sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 oynayan var mı nasıl birşey. gidip 3 milyon verip sonra iğrenç birşey çıkmasını istemiyorum da. oynayan varsa kısaca bi söylesin nasıl birşey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Kesin lölö biseydir...:)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 [Bu mesaj tayf tarafından 06 December 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 biri kendini fede edip şu oyunu oynasın ya onu yada star wars yeni cıkan 4 cd lisini alcam cekimser kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bende eski coin-uplardaki ninja turtles hakkında sandım threadi.Yeni çıktıysa sallayın.Romunu bulun coin-uplardakinin bence.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yok yepisyeni oyun konami'nin üstelik sanırım. 1-2 yabancı forumda güzelbaya falan diye okudum da detay falan vermemişler hiç.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bende yeni olduğu için sallayın diyorum zaten , herşey eskilerde dostlar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Walla firma kısmında "konami" yazıyorsa denemek lazım. Japonlar iyi oyun yapar:)(bkz. MGS,PES,Street fighter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: SilphatosIce_, 06 December 2003 17:00 tarihinde demiş ki: Bende yeni olduğu için sallayın diyorum zaten , herşey eskilerde dostlar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) mesela yeni çizim ninja turtles çizgifilmlerini izlememiş biri olarak bilmeden konuşuyorsun. oyun da fena diildir aslında eminim ki. ama bi yorum görmek isterim almadan önce[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Zevkli oyun ama sadece adam dağıtmaca.Eğlendiriyor baya insanı.Alın derim.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Adres varmi oyunun SS felan varsa bakalim ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 http://www.konami.com/tmnt/[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hehe çok şirin birşeye benziyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 OYUN SAĞLAM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 sağlam da nesi sağlam, nasıl bir oyun kısa bi şekilde anlatsanız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bende gördüm alacaktım sonra dedim yine para vericez saçma sapan bişiler çıkıcak gerçi onun yerine disciplesII die bir oyun aldım daha berbat çıktı..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ulan 3 milyondan çekiniyorsunuz.. ne kadar cimri heriflersiniz be.. oyun direk aksiyon oyunu. oynamadım ama eski oyuna çok benziyor.. git foot askerleri döv sonra rocksteady bebop en sonda da shredder ile kapış oyun bitsin.. ayrıntılara bakmak için www.trgamer.com a gidin[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sharereactor de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hayda aldım ama bende çalışmıyo, arkadaşımda çalışıyo hrrrrrrr çok da güzel bi oyun ya, gamepad ile hele süper zevkli olur bi de 2 kişi oynadın mı tadından yenmez arkadaşlar alın aldırın bu oyunu çok şirin bişey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 486 dan kalma bi ninja turtles vardı,kesin ona benziyordur..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Oynayan varsa evil turtbot ver.1in ilacı nedir geçiyorum ama tüm haklarımı alıyor.Ayrıca o parşomenler ne işe yarıyor?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 disciplese berbat diyenin alnını karışlarım beah! :-P[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyun grafikleri cokda guzel olmamasina ragmen ekranda cok sayida karakter oldugunda oyle bir kasiyorki amd 1700de ki iki kisi oynamak bile ayri bir iskence gamepad yoksa o kadar kasi$ki ama gamepadle zevkli oluyo tabi surekli ayni sekilde sokakta gordugun herkesi niye dovuyosunuz anlamadigim bi sekilde her gelen sana saldiriyo boyle anlamsiz bi sekilde.. ya ama sirin gozukuyo grafikler fln alin oynayin ama sIkILIrsiniz bi sure sonra muhtemelen. dayanipta bitirebilen yoktur sanirim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende AMIGA da vardı Turtles, cdlere bakarken direk aynı oyun grafiklerini gördüm, pentiumların gelişmişleri için tekrar düzenlenmiş ambalajlanmış bir oyun. . Biz joystik + klave ve fare ile oynardık 3 kişi, 4 tü maksimum zaten. Gayet severdik. O zamanlar Ortaokul hazırlığındaydım, bayağı eskiii yani :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar