Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Aragorn'u oynayan aktör gaymiş. Zaten gerçek hali gay gibi bakıyor diye düşünürdüm hep.. Favorileri beyazlamış. Burnu benim gibi düz ama benimkinden biraz daha ince gibi geldi.. Ian McKellen, Gandalf olarak çok karizma olmuş. Aslında normalde de karizma bakıyor (Magneto rolünde mesela) ama uzun saç + sakal ile daha bir bilge olmuş.. Sam. Gerçek hali çok komik. Oysa O sarı peruk ona daha hoş bir hava katmış.. Legolas. Gerçek hali fena değil. Ama sarı saç ve mavi gözle daha derin bir imaja sahip olmuş.. Gollum. Gerçek hali sempatik. Ama basit bir makyajla adam tam bir iblise benzemiş.. Orclar desen tabii onlar ayrı süper.. Theoden. Adamın gerçek halini gördüm hiç o kraldan eser yok.. Çok ilginç ya. Bir saç bir sakal bir insanı bu kadar değiştirebilir mi? Hala inanmak istemiyorum. Ama Grudge olayındada aynı olayı görüyoruz. Bir saç, bir sakal insanı tümüyle değiştirebiliyor. Bu yüzden saçımı uzatmayı düşündüm.. Ama çok yavaş uzuyor o ayrı. Herhalde yavaş büyümenin bir dezavantajı.. Acaba düşünüyorum da dwarflar da bu olayı çekiyor mu? Sakal da öyle. Favori ve çene altımda kirli ve kötü görüntüden başka birşey yapmıyor. Dudak altımı traş bıçağıyla kesmeme rağmen bir faydası olmadı. Sadece iki saat kanayan yerlere mendil bastır.. Aragorn'a hala şaşırıyorum. Adam saftirik bir görüntüden tam bir Strider (Yolgezer)e dönmüş..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 aragorn degil gandalf gay hürriyette de yazıo bugün.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gay olan Gandalf, aragon deil :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Aragorn u ilk gordugumden beri saçlar uzundur benım :) bir ara kestırdım . Ama sımdı tekrar benzemeye basladı bırazdan. Hafif dalgalı düz sac. benımkıler de hafıf benzıyor . Bende savaşa gırsem oyle dagılır şekle gırer sanırm :) Favorılere gelınce tam bır favorı hastasıyım. Zaten sakallarım cıktıgı gıbı hemen favorıye eklemişimdir :) harbiden saç ve sakal insanı degıstırebılıyor gorunus olarak .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gandalf aragorn gay gay diil[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 "Gollum. Gerçek hali sempatik. Ama basit bir makyajla adam tam bir iblise benzemiş.. " öeah, anlamadım burayı? bilgisayardı, cgi teknolojisiydi, falandı filandı, kandırıldık mı azizim? ne demektesindir sen şimdi, makyaj nerden çıkmıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ian McKellen 12 yaşından beri gaymiş ve aktörlüğe bu yüzden başlamış,daha çok arkadaş bulmak için,kendisi öle diyo valla.hürriyette yazıo.[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gollum tamamen bilgisayar yaratımı zaten, o adam sadece haraketlerini yapıyor özel algılayıcı kıyafetle, yapılışını izlemiştim ehue adama acımıştım o kadar sürünüyor sularda debeleniyor falan :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ian amcamız gay ama virgo degil galiba ben ole biliopm[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 abi gandalfı filmdeki haliyle gay ilişkide düşün walla aylarca unutaıcam aklımda geldikçe sandalyedne düşüorum[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gandalf balroga bağrıyo : ay kız dur geçemezsin,ayol ne şekersin sen öyle :)[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 :lol:[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? [Bu mesaj NuKe tarafından 28 December 2003 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sarumanla gandalfın ilişkisini daha net kavraya biliyoruz bu durumda saruman saurona vermeye başlayınca gandalf sinirlenip basıyo şatoyu falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya arkadaşlar oynayan adam gay gandalf gay deil boku çıkıo aywas yawas[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ian Mckellen acık escınsel oldugunu zaten cok once acıklamıstı oscar torenlerınde bıle bagırıyorlardı gay gay dıye :) Aragorn abımız delıkanlı ama nemelazım.....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 biri zaten vizyondaki spoiler topiğinde demiş gandalf filmin sonunda gay gibi gülüo diye[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Bonecrusher, 28 December 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Gollum. Gerçek hali sempatik. Ama basit bir makyajla adam tam bir iblise benzemiş.. [hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. oha yarıldım koptum öldüm bittim şuracıkta :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bi lise bitsin bende saçı uzatanzi, ama benim saç düz, aragorn olmaz ya gandalf yada legolas olur :p belki boromirde olur, bu arada gollumun orta kısımlardaki hali son halindende beterdi bence, balık azını açıp bakarken kopara kopara ısırmaya başlıyodu :p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mirluin onu bıraz uzayınca anlarsın. Bazıları hafıf dalga alıyor. ve yapabılırsen Aragorn un sacı gıbı oluyor :) benımkıler benzıyor hafıften :) Ama Legolasın saçları da tam Karizma.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yok benim saç pek kısa diil zaten, yanları kısa sadece, vede yıkadıktan sonra ne şekilde kurursa öyle kalıyo :D(edit:düz,hehe) [Bu mesaj Mirluin tarafından 28 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Mirluin, 28 December 2003 21:38 tarihinde demiş ki: yok benim saç pek kısa diil zaten, yanları kısa sadece, vede yıkadıktan sonra ne şekilde kurursa öyle kalıyo :D(edit:düz,hehe) [Bu mesaj Mirluin tarafından 28 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Cidden yani eğer saçınız düz deilse hiç uzatmayın bence uzayınca cehennemi yaşarsınız,ben yaşadım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 buradaki arkadaşlar, saçlarını onlar gibi yapınca yakışıklı olucaklarını falan zannetmiyorlar değil mi ? rofl yakışıklısınızdır yada değilsinizdir arkadaşlar[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 onlarda yakisikli degilki zaten lol :) sadece benzeme cabasi sac uzatmak felan karizma denebilir ama yakisiklilikla alakasi yok bence[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 arada bızdemı degıstersek kendımızı acabA[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ian mckellan amcamız ne fırınlar dolusu taşfırın erkeğinin canlandıramayacağı bir gandalf ortaya koymuş ama, naber..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar