Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hobbit ilk Türkçe'ye çevrildiğinde alıp okumuştum.. LotR ilk Türkçe'ye çevrildiğinde gene alıp okumuştum.. Gimli'yi çok sevmiştim.. Hele Hobbit'ten sonra, LotR'de Gimli,Aragorn ve Legolas gibi hobbit olmayan karakterleri ön plana çıkarttıklarından hoşuma gitmişti.. Bu filme bakıyorum. Elijah Wood, Aragorn ve Liv Tyler dışında film hakkında konuşulan birşey yok.. Hürriyet'te Reha Erus gidiyor sete adamlarla röportaj ediyor.. Gandalf ve Gimli ile röportaj etmiyor. Yahu Liv Tyler'ın filmde ne rölü var da onla röportaj ediyorlar? Hiç kimse bu LotR filminden güzel bir film yapamaz. Ama senaryo berbat.. Hele Gimli'yi ezip Liv Tyler'ı çok ön plana çıkartmaları beni deli ediyor.. Kitapta o Liv Tyler'ın oynadığı karakteri hiç hatırlamıyordum Ama Gimli fanatiği olmuştum.. Şimdi ise hiç bir yerde Gimli'nin lafı edilmiyor ama deli gibi Liv Tyler konuşuluyor..[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yahu amma abartılmış liv tyler'da çok az görüntüleniyor filmde, taş çatlasa 3 dakika ikinci filmde, ilkindede 5 dakika belki gimli ise film içinde olması gerektiği kadar rolü var bana kalırsa yani adamlar sonuçta izlettirmekte zorunda filmi, bir iki güzel insanı hiç göstermeseler olmazki ?[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ancak şu da var gimli kardeşlikten biri ve sonuçta o da diğerleri kadar önplanda olması lazım[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya uff hepsi çok dengeli. gimli fanatiğiysen tabi doymazsın gimliye.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nesi dengeli abi anlamadım gastelerde kaç gündür LOTR'nin haberleri yayınlanıyor Gimli'nin tek parça resmini göremedim.. Ayrıca romanda biraz daha fazla rolu vardı.. Arwen midir onun çok daha az rolu vardı..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Şunu düşün boyu kadar sakalı olan yerden bitme birinin mi resmini koysalar yoksa Liv Tyler'ın resmini mi koysalar daha çok alınır o gazete Çoğunluk Liv Tyler der bence[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 crusher'a katilmamak elde değil .. dengeli diyenlerin nasil dengeli olduğunu açiklamasini cidden istiyorum ... kitapta gimli ile legolasin başindan geçenler nerede ise 3. kitabin 1/3 'ü idi mantiken filimde de sizin için 1/4 ü olsun .. yani son filmin 4te birinde bir şekilde olmasi gereken karakter'e yan karakter muamelesi bile yapmiyorlar . öyle figüranmiş gibi ne konuşuluyor ne resmi çıkıyor ne 1 kişi adini biliyor .ayrica kendi adima dwarf fanatiği olmasam bile ilk iki filimde gimli'nin hem ne işe yaradiği belli hemde sağa sola atilip tutulan bir ayak baği muamelesi görmek dişinda bir işi yok .O koskoca dwarf madelerinden geçerken bile adama 1 satir bakin burasi boyledir deme hakkı verilmemiş.[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 evt gercekten abartılmıs[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 harbi abartmissiniz ya gimli gazetede çıksa ne olacak çoğu kişi eleştiriyor yok liv tyler in ne işi varmış..vs zaten kızın fazla rölü yok simdi kimse cikip var demesin 3 saatlik filmde max 5-10 dk gözüküyor eh tabi gazeteye de popüler karakterleri koyacaklar demmki gimli halk tarafından o kdar sevilmemiş,sonuçta arz talep meselesi bunlar.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ne alaka ya off extended ı izleyen var mı arkadaşlar orada gimli gerçekten süpper eminim oralar verilse idi herkes gimli hastası olurdu miğfer dibi'nde gimli ile loegolasın olayları süpper niye pippin ile mery yok ben bi de bnu merak ediom en önemli karakterlerden ikisi bunnar!!! yalansa yalan diyin hadi bunnara da önemli diil diyin tmm filmde çıkıolar baya ama filmden sonra millet pippine sam fln dio daıtçam ortalıı özellikle extended'da çok gırgırlar bu ikisi[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Asıl Tom Bombadil nerde?[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 işte damarıma baston bonus! ulaaaan daıtırım burayı en sevdiğimiz karakter liv tyler falan fasa fiso nerde benim bombadilim şu bizim tom bombadil ne kadar tatlı dilli sarıdır çizmeleri ceketi parlak mavi gongu çal da gel! ulan extended'da bile yok bombadil ki tom orta dünya'da çözülememiş tek varlıktır! bence eru ![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tek kelime diicem anlayan anlar : Hollywood[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 olsun olay sadece basın deil kimse ziklemio pippin ile mery'i onnar da azcık kişi gidiolar liv nası ama off be fln ne bu be![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 eh gazetede kıllı tüylü gimli yerine elbet liv tyler koyulcak the two towersta gimli kitaptakine göre daha bi ön plandaydı aragornla beraber resmen karamuratı çevirdiler helms deepin önünde[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Kitabı okumamış biri kısa boylu sakallı bir cüce için gitmez heralde sinemaya. Ha ben kitabı okudum o ayrı.[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? [Bu mesaj Saeros tarafından 14 December 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Bonus, 14 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: Asıl Tom Bombadil nerde?[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Tom Bombadil diyorsunuz da ben çok fazla bir etkisini görememiştim kitapta..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 liv 3. filmde daha da az goruluyo ama legolas ve gimli de,hele gimli gozukmuyo desek yeridir,bu da bence savasları zevksizleştirmiş savaş aynen A kuvvetleri dalıyo eziyo,B'nin desteği geliyo A'yı eziyo,A'nın desteği geliyo B'yi eziyo ve B'nin desteği geliyo savaşı kazanıyo diye olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Sağol be eldar. :P Gerisini söylemede filme gittiğimizin değeri olsun.[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: theKingpin, 14 December 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Tom Bombadil diyorsunuz da ben çok fazla bir etkisini görememiştim kitapta..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... tom bombadil hatırladığım kadarıyla orta dünyanın en yaşlı karakterlerinden biriydi bi de şu an aklıma gelmiyo ama yüzükle ilgili önemli bi detay da vardı o müthiş karakterle ilgili tabi ilk film zaten 3 saat sürüyodu bi de onun sahneleriyle en az 3 buçuk saati bulurdu ben o yüzden koymadıklarını duymuştum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 "Zamanımız yetmedi koyamadık" derlerse en aptalca bahaneyi uydurmuş olurlar, çünkü o kadar salak yere zaman harıyolar ki filmlerde, aklınız hayaliniz durur. *spoiler* son filmin sonunda Frodo'nundiğer hobbitlerden bi ayrılışı var resmen 15 dakika boyunca bi ona bakıyo bi buna bi ona bi buna ve abartmıyorum en az 15 dakika sürdü yani o yüzden zaman yetmedi demesinler *spoiler*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Liv Liv Liv ((:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Tom Bombadil Maia idi diye hatırlıyorum ben.Pek emin değilim ama..[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: aquila, 14 December 2003 19:54 tarihinde demiş ki: ayrıca şiddetle filmi beğenmeyen arkadaşlar,güzel bi senaryp yazsın bi okuyalım bakalım daha iyi olcak mı? Katılıyorum.Aramızdan birisi bir senaryo yazsa, izleyenlerin %60'ı hiçbir şey anlamaz.Nedeni ise, kitabı okumayanlarında filmi izlemesidir.Sonuçta Lotr ve Silmarillion'u okumuş olan biri, istemedende olsa detayın dibine vurur.O yüzden bu dengeyi iyi ayarlamak lazım, ne çok detaylı nede çok yüzeysel olmalı.Bu yüzden sanırım yapanı övmekten başka yapabiliceğimiz birşey yok.[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ben katılmıyorum. P.J dengeyi kesinlikle kuramamış. Bazı olaylarda detaya girerken, bazı önemli olayları tamamen çıkarmış.Hayır, ufak tefek, önemsiz gördüğün olayları çıkarırsın ama gidip de Orta Dünya'nın en güçlü adamlarından birini (Tom Bombadil-->Yüzükten etkilenmiyo) filme almazsan ve de en kötüsü, bazı olayları ve kişileri tamamiyle değiştirirsen(3.Filmde daha net görüceksiniz) ortaya uyarlama değil, taklit çıkar. Bi de çıkıp "Eleştirenler daha iyisini yapsınlar da görelim" mantığıyla hareket etmeyelim. O zaman bütün eleştirmenler işsiz kalırdı. :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar