ye bin öyle gaza basmayı dene her kasanın kendine uygun motoruna bakacaksın...
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Toyota Land Cruiser'ı tek geçiyorum. Türkiye'de bulamazsın ama Amazon diye bir modeli var aşmış bişi.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun
Apex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 X5 ziplatmiyor onu soylim , normal binek araba gibi gidiyorsunuz resmen. cherokee ziplatir , range rover yeni kasayi bilmiyorum giderken binmedim ama X5 yolda gercekten cok iyi.
Divin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 4x4 lerin 3.0 motordan başka hantalları yok.. diğer motor seçeneklerini de sen belirtmişsin yani 4 motor seçeneğinden 1 tanesi hantal diye tümüne hantal diyemezsin...
Divin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kısaca 4x4 lerde genelde 1 adet motor seçeneği hantal olur geriye kalanlardan yüksek performans elde edebilirsin... range için 4.4 ve 4.6 motorlar için çok bi fark yok örneğin...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Walla şuana kadar bindiğim en seri 4x4 5.2 lik g.cherokee idi heralde dahada üstüne tanımıyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Apex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 seridir hocam 5.2 :) , pedere ben vaktinde 5.9 turbo aldiramadim ona yaniyorum hehe.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: -Apex-, 06 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki: seridir hocam 5.2 :) , pedere ben vaktinde 5.9 turbo aldiramadim ona yaniyorum hehe. O modelin Diesel olması gibi yatsınayamacak bir gerçeği var yanlız :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Apex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 5.9 turbo diesel degil karamurat , benzinli daha performansli bir araba . 5.9 turbo dizel bir jeep'i yok cherokee'nin benim bildigim ve gordugum.zaten 5.9 ve 5.2 motor secenekleri olan yani bir onceki kasada dizel motor secenegi yok amerika piyasasi icin uretiliyordu o zamanlar sadece.simdilerde chrysler avrupa piyasasina da yoneldiginden(eski kasa cok ilgi gordugunden) dizel motorlu jeep yapiyorlar ancak onda da 3.1 turbo ve 2.9 crd var grand cherokee'de zaten.
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 beni favorim bu aralar volvo ve Vw nin jipleri. ama bir tanıdıgımdada ML 55 AMG var o ap ayrı bişi:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 porsche almadıysanız o zaman büyük ayıp :)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dela bir de kadınlar hamamda nasıl bayılır onu göstersene bize. olmadı göbek at.
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 soros'un mercedes'te hissesi varmış. : (
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ataklık istiyosanız 3.0 dizeller fln yalan yani, range sport 2.7 turbo dizel 0-100 12.7 saniye diyerekden seke seke kaçıyorum ama range rover 3.6 dizeller leziz, 9.2sn
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne lincoln ne volvo 2 3 hafta onceki auto show da ml ile x5 karsilastirmasi vardi bilmiyorum baktiniz mi x5 her sekilde ezmis. Hem performans hem kalite acisindan ondan bence x5 aldirmaya calis olmazsa range rover olabilir. Ben mercedes in jiplerini begenmiyorum bi tek yeni c serisi hosuma gitti onu da bmw 3 serisine benzetmisler diye :) ayrica volvo nun tuketimi ile baş edilmez. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 20:08 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 guncelliyoruz iste:) hazir yeni ml yeni x5 cikmisken :)
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 2.7 range e laf etmeyelim alınırım :)
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bari alacaksanız off-road kabiliyeti olan bir araç alın discovery 3 veya range rover derim diğer jeep ler alakasız kalıyor , hele bmw ve mercedes in offroad kabiliyetleri tartışılır. tabi araç ile off-road yapacağınıza göre konuşuyorum , eğer yapmayacaksanız zaten almanızın bir anlamı kalmıyor. almadan önce şunlarada bakmanız iyi olur http://www.youtube.com/watch?v=jZiv06GN49g http://www.youtube.com/watch?v=0ahG9e1TUYA http://www.youtube.com/watch?v=qjd71Wa-UEs http://www.youtube.com/watch?v=qy5-ydUV2Ww [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:26 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:28 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar