Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sinavdan erken cikhtigim icin sansliyim 20 dakka gec cikhsam orada olma m muhtemeldi Allaha sukrediyorum :( ALLAH BELELARINI VERSIN TOPUNUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 binamız sarsıldı cığlıklar buradan duyuluyrdur dehşeti anlatamam[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Absolut, 20 November 2003 11:56 tarihinde demiş ki: Arkasındaki devleti açıklamak yemez anca laf ebeliği yaparlar. Askerimize çuval geçirildiğinde Bakanımız çıkıp ne yaptı "Büyük Devletler Özür deilemez" dedi yani hiçbirşey gene çıkıp hede hödö diyecekler ama sonuç olmayacak. Çıksın erkek gibi açıklasın arkasındaki devlet budur diye seve seve çarpışalım vatanımız için ama demezzz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Haklisin onu diyorum gerekirse en yaslimizdan en gencine kadar ulkemizi savunuruz...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Nasıl Amerika çıkıp arkasındaki devlet budur! Ya beni yanımdasınızdır ya da karşımda diyip saldırdı, aynısını biz de 1 kere yapsak bak o zaman terör destekleyen devletler bir daha destek vermeden önce uzun uzun oturup düşünüyor mu düşünmüyor mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Masum insanlari öldürerek ne kazaniyolar anlamiyorum.. :([hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Baştakiler o kadar cesur olsaydı.......[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Allah topnun belasini versin bence hemen 1 haftaligina sokaga cikma yasagi yapilsin Askerlerde devriye gezip tum evleri arasin. Anca bole bulunur bu it olu itler[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Evet bencede Askerin bi Tepki göstermesi ve isi eline almasi lazim Hükümetin yapacagi bi is olmaktan cikmis gibi gozukuyor[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 beyler anadolu yakasında nerde patlama oldu?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Şu anda 3 ölü olduğu kesinleşmiş. Muhtemelen çok fazla yaralı var. Ne yazacağımı bilemiyorum şu anda. Çok ciddi bir operasyon yine, basit saldırılar değil bunlar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 patlamalar tepebaşı (taxim) Levent Hsbc ve Bostancı hsbc 2 patlama[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Göztepede patlama olmus sanirim..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Belki alakali degil ama soylemek istiyorum .. zamaninda amerika sawasa girerken buna tepki gosterenler, biz amerikanin usagimiyizda sawasa girecegiz diyenler wardi simdi ; düsünceleri degismistir heralde.. ates düstügü yeri yakar.. canimiz yanmadan biseyleri anlayamiycaz heralde ?[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 asker masker raprapcilik yapmayalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 HSBCnin binasına bakınca ölü sayısıı daha yükselecek gibime geliyor. ALLAH belalarını versin hepsinin. Terörist olduğunu bildiği halde ihbar etmeyenlerin de allah belasını versin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Merhaba Arkadaşlar, Şu an iş yerindeyim. İlk iki patlamayı, Fulya'da olmamıza rağmen çok net duyduk. Neyse konu bu değil. Özellikle tanıklık ettiğiniz haberleri yazarsanız çok seviniriz. Haber merkezlerine gelen çelişkili ve yetersiz haberleri aktarmayınız. Bunu yerine, özellikle Anadolu yakasında neler olduğunu bilemiyoruz. Oradan haber verirseniz sevinirim. Haber ekipleri ulaşamamış; ama Paticik'in eli oralara uzanıyordur... Geçmiş olsun, esen kalın[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Absolut, 20 November 2003 11:46 tarihinde demiş ki: Devletin çok büyük tepki vermesi lazım şu an. Terör suçu direk idam olmalı artık yeter bu milletin şerefsiz dinsiz imansızlardan çektiği. Allah belalarını versin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting şerefsizler.. Beşiktaştan inerken görüdm kendi gözlerimle. Dua ettim saçma bi şekilde dakikalarca, "belediye eski bi binayı yıkıyo" olsun diye.. Ulan... daha fazla bişey yazamıycam çünkü devamlı küfrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya gerçekten mertçe açıklansa da kimlerin yaptığı, silah kuşanıp kafalarını ezsen vicdansızların. Her kim / kimler yaptıysa bir an önce mislini bulurlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ben Leventte çalışıyorum durum baya kötü şirketin şöförü yaralanmış ve hastaneye kaldırılmış. Onun dışında da 3 ölü olduğu söyleniyor. Şirketin arabalarından biri HSBC bankın önüne parketmiş durumdaymış ve parçalanmış.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arkadaslar lutfen su lanet anadolu yakasindaki patlamalar nerde soleyebilirmi hayir eger hsbc ise bizim ewin cok yakini oluoda suratina sictigimin ceptelide calismio[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Senelerce her türlü terör gubuna kucak açarsan işte böyle bir anda ev sahibini sokmaya başlarlar. Arkasından Kaide güdümlü Hizbullah çıkacak tabiki. Ama en içimize kadar sızdırılmış!! bu teröröristleri bundan sonra temizlemesi çok zor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ne 3 olusu abi on olu sirf show tv muhabirinin gozu onunde hsbc binasindan cikarilmis. ingiliz konsoloslugunun vize alinan bolumune yakin patlama olmus bahcedeki tum arabalar tarumarmis. yuzlerden bahset.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 HSBC genel müdürlük binası Levent çarşıda Bostancıdaki patlama Sinegog un bulunduğu sokak deniyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben üsküdardayım saat 11 civarı burdan duyuldu patlama yani evi salladı diyebilirim :(( uff içim kalktı ya bi ara show tv kamerası goruntuleri çekerken bacakları falan kopmuş bi ceset gösterdi mına koim terorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bostancıdaki patlama asılsızmış muhtemelen karşı kıyıdan gelen sesi sanmışlar. http://www.turk.net in haberi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar