Eno Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Sevgili paticik sakinleri, Şu dakika itibariyle Profocio Hosting, Paticik Radyo'ya vermekte barındırma hizmetini geriye çekmiştir. Alınan bu karar, radyo için açtığımız portlardan ve TÜRK ip lerinden yapılan saldırıların durmak bilmemesi, ve bu akşam sunucuda downtime yaratmış olmasıdır. İyi niyetli tüm dostlardan özür diler, bir communitye yapılan bu yardımı olumsuz kullanan kişiler hakkında elimizde bulunan ipler yordamıyla kanuni işleme başlanacağını belirtirim. Saygılarımla, HeadSurfer B. Enes HELVACI[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 canın sağolsun eno. Şu ana kadar yaptıkların için de sağol.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 allah tum o kendini bi bok sanan moronlarin belasini versin. Dinlemiyordum radyoyu, ama acilmasinda ugrasan tek kisi olan Berk in (yetkili olan ENo yu saymiyorum bile) cok yakin arkadasi olarak herseyi gordum. Elinize bir sey gecti mi diye sormaktan alamiyorum, insallah baska zaman daha iyi sekilde acilir radyo.[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ne diyim. profocio üzerinde 7 tane hostum var. reseller kiraladım. çok memnunum. böle bişi olmasın üzücü. umarım kısa zamanda halledilir yoksa müşterilerim benimle muhattap olucak[hline]www.gencdizayn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 YEni aldım mesajı, Çok üzgnüm, hadi radyoyu koydum bir kenara bu işten öyle pek bi karı olmayan enonun iyi niyetli yaptığı radyo sponsorluğu yüzünden başına iş açılmasına üzüldüm... Üzgünüm... Şimdilik bu kadar öfkem geçsin danha uzun yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 IPler hakkında sikayette bulunacak ne kadar işe yararsa ama eger bulabilirsem adalet degil ben ilgilnicem.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben de dinlemiyordum ama çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. kendini birşey sananlar işte böyle lamerlikler yapıyor..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ne güzel tıngır mıngır yayın yapıyorduk.. :([hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Enoya yinede bize verdiği sayısız hizmetten ve sabrından dolayı teşekkürü borç biliriz.. Bi denecik enomuz. saolasin.. Napalım yenisini bulacaz artık.. bu arada bokunu çıkartmaya çalışan herkese kafam girsin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ya bir çok kişinin emek harcayarak yaptığı ve kimseye zararı olmayıp yararı olan bir şeyi neden sabote etmek ister bazıları anlamam. şerefsizliktir bu. not:şu iplere saldırılarda bulunanlardan fln bahsediorum yalnış anlaşılmasında :) eno ya da başarılar işallah herkes hakkettiğini bulur eno. ama yani ne kadar değer verirler bu ülkede öle adli olaylara.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! [Bu mesaj metboy tarafından 15 December 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Doğrusu bende hiç dinlemedim (üşendim), fakat bu kadar iyi niyetle ve fedakarlıkla yapılan birşeyin sabote edilmesi üzücü.Umarım cezalarını alırlar (bastır Abso bastır).[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ne dıyelım ellerıne ne getıkı sımdı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 paticik ailesi adına üzüldüm gerçekten kınıorum o tipleri, (bir de saldırı derken biraz açarsanız sevinirim noldugunu)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dunden beri dinlemek icin gelip gidip tikliyordum.Demek buymus sorun.... Yakinda tekrar yayina baslarsiniz umarim...:([hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hmm her ne kadar kimseler dinlemiyor olsada ben evimden kendi saatlerimde yayın yapmayı planlıyorum zevk aldığım bir olaydı şahsen devam edeceğim isteyen ciddiye alan varsada pek kolay bir şekilde kendi evinden yayın yapabilir ayrıca 64k kablo 10-15 dinleyiciyi rahatlıkla kaldırıyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ulan tam da yayın yapmaya başlıcakken... neyse eşeklik ettiim yetmiyomuş gibi bi de sölüyom :) ben de yaparım be sadbutchercan. 4 saat sen bana dinlet 4 saat ben sana uyar mı? :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben de salı gününü iple çekiyordum yayınım gelecek de hayranlarımla yeniden buluşacağım :-p diye, çok yazık olmuş. münasip yerlerine kına yakmaları temennisi olur ya, o temenniyi edeyim ben de..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bende uzun süredir dinlemiyordum radyoyu ama çok üzüldüm.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Geçmiş olsun ya :( Tam Adslim geldi,Vj-dj olayım diyecektim-biraz çorbada tuzum olsun diye.. Radyo gitti :'([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar