Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım depresyondayım ve Sanırım yardıma ihtiyacım var?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bu son sene zaten hiçbirşeyin yolunda gitmediği hayatımın en boktan senesi oldu.Çok büyük bir çöküş geçirdik.Psikolojik olarak resmen yıkıldık.Hayatın ne kadar zor olduğunu öğrendim.
arkadaşlarımı.sevdiklerimi.akrabalarımı geçmişimi ve hayallerimi bırakarak ayrıldım doğup büyüdüğüm evimden ve en sevdiğim şehir olan İstanbuldan.
Farklı bir çevreye geldim farklı insanlarla tanıştım ama geçmişimi unutamadım.Hergüne kötü bir haberle acı bir telefonla başlıyorduk ve böyle sürüp gidiyor geçiyordu günler.
Aile olarak birbirimize tutunduk ve destek aldık güçlü olmaya çalıştık en güçlü olmaya çalışanda bendim çünkü ailem tutunamıyordu.Bana hiç inanmamış güvenmemiş beni korumaya çalışmamış işleri yüzünden yüzünü zor gördüğüm bir kere bile olsun benimle bir yere gitmememiş ve benden utanan babamın en büyük dayanağı olmalıydım.Ona kızıyordum çünkü onun hırsı yüzünden kötü günler geçiyorduk onun bizi dinlememsi yüzünden kötü günler geçiyorduk ama babamdı ne kadar kızsamda ne kadar öfke duysamda o babamdı.Hepsine destek vermeye çalıştım onlar kendilerini toparladılar ama şimdi ben çöktüm.Çünkü yoruldum.19 yaşıma giricem ve her seneme lanet okuyorum.Eskiden birçok şeyim kötüydü şimdi ise herşeyim.
Çöktüm çünkü artık daha fazla dert kaldıramıyorum.Artık ölümden korkmaz oldum.Hayatın benim için bir anlamı kalmadığını gördüm.İntihar etmek aptallık olmassa ve cahil biri olsam intihar ederdim.Ama bana bu yakışmazdı.Allah ın verdiği bu emanet cana ihanet olmazdı.Onun yerine hergün ölmek için dua ettim.Eğerki ilerde hiçbir işe yaramayan biri olucaksam tanrı beni bu hayattan çekip alsın çünkü yaşamaya ihtiyacı olan milyonlarca insan var.
Artık güçlü olamıyorum 19 senedir çektiklerim ufak şeyler değil.Çok büyük dertler.Bana hiçbir zaman arka çıkmayan ailemden hiçbir zamanda yardım beklemedim.Çünkü komşu çocukları veya kuzenlerimle kavga ettiğim zaman herkesin annesi babası çocuklarını kollarken benim ailem beni suçluyordu.Ölümle burun buruna geldim.Bir şerefsizin üzerime mal ettiği pislik yüzünden kafama silah dayanacak kadar ölüme yaklaştım o zaman korkuyordum belki bazı şeyleri toparlarım diye düşünüyordum umudum vardı.Şimdi ise tükketim tüm umutlarımı.Artık ölümden korkmuyorum.Bazen allah sığındım ama bazen ona inanmadım çünkü hiçbir zaman sesimi duymamıştı ve yine duymuyordu.Ama inancımı yitirmemeye çalıştım.
Şimdi odama kapandım kimseyle mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyorum.Çok agresif iğrenç huysuz gerzek bir adamın teki oldum.Çünkü bu hayatın yülünü kaldıramadım.Yolda giderken bile önüme gelenle tartışır oldum.Ettiğim kavganın haddi hesabı kalmadı.Yeni çevremde arkadaştan çok düşman edindim.Ölmek istiyorum çünkü hergün her saniye ölüyorum.Dayanamıyorum gücümü tüketiyorum.
Düşüyorum ve tutunacak hiçbirşeyim yok.Yaratmaya çalışıyorum olmuyor.Yarattığım dallar tutunduğum zaman kopuyor ve ben hala düşmeye devam ediyorum...
Hayatımda en çok değer verdiğim insan "annem" bana hep soruyorsun derdin ne diye ağlıyorsun üzülüyorsun ama söyleyemiyorum anne çünkü söylersem gözüne uyku girmeyecek biliyorum.Seni üzmek istemem ama buna mecburum yoksa çok daha üzülüceksin.
Çünkü senin huysuz iğrenç aptal oğlun hergün daha hızlı düşüyor.Ve tutunacak hiçbirşeyi olmadan hergün daha hızlı daha fazla acı çekerek düşüyor bu hayatın kör uçurumunda...[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Bence herkesin hayatında katlanması gereken belli bir acı var. İşte bu bahsedilen imtihan. Paranormal şekilde allahın sana yardım etmesini bekleme. Asıl imtihan burada işte. Zorluklar altındayken inancını koruyabiliyormusun.. Basit bir türk pop şarkısında şöyle bir söz vardı hiç unutmam. Her gece mecbur sabaha varır bunu hatırlayıp umudunu yitirme. Hiçbir insanın tüm hayatı sefalet içinde geçmemiştir. Herkesin iyi günleri olur.[hline][ no pain, no gain ! ]
Launvatar Do[/u][/b][/i]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 27 December 2003 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatmıştım zaten içinde.
çok iğrenç agresif huysuz biri oldum.Odamdan dışarı çıkmıyorum çünkü herkesle herşeyle tartışıyorum.
Radyo dinlerken frekans bozulunca çıldırıyor tekme tokar giriyorum radyoya testlerde yanlış soruı çıkınca kalem kırıyor testi yırtıyorum ters bakan biri olunca üzerine yürüyor tartışıyorum kavga ediyorum.
İnsanlardan mümkün olduğunca soyutlamaya çalışıyorum kendimi o kadar agresifimki kendimden dahi korkuyorum çünkü her an cinnet geçirip birini öldürebilirim.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

burdaki çoğu kişi birbirini tanımıyor.Senin için bu durum değişik olabilir tabi. Ama tam olarak sorununu anlatmaya(anlamaya) çalış. Sorununu öğrenmeden care bulunmaz.[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 27 December 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte sorunumda orada.
Dershanedeyim sürekli kafam gidiyor.Arkadaş selam veriyor ben gene dalgın dalgın bakınıyorum.
Eskiden yaşadıklarıma rağmen çook güleryüzlü geyik bir insandım bebeklik dönemim hariç hayatımda sadece 1 kez ağladım ondada babaannem vefat ettiğindeydi.Ama bu sene bana resmen hayat ağlamayı öğretti.
Alışamıyorum sanki üzerimde bir kalkan var insanlara yakınlaşasım gelmiyor.Tek laf etmek içimden gelmiyor sürekli kafam başka yerlerde[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Deep afedersin ama kimse bir forum ortasında profesyönel bir psikolojik yardım beklemesin.. derdini anlatırsa yardımcı olabiliriz.. arada birkaç geyik ve espri mesajı atmakta bir sakınca görmüyorum ki bu mesajı atmışım... elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız tabiiki fakat yinede ciddi birşeyler beklemek yanlış olur.. hayata bir kaç damla espri katmaktada sakınca yoktur... Birdaha mesaj atmayacağım.[hline]Tanrılar kurban istiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 27 December 2003 01:11 tarihinde demiş ki:
"eeeeeeeeeeyeateeaaaar üleaaaaaaaaaan !!!"

...şekilde bir tepki vererek kalk sabah..

"Bundan sonra beni hiçbirşey üzemeyecek"

...şeklinde devam et.. ve yüzünü soğuk suyla yıka.. gün boyu hiperaktif ol, herkese selam ver.. manyaklıklar flm yap böle.. tanımadıklarına bile selam ver, tanıdıklarınla muhabbet et..

mutlu ol..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by
RazorJimmy @ ICQ# 12858821

Ay cok tatlisin yaaaa umarim sende aynen boyle tarif ettigin gibi mutlu bir kisilige sahipsindir...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem olabilir gerçekten Her insanın yaptığı şey batıyor bana.Herkese salak gözüyle bakıyorum. Biriyle muhabet ediyorum kafa başka yerde benim zırt pırt "ha ne" diyorum.
Ya benim okulda tanımadığım adam çok azdı kimseylede küs olmayan bir insandım.Ama şimdi ne biliyim gerçelten bir garibim.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

ya doğrusu bu konuda tavsiye vercek biri pek deilim ve seni de tanımıyorum emmi, diecek bir iki birşeyim var... gençlik olarak zati hepimiz ağır hafif depresyona girip çıkıyoruz, ha seninki biraz ağırından. diyeceim şey depresyondan kendin birşey yapmadan çıkamazsın, kimseden yardım da bekleme sakın, yani seni yardım beklemekle suçlamıyorum ama genelde insalar depresifken başkalarından çok şey beklemeye başlar. ki sende biraz bunun izleri var gibi. şey demişin ya, herkes salakmış gibi geliyo, insanlara çok sinirleniyorum vs. bi kere insanlara kızma onlardan da seni anlamalarını bekleme. onlara kızmaya pek de hakkın yok yani. radyoya da kızma, zavallının canı bile yok :)
nesse cıvımadan... bi kere odana hiç kapanma, daha bunalım olursun, o kabuğu kırmak lazım, kesinlikle daha önceden de dendiği gibi gülerek uyan, mutlu ol... mesela çık bi sabah (nerde oturuyosun bilmiyorum ama) deniz kenarında sahilde yürü, gaz bi müzik dinle, sevdiğin şeyleri yap. kendine acıma. spor yap bak o çok iyi gelir, s-ç vücudunun içine, zorla gebert onu. öyle bi yorul ki tüm kasların acısın (tabi kendini öldürmeden ve kaslarını yırtmadan). biliyorsun spor endorphin salgılatır, faydalı bir mutluluk hormonu :) git gerçekten fikirlerine saygı duyduğun sevdiğin ve güvendiğin bir büyüğünle konuş, kendi yaşıtlarınla konuşmaktan daha iyi sonuç verir genelde.
ne bilem ya! bende de bi ara depresaiflik vardı, ala çekiyorum artılarını da, boşver, geçmişe mazi derler, olmuş bitmiş şeylerin şu anki hayatını etkilemesine izin verme. hayatta değil misin ya? daha 18 yaşındasın be, ne günler var önünde, ama gençliğii de böyle bunalımlara harcama. zaman geçiyor.
ha son birşey yeni uğraşlar bul kendine.
asabiyetine de dur de!
şeytana höst de black, zaman alcaksa da yap! zorla biraz kendini iyimserlik konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

RazorJimmy doğru söylemiş, birazda ben ekleyeyim.

Boşvermeye çalış, baktın yine bişey oldu "sktr et ya" filan de, "banane lan" filan, o tür şeyler.Manyaklık yap biraz eheh.Arkadaş edinmeye çalış, belki bu saatten sonra zor olabilir, ama denemekten zarar gelmez.Küçük çaplı bir arkadaş grubun olursa hayat sana biraz daha güzel gelmeye başlar sanıyorum.Hatta biliyorum, çünkü eve tıkılıp kaldığında sürekli kendini bunalımda gibi hissedersin, biliyorum çünkü bende yaşadım.Yaş farkı olsada duygular aynıdır muhtemelen, aynı senin gibi düşünüyordum (intihar olayı), fakat yine aynı senin gibi Allah'ın verdiği canı ben alamam diye düşündüm ve şimdi geldiğim nokta 1-2 sene öncesinden çok daha güzel, çok daha umut dolu.

Dediğim gibi, boşvermeye, takmamaya çalış ve gez, toz, arkadaş edin vs.Umarım hayatnın geri kalanında çok daha mutlu olursun.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Blackchaos

Hiç bir şey bitmiş değil... Biliyorsun ki herşey insanlar için ve gerçekten bu b.ktan dünyada hiçbirşeye üzülmeye kırılmaya bozulmaya ve en kötüsü intihar olayını düşünecek kadar bir bunalıma girmeye gerek yok.
Biliyorum ki her ne kadar seni bu tip şeylerle avutmaya çalışsam da bazı şeylerin boş olduğunu biliyorum çünkü bunlar benim de başımdan geçti. 2002 senesinde inanılmayacak kadar kötü olaylar geçti başımdan. Önce kuzenim intihar etti,öldü. Ardından dedem hastlandı kangren oldu parmakları kesildi, arkadaşlarımın yakınları öldü, amcam öldü, bu arada sınıfta kaldım.... her şey üst üste geldi bir bakıma. Ama bu bana şunu öğretti ki hayat devam ediyor ve hiçbirşey için kendini parçalamaya gerek yok. Ben de zaman zaman intiharı düşündüm bu doğru. Ama mantıklı düşünürsek hayatın devam ettiğini ve kendimiz için yaşamamız gerektiğini öğreniyoruz...
Umarım biraz da olsa yardımım dokunmuştur...
Saygı-sevgi-birlik-beraberlik-barış dilerim:)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 27 December 2003 01:11 tarihinde demiş ki:
"eeeeeeeeeeyeateeaaaar üleaaaaaaaaaan !!!"

...şekilde bir tepki vererek kalk sabah..

"Bundan sonra beni hiçbirşey üzemeyecek"

...şeklinde devam et.. ve yüzünü soğuk suyla yıka.. gün boyu hiperaktif ol, herkese selam ver.. manyaklıklar flm yap böle.. tanımadıklarına bile selam ver, tanıdıklarınla muhabbet et..

mutlu ol..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by
RazorJimmy @ ICQ# 12858821

Adamın Dünya'sı kararmış bi kere. Bunları yapsa bile bir süre sonra boş aptalca şeyler olarak düşünücektir.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...