Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profocio Hosting, Paticik Radyodan sponsorluğunu üzülerek çekmiştir.


Eno

Öne çıkan mesajlar

Sevgili paticik sakinleri,

Şu dakika itibariyle Profocio Hosting, Paticik Radyo'ya vermekte barındırma hizmetini geriye çekmiştir. Alınan bu karar, radyo için açtığımız portlardan ve TÜRK ip lerinden yapılan saldırıların durmak bilmemesi, ve bu akşam sunucuda downtime yaratmış olmasıdır.

İyi niyetli tüm dostlardan özür diler, bir communitye yapılan bu yardımı olumsuz kullanan kişiler hakkında elimizde bulunan ipler yordamıyla kanuni işleme başlanacağını belirtirim.

Saygılarımla,
HeadSurfer
B. Enes HELVACI[hline]Profocio Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah tum o kendini bi bok sanan moronlarin belasini versin.
Dinlemiyordum radyoyu, ama acilmasinda ugrasan tek kisi olan Berk in (yetkili olan ENo yu saymiyorum bile) cok yakin arkadasi olarak herseyi gordum.

Elinize bir sey gecti mi diye sormaktan alamiyorum, insallah baska zaman daha iyi sekilde acilir radyo.[hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Enoya yinede bize verdiği sayısız hizmetten ve sabrından dolayı teşekkürü borç biliriz.. Bi denecik enomuz. saolasin.. Napalım yenisini bulacaz artık.. bu arada bokunu çıkartmaya çalışan herkese kafam girsin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir çok kişinin emek harcayarak yaptığı ve kimseye zararı olmayıp yararı olan bir şeyi neden sabote etmek ister bazıları anlamam. şerefsizliktir bu.
not:şu iplere saldırılarda bulunanlardan fln bahsediorum yalnış anlaşılmasında :) eno ya da başarılar işallah herkes hakkettiğini bulur eno. ama yani ne kadar değer verirler bu ülkede öle adli olaylara.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!

[Bu mesaj metboy tarafından 15 December 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm her ne kadar kimseler dinlemiyor olsada ben evimden kendi saatlerimde yayın yapmayı planlıyorum zevk aldığım bir olaydı şahsen devam edeceğim isteyen ciddiye alan varsada pek kolay bir şekilde kendi evinden yayın yapabilir ayrıca 64k kablo 10-15 dinleyiciyi rahatlıkla kaldırıyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan tam da yayın yapmaya başlıcakken...
neyse eşeklik ettiim yetmiyomuş gibi bi de sölüyom :)

ben de yaparım be sadbutchercan.
4 saat sen bana dinlet 4 saat ben sana uyar mı? :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben de salı gününü iple çekiyordum yayınım gelecek de hayranlarımla yeniden buluşacağım :-p diye, çok yazık olmuş. münasip yerlerine kına yakmaları temennisi olur ya, o temenniyi edeyim ben de..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...