Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ema aplaya bi soru

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

düşündüm bunu bilirsen bi sen bilirsin dedim valla?

geçen günlerde Cine5'te-Başka Yerde Yok programına bi bayan katıldı.
bi reklam şirketinin yöneticisi sanırım.hatta şu Pınar Sucuk reklamını yapan şirket galiba.hani şu iki adam dolmuşa binerken eve gidince yapacakları sucuktan bahsediyorlar.işte "yağını salınca,üstüne basacam ekmeği" diyo sonra diğeri "illa ki" diye giriyo.sonra müzik giriyo "illa illa illa ki, illa illa illa ki" diye. işte o reklamın yasaklanmasından falan bahsediyolardı çünkü.

neyse lafı fazla uzatmıyım o bayanın ismini biliyomusun ema apla?

bilmiyosan o kadar önemli değil sadece merak?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam yasaklanmadı ama hakkında bir sürü şikayet geldi. Özellikle dar gelirli aileler aşırı derecede özendirici bulduklarından RÖK'e (Reklam Özdenetim Kurulu) sayısız şikayette bulunmuşlar. RÖK'de doğal olarak burada bir suç olmadığına zaten reklamların özendirme amaçlı olduğu kararına varmış ancak bir tavsiye olarak çocukların izlemeyeceği saate alınmasını önermiş. Pınar'da reklamı hep gece geç vakitlere almış. Kısaca ülkemin gelir adaletsizliğinden dolayı güzelim reklam kırmızı nokta muamelesi görüyor.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 07 Şubat 2003 17:07 tarihinde demiş ki:
hehe çapkına bak :)
bilemiyorum valla. bulmaya da pek üşendim ayıptır söylemesi :P

yani istesen bulursun öylemi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mithras, 07 Şubat 2003 20:59 tarihinde demiş ki:
WTF is Reklam Öz Denetim Kurulu ?
Dar gelirli ailelermiş peh ben aldım televizyonu onlara reklam izlemeleri için.. [hline]OYNAT uğur'cuğum
[email protected]

[Bu mesaj mithras tarafından 07 Şubat 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]

???[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding
......
And I'll laugh and I'll learn to pretend
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
bi baslasam benim ema aPlaya soracak cok sorum var da aslinda ,

bireysel ozel emeklilik yeni cikmisken, ve bunlara uye olma potansiyeli tasiyan kitle tamamen 24-30 yas arasi iken, neden reklamlarda 60 yasinda amcalar oynatiliyor bu nasi hedef kitle, bu danyal reklamlari kim yapiyor.

lipton reklamlarini yapan dumbukler kim ? 5-6 tane genc kiz ve erkek - hedef kitle yas 25-30, uniden mezun tatli hayat belli - lipton iciyorlar, OYLESINE seviyorlar ki cayi, 'ben bir tane daha istiyorum' diyemeyecek kadar mal olduklarindan biri cep telefonunu bi yere sokuyor biri anahtarlarini bardaga atiyor, sonra 'hebeeee hebehoboyu unutmusum' diye geri donuyorlar, ararken bunlar kendini begenmis evsahibi gulumsuyor ve 'aradiginiz sey mutfakta olabilir mi' zirvasi cikiyor. sonra hep beraber mutlu bir sekilde tekrar lipton iciyorlar.

hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum reklaminin hedef kitlesi kimdir ?

her oturdugumda aklima baskalari da geliyor da televizyon karsisina su anda bunlar var hatrimda.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
bi baslasam benim ema aPlaya soracak cok sorum var da aslinda ,

bireysel ozel emeklilik yeni cikmisken, ve bunlara uye olma potansiyeli tasiyan kitle tamamen 24-30 yas arasi iken, neden reklamlarda 60 yasinda amcalar oynatiliyor bu nasi hedef kitle, bu danyal reklamlari kim yapiyor.

lipton reklamlarini yapan dumbukler kim ? 5-6 tane genc kiz ve erkek - hedef kitle yas 25-30, uniden mezun tatli hayat belli - lipton iciyorlar, OYLESINE seviyorlar ki cayi, 'ben bir tane daha istiyorum' diyemeyecek kadar mal olduklarindan biri cep telefonunu bi yere sokuyor biri anahtarlarini bardaga atiyor, sonra 'hebeeee hebehoboyu unutmusum' diye geri donuyorlar, ararken bunlar kendini begenmis evsahibi gulumsuyor ve 'aradiginiz sey mutfakta olabilir mi' zirvasi cikiyor. sonra hep beraber mutlu bir sekilde tekrar lipton iciyorlar.

hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum reklaminin hedef kitlesi kimdir ?

her oturdugumda aklima baskalari da geliyor da televizyon karsisina su anda bunlar var hatrimda.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

İkinci reklamın hedep kitlesi ben olabilir miyim? (Eğer kitlenin kalanını o reklamdaki (ve türevlerindeki) gibi kızlar oluşturacaksa yani) :)[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

o reklamin hedef kitlesini buyuk ihtimalle mallar olusturuyor. cunku 'ben bir bardak cay daha istiyorum' yerine cay bardagina anahtarlik atmak ancak oyle bir idraki gerektirir.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Sosyal ağlarda paylaş

"İlginç reklam yapalım milletin aklında kalsın" diyerekten çoğu şirket ve kuruluş olayın b.kunu çıkarmış durumda.

Birde Dışbank reklamları var mesela.10 tane birbirinden alakasız, saçma sapan reklamı yayına koydurmak ne işe yarıyor, ben merak ediyorum şahsen.İçinde "bank" kelimesi geçmeyen bir banka ismi olsa, kimse banka reklamı olduğunu bile anlamayacak.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 17 December 2003 00:46 tarihinde demiş ki:
o reklamin hedef kitlesini buyuk ihtimalle mallar olusturuyor. cunku 'ben bir bardak cay daha istiyorum' yerine cay bardagina anahtarlik atmak ancak oyle bir idraki gerektirir.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

Reklamı çok sevdiğimden değil ama birşey söylemek istiyorum : Ya öyle dese reklamın ne özelliği var ? Adamlar mesaj vermeye çalışıo sonuçta adamda yaratıcılık o kadar onu sorgulayabilirsin ama dediğin gibi yapılsa reklamın reklamlık bir yeri kalmıo ki..[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 17 December 2003 00:23 tarihinde demiş ki:
nikah mı düğün mü?[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)

ahaha bu kopardı Ra_d ın yazdığından sora gelince :]
[ps: Eski topikleri uplamıyın böle haberziz ;] Geyik sömürülüyor olmaz ki yaa.][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 December 2003 00:55 tarihinde demiş ki:
Ben Molped reklamını şikayet etsem kalkar mı? Hakkaten rahatsız oluyor izlerken. Restoranın ortasında bagırması falan rahatsızlık veriyor.
[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Kesinlikle;
evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...