Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jip almayı düşünüyoruz sanırım Mercedes ML alcaz

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
şimdi kullanana göre değişiyor
birde parayı kazanma yontemine göre
sabah akşam kasıp brkaç yılda zar zor ıkına sıkıla biriktirip de alacaklar için jip tabikide çok gereksiz
ama kimisi 1 yıl içinde rahatca alacak kadar para biriktirir
hatta üstüne 2 kat fazla da parası falan kalır
onlar için kullanımıda gayet konforlu ve güvenli oldugundan
birde havalı oldugundan jip çok göze batmaz

ama ben özellikle şehir içinide düşününce
kendime paramda varken alacagım araba mini cooper :)
param cebime batıyosada mini cooper s alırm ohh 160 beygir :)[hline]Grandmaster Hamburger
içiyorummm ohh misss daalın gözümgörmesin
Mesaj tarihi:
bu arada
bmw & ferrari suxxor
merecedes & lamborghini roxxor[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca:
geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var
Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş:
benim pipim de seninkinden büyük
Mesaj tarihi:
Istanbul gibi bi şehirde bence şehir içinde tankla gezmek olmuyo 4x4 ler. O kadar rahar ki jeepler bizde range rover var ve gerçekten tam istanbulagöre bi araç. Ayrıca çoğu 4x4 te yol arabalarında bulamayacağınız atiklik ve konfor da var...
Mesaj tarihi:
Pick UP ların konforları Jip kadar iyi deil ama ayrıca arkada kocaman bi kasa taşıyosun hiçbi işine yaramasa bile =D[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
ben range rover 4.6 dan bahsediyorum...
senin dediğin 3 litre motor benim dediğim 4.6 litre??
İyi okumamışsın galba bide istersen ml 55 amg'ye bin öyle gaza basmayı dene her kasanın kendine uygun motoruna bakacaksın...
Mesaj tarihi:
X5 ziplatmiyor onu soylim , normal binek araba gibi gidiyorsunuz resmen.
cherokee ziplatir , range rover yeni kasayi bilmiyorum giderken binmedim ama X5 yolda gercekten cok iyi.
Mesaj tarihi:
4x4 lerin 3.0 motordan başka hantalları yok..
diğer motor seçeneklerini de sen belirtmişsin yani 4 motor seçeneğinden 1 tanesi hantal diye tümüne hantal diyemezsin...
Mesaj tarihi:
kısaca 4x4 lerde genelde 1 adet motor seçeneği hantal olur geriye kalanlardan yüksek performans elde edebilirsin... range için 4.4 ve 4.6 motorlar için çok bi fark yok örneğin...
Mesaj tarihi:
Walla şuana kadar bindiğim en seri 4x4 5.2 lik g.cherokee idi heralde dahada üstüne tanımıyorum.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
said:
-Apex-, 06 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
seridir hocam 5.2 :) , pedere ben vaktinde 5.9 turbo aldiramadim ona yaniyorum hehe.

O modelin Diesel olması gibi yatsınayamacak bir gerçeği var yanlız :)[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
5.9 turbo diesel degil karamurat , benzinli daha performansli bir araba .
5.9 turbo dizel bir jeep'i yok cherokee'nin benim bildigim ve gordugum.zaten 5.9 ve 5.2 motor secenekleri olan yani bir onceki kasada dizel motor secenegi yok amerika piyasasi icin uretiliyordu o zamanlar sadece.simdilerde chrysler avrupa piyasasina da yoneldiginden(eski kasa cok ilgi gordugunden) dizel motorlu jeep yapiyorlar ancak onda da 3.1 turbo ve 2.9 crd var grand cherokee'de zaten.
Mesaj tarihi:
beni favorim bu aralar volvo ve Vw nin jipleri.
ama bir tanıdıgımdada ML 55 AMG var o ap ayrı bişi:D[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ne lincoln ne volvo

2 3 hafta onceki auto show da ml ile x5 karsilastirmasi vardi bilmiyorum baktiniz mi x5 her sekilde ezmis. Hem performans hem kalite acisindan ondan bence x5 aldirmaya calis olmazsa

range rover olabilir.

Ben mercedes in jiplerini begenmiyorum bi tek yeni c serisi hosuma gitti onu da bmw 3 serisine benzetmisler diye :)

ayrica volvo nun tuketimi ile baş edilmez.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 20:08 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bari alacaksanız off-road kabiliyeti olan bir araç alın

discovery 3 veya range rover derim

diğer jeep ler alakasız kalıyor , hele bmw ve mercedes in offroad kabiliyetleri tartışılır.

tabi araç ile off-road yapacağınıza göre konuşuyorum , eğer yapmayacaksanız zaten almanızın bir anlamı kalmıyor.

almadan önce şunlarada bakmanız iyi olur

http://www.youtube.com/watch?v=jZiv06GN49g

http://www.youtube.com/watch?v=0ahG9e1TUYA

http://www.youtube.com/watch?v=qjd71Wa-UEs

http://www.youtube.com/watch?v=qy5-ydUV2Ww

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:26 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:28 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...