Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Karpuzun bu uo fantazi topiğini gördüğüm zaman aklıma geldi...Hastalık derecesi olduğu zamanlarında,Tüm kafede toplam 3 kişi,hep beraber Uo oynamaktayız.Gecenin 11:30 u mu neyin...(2001 civarları ,Egenet vardı heralde yada Snndeyiz.) Elektrikler gider...Tüm bilgisayarlar kapanır her yer kapkaranlık.. Ağzımdan efsanevi bir kaç kelimecik çıkar; *!in Lor!* Arkadaşlar iptal.. =) var mı böyle default efsaneleriniz? Ara sıra özlememek eldede değil...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... edik:Yazım hatları [Bu mesaj Halfmumi tarafından 19 December 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Sadece bezaen forumlarda birine çok kızınca içimden Kal Vas diyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bakkala "vendor buy" demek yeterli olur mu :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 arkadasıma bır yerden bır yere gıderken acele etmem gerekenlerı anlatırken kosturma seklımı kosturdum dememıstımde spedı bır actım fın dıye gıdıverdım dedım eve ulem yıne anlatamadık yahu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 valla shrink büyük kolaylık olurdu onu biliyom ben.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 uzun ca bir süre arkadaşlarla kendimizi uo ya verdikten sonra ilk göz ağrımız cs yi oynalaım dedik. Çatışmada birimiz öldü. Arkadan "An Corp" yazısı geldi başka birinden...[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 benim de dedem öldükten sonra OOoOOOooOooOO diye ortalıkta dolaşmaya başladı... deermişim.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İlahi horace, sen yok musun[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Sınıfta çok kızdırdıklarımda elimde g exp olduğunu ve sınıfa atmak üzere olduğumu hisstemiştim:) çok fazla bombalama yapıom bankada ondandır heral[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kendimden degil de (sizler kadar abartili oynamazdim ben uo), bir arkadaşım bir gün yanında yüklü bir miktar para taşıyomuş, kendini "ulan ya üstümde taşımasam ben bu kadar şeyi ölürüm lootlarlar fln" şeklinde düşünürken bulmuş.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 benim arkadas da 93 te deli gibi dune 2 kasiyormus, bir misyonu gecememis sabaha kadar kasmis save load save load tabi o zamanlar baska sans yok, neyse birakmis yatacak, gitmis banyoya bi bakmis dis fircalarken sivilce. patlatiyim demis, sonra demis ulan ya izi kalirsa ? sonra demis ki lan ne olacak save ediyim patlatirim olmazsa load ederim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: unity100, 19 December 2003 16:00 tarihinde demiş ki: benim arkadas da 93 te deli gibi dune 2 kasiyormus, bir misyonu gecememis sabaha kadar kasmis save load save load tabi o zamanlar baska sans yok, neyse birakmis yatacak, gitmis banyoya bi bakmis dis fircalarken sivilce. patlatiyim demis, sonra demis ulan ya izi kalirsa ? sonra demis ki lan ne olacak save ediyim patlatirim olmazsa load ederim. ben ayni seyi sacim icin yapmistim :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yannız bu save-load olayı ciddi ciddi oluyo çoğu oyuncuya, berbat bişi yaw.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 arklarla falan kavga ederken LAN SUS LAN KAL VAS'I GÖMÜCEM KAFAYA falan diotuk...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ulan ya üstümde taşımasam ben bu kadar şeyi ölürüm lootlarlar fln" banada oldu böyle bişey lol bi ara cs ye çok kaptırmıştım böyle market tarzı koridorumsu şeyler olan yerlerde gezerken etrafı kolluyodum köşelerdne dönerken dikkatli oluyodum falan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 swat tarzı fps oyunlarından kalma bir alışkanlık, köşelerden felan dönerken önvce kafayı çıkarırım[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Eheh üç gün boyunca Syndicate oynayıp (amiga zamanının hastalık bir oyunu) sonra gece uyanıp "anea yakacam adamları bulamıorum annea" diye yatağından kalkıp evde koşarak bağıran bir arkadaşım var hatırlamıyor yaptığını annesi anlattı olayı. Hehe oyunda 4 kişilik bir takımı alıp sendikaya yamuk yapanlara minigun, flamethrower vesaire ile dalıoduk yanlış hatırlamıyorsam.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 cafede tam bilgisayarın başından kalkınca cafenin önünden geçmekte olan beyaz sokak köpeğini polar bear zannedip "ananı polar bear" die bağırınca millet kopmuştu auea[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Natural_Jedi, 19 December 2003 16:30 tarihinde demiş ki: arklarla falan kavga ederken LAN SUS LAN KAL VAS'I GÖMÜCEM KAFAYA falan diotuk...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Ehhe biz arkada$larla Telekinesis yaparak kızların etegini kaldıymayı du$unmu$tuk ama sadece bir hayal tabi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bigün cafede cd oynarken adamın healthi baya indirmiştim sora biri gelip öldürmüştü frag olarak ona yazılmıştı lan bana nie yarısı gelmedi karma fame olarak şimdi demiştm içinden[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bakın arkkaşlar bu benim ve anlattıklarımın asla unutamadıı bir olaydır... ilk defa publish yerde annatiorum ehe 2003 e girceiimiz yılbaşı gecesi.. inter cafenin saaibi italyaya gittii ve biz cafe açıldıından beri akraba şeklinde olan gruba emanet etti cafeyi.. nese o gece cafeyi erkenden kapadık.. yicekler vsvsvs.. yılbaşına frp yaparak girecez.. kendi uo serverımızı kuruk ağdan girdik.. arkaaşların yazdıı hikayeyi oynuoruz.. bir Lord Zagor vaz.. çok kötü.. efsanevi.. ve lord british de buna karşı mücadele edio.. ben ve bi ark britishin sadık savaşçıularıyız.. (fakat problem şu ki yanımdaki arek ne uo oynamış ne diablo ne rp ne frp bilir, tiyatro bile yapamaz, ben işte ite kaka, çimdikliye çimdiklie rp yaptırom yanımda o arka.. oyun içi yazışarak oynuoruz hikayeyi..) dialog: british: benim sadık askerlerim.. zagor tekrar geri döndü.. britania büyük bir teklihe alındadır.. halkım bunca zaman sonra tekrar büyük bir korku içine girmiştir.. zagoru yok etmemiz gerekmekte.. ve bu savaşta bana yerdım etmelisiniz.. bu görevi başarabileceğpinizden şüphem yok.. Şimid.. gidin ve onu bana getirin.. Ben: Emredersiniz Lordum.. Ark: OK bab.. Kafe ahalisi: connection lost.... amuhahahaha... yuh yawf bak hala ölüom gülmekten amuahaha...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hehe dragon cok $irin olmu$ :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bi keresinda okulda finalden ciktim, son final inanilmaz yorgundum, eve gitmek istiyorum bi an once, aklimdan gecirdim oh ne guzel simdi kal ort por attim mi evdeyim, ciktim binadan, sonra tabi bi anda uyandim, bi saat trafikte araba kullanmam gerektiini hatirladim :( bayaa uzulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Birkeresinde bir kazak almak için mağazaya girmiştim görevli direk yanıma geldi bende bu kazak kaç k demiştim adam bir an tereddütte kalarak çevresine bakarak "eee-eefendim" demişti.Aklıma geldikçe gülerim.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Dragonmax, 19 December 2003 17:12 tarihinde demiş ki: Ben: Emredersiniz Lordum.. Ark: OK bab.. Kafe ahalisi: connection lost...AHAHAHA[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar