Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 20 November 2003 11:56 tarihinde demiş ki:
Arkasındaki devleti açıklamak yemez anca laf ebeliği yaparlar. Askerimize çuval geçirildiğinde Bakanımız çıkıp ne yaptı "Büyük Devletler Özür deilemez" dedi yani hiçbirşey gene çıkıp hede hödö diyecekler ama sonuç olmayacak. Çıksın erkek gibi açıklasın arkasındaki devlet budur diye seve seve çarpışalım vatanımız için ama demezzz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Haklisin onu diyorum gerekirse en yaslimizdan en gencine kadar ulkemizi savunuruz...[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki alakali degil ama soylemek istiyorum .. zamaninda amerika sawasa girerken buna tepki gosterenler, biz amerikanin usagimiyizda sawasa girecegiz diyenler wardi simdi ; düsünceleri degismistir heralde.. ates düstügü yeri yakar.. canimiz yanmadan biseyleri anlayamiycaz heralde ?[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Şu an iş yerindeyim. İlk iki patlamayı, Fulya'da olmamıza rağmen çok net duyduk. Neyse konu bu değil.

Özellikle tanıklık ettiğiniz haberleri yazarsanız çok seviniriz. Haber merkezlerine gelen çelişkili ve yetersiz haberleri aktarmayınız. Bunu yerine, özellikle Anadolu yakasında neler olduğunu bilemiyoruz. Oradan haber verirseniz sevinirim. Haber ekipleri ulaşamamış; ama Paticik'in eli oralara uzanıyordur...

Geçmiş olsun, esen kalın[hline]Berkin Bozdoğan
BYTE & PCPratik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 November 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Devletin çok büyük tepki vermesi lazım şu an. Terör suçu direk idam olmalı artık yeter bu milletin şerefsiz dinsiz imansızlardan çektiği. Allah belalarını versin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

şerefsizler.. Beşiktaştan inerken görüdm kendi gözlerimle. Dua ettim saçma bi şekilde dakikalarca, "belediye eski bi binayı yıkıyo" olsun diye.. Ulan... daha fazla bişey yazamıycam çünkü devamlı küfrediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Leventte çalışıyorum durum baya kötü şirketin şöförü yaralanmış ve hastaneye kaldırılmış. Onun dışında da 3 ölü olduğu söyleniyor. Şirketin arabalarından biri HSBC bankın önüne parketmiş durumdaymış ve parçalanmış.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

ne 3 olusu abi on olu sirf show tv muhabirinin gozu onunde hsbc binasindan cikarilmis. ingiliz konsoloslugunun vize alinan bolumune yakin patlama olmus bahcedeki tum arabalar tarumarmis. yuzlerden bahset.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...