Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğumgününüzde Aileniz Tarafından Hatırlanmamak

Moncain

Öne çıkan mesajlar

Sabah kalktım."Ohh be bugün 5 aralık bi yaş daha büyüdük dedim" kendi kendime.Bende bekliyorumki millet kalkınca bana sarılacak kutlayacak falan.Neyse kahvaltıyı ettim artık akşama diye evden çıktım.Okula gittim daha önce o kadar söylememe rağmen millettende tık yok.Neyse 1-2 arkadaşa hatırlattım bi onlar kutladı bir yandanda şimdi evdekiler akşama ne yapacaklar diye düşünüyorum neyse okul bitti eve gittim annemden bişeyler bekliyorum herşey normal.Babam geldi (o zaten ezelden beri kutlamaz saymıyorum bile).Birazöncede benim odaya geldiler aha dedim şimdi yaşadık.Misafirliğe gideceklermiş onu haber vereceklermiş.Şimdide çıktılar evde yalnızım geçen 17 yılı düşünüyorum.Aslında umrumda değilde insan böyle özel günlerde hatırlanmak istiyor en azından bi öpücükle.Artık seneye diyoruz.Tabi hayatımızdaki son doğumgünümüz olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de tam tersi ben pek sallamam doğum günü olayını hatta okulda ilk "bugün Heffer'ın doğum günü!!! doğum günün kutlu olsun bak o kadar bağırma doğum günümde dedin söledim işte ehieüa!!" diyecek olan şahsı kesmekle tehdit ettim
amma değişir kişiden kişiye tabi sen bi süpriz bekle bence de hadi baban kutlamayabilir belki ama annenin unutması imkansız

doğum günün kutlu olsun bu arada:)[hline]icq#172758290
Sosyal ağlarda paylaş

Mutlu yıllar Moncain. Gecikmişim biraz ama idare et, geç olsun güç olmasın ;]

Bence ailene de çok fazla bozulma, unuttularsa bile olur öyle şeyler. Belki kafalarını meşgul eden başka birşey vardır, ama önemli olan sadece bir günü değil, tüm seneyi mutlu ve unutulmadan geçirebilmen. Telafi ederler muhtemelen, takma kafanı =]

Nice senelere.
Pastayı kesersin okuldan gelince, yeriz.
[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

[Bu mesaj Nefr tarafından 06 December 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

iyki doodun moncain, bak doğumgünüdaşmışız seninle :)
yaylar da pek süper insanlar oluyolar canıııım, özellikle de 5 aralıkta doğanları :)

ailene fazla keyfin kaçmasın e mi? benim de bu seneki doğumgünüm -aslında büyük oranda benim yüzümden- biraz bööle ikircikli geçti ama, amaaan sonuçta zaten eğlenme gülme bahanesi olsun diye kutladığımız bişeyin keyfimizi kaçırmasına izin vermemek lazım di mi?
hem bak biz varız :)))

MUTLU YIIILLAAAAAR, BİİİZEEEEEE....
MUTLU YIIIILAAAAR, BİİZEEEEE...
Sosyal ağlarda paylaş

moncain bozma moralini. Biz de paticik ailesiyiz bak. Biz de aile sayılırız. ayrıca bence ailene hatırlamadıklarını soyle. Belki ders alırlar da bi daha olmaz bole sey :) İYİ Kİ DOĞDUN MONCAIN!!![hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

doğum günün kutlu olsun moncain..ya bende çok unutuyorum böyle doğumgünlerini fln 15 senelik arkadaşımın doğum gününü unutmuştum ama bilmediğimden fln diil ayın kaçı olduğunu bilmiodum..belki bu da öle bişidir yane yoksa unutmaz annen..neyse takma kafana ama mutlaka söle onlara anlasınlar hatalarını bi daha yapmasınlar..üzmesinler seni :) hadi tekrar mutlu yıllar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...