Moncain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sabah kalktım."Ohh be bugün 5 aralık bi yaş daha büyüdük dedim" kendi kendime.Bende bekliyorumki millet kalkınca bana sarılacak kutlayacak falan.Neyse kahvaltıyı ettim artık akşama diye evden çıktım.Okula gittim daha önce o kadar söylememe rağmen millettende tık yok.Neyse 1-2 arkadaşa hatırlattım bi onlar kutladı bir yandanda şimdi evdekiler akşama ne yapacaklar diye düşünüyorum neyse okul bitti eve gittim annemden bişeyler bekliyorum herşey normal.Babam geldi (o zaten ezelden beri kutlamaz saymıyorum bile).Birazöncede benim odaya geldiler aha dedim şimdi yaşadık.Misafirliğe gideceklermiş onu haber vereceklermiş.Şimdide çıktılar evde yalnızım geçen 17 yılı düşünüyorum.Aslında umrumda değilde insan böyle özel günlerde hatırlanmak istiyor en azından bi öpücükle.Artık seneye diyoruz.Tabi hayatımızdaki son doğumgünümüz olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben olsam büyük tepki gösterirdim herhalde.. senin de öyle yapman iyi olur, yoksa gelecek seneye hatırlayacaklarını falan da sanmıyorum.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Haha Bencede bi sürpriz bekle derim :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 doğum günün kutlu olsun bu arada :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tabi sürpriz olabilitesi de yüksek. kendi aile yapımı düşününce öyle cevap verdim. sabah kahvaltıda hediye bilimum zart zurt hazır oluyordu yani doğumgünlerimde :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Moncain Doğum günün kutlu olsun .SÜPRİZZZZ Yaparlar sana merak etme :lol:[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 saglıklı ve mutlu yıllar senin olsun .Hatırlanmak önemli tabiki ama annen baban hatırlamamış önemi yok sevgilin hatırlamassa üzül :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sağolun arkadaşlar.Süpriz beklemiyorum çünkü süpriz yapacak tip değiller.Neyse artık nasılsa bi laf olur yüzlerine vurmak için bizde o zaman görürüz onları.Artık geleceğe bakmak lazım geçti 1 yıl daha hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bozma moralini bizler varız :) Doğum günün kutlu olsun.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bende de tam tersi ben pek sallamam doğum günü olayını hatta okulda ilk "bugün Heffer'ın doğum günü!!! doğum günün kutlu olsun bak o kadar bağırma doğum günümde dedin söledim işte ehieüa!!" diyecek olan şahsı kesmekle tehdit ettim amma değişir kişiden kişiye tabi sen bi süpriz bekle bence de hadi baban kutlamayabilir belki ama annenin unutması imkansız doğum günün kutlu olsun bu arada:)[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 boşver paticikte senin ailen saıylır bak hem onlar hatırlamış =) doum günün kutlu olsun bi süpriz olabilir :P genelde dizilerde oluyo ama bleli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Moncain anneni tanıyorum,çok iyi bir insan yani söylediğin gibi değil cidden.Şimdi belki azıcık sinirlisin ama azıcık düşündüğünde sana ne kadar değer verdiklerini cidden anlyıcan.Kendini üzmemen dileğiyle dostum, doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Yaşadığın olay gerçekten de moral bozucu ama benim değinmek istediğim başka bir nokta var, "o kadar söylememe rağmen" falan demişsin, benim bir arkadaşım da kafama kaksa kasten kutlamazdım herhalde; bu tür şeyler olaıyn doğallığını bozuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben o laftan "daha önceden lafı çok geçmişti doğum günü tarihimi biliyorlardı" anlamını çıakrmıştım[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bu arada Doğum günün kutlu olsun nice senelere.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Olabilir, belki de öyledir ama bir de "hatırlattım" demiş. Neyse ya bu kadar da önemli değil belki de, doğum günün de kutlu olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 doum günün kutlu olsun hojam nice yıllara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 öbür topicte de sölediydim gene söleyem, doum günün kkutlu ossun[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 öncelikle doğum günün kutlu olsun! bu kadar sorun yapma altı üstü doğum günü her yıl bir tane daha oluyor, sen kişiliğinle hafızalara kazıtırsın kendını üsülme;)[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mutlu yıllar Moncain. Gecikmişim biraz ama idare et, geç olsun güç olmasın ;] Bence ailene de çok fazla bozulma, unuttularsa bile olur öyle şeyler. Belki kafalarını meşgul eden başka birşey vardır, ama önemli olan sadece bir günü değil, tüm seneyi mutlu ve unutulmadan geçirebilmen. Telafi ederler muhtemelen, takma kafanı =] Nice senelere. Pastayı kesersin okuldan gelince, yeriz. [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...[Bu mesaj Nefr tarafından 06 December 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 iyki doodun moncain, bak doğumgünüdaşmışız seninle :) yaylar da pek süper insanlar oluyolar canıııım, özellikle de 5 aralıkta doğanları :) ailene fazla keyfin kaçmasın e mi? benim de bu seneki doğumgünüm -aslında büyük oranda benim yüzümden- biraz bööle ikircikli geçti ama, amaaan sonuçta zaten eğlenme gülme bahanesi olsun diye kutladığımız bişeyin keyfimizi kaçırmasına izin vermemek lazım di mi? hem bak biz varız :))) MUTLU YIIILLAAAAAR, BİİİZEEEEEE.... MUTLU YIIIILAAAAR, BİİZEEEEE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mutlu yıllar ikinize de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 moncain bozma moralini. Biz de paticik ailesiyiz bak. Biz de aile sayılırız. ayrıca bence ailene hatırlamadıklarını soyle. Belki ders alırlar da bi daha olmaz bole sey :) İYİ Kİ DOĞDUN MONCAIN!!![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Dogum gunun kutlu olsun mon . Unutmak azıcık garip kaçabilir ama ailen onlar aklın başka şeylere gitmesin sakın onlar herkes gittiinde senin yanında olcak insanlar[hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 doğum günün kutlu olsun moncain..ya bende çok unutuyorum böyle doğumgünlerini fln 15 senelik arkadaşımın doğum gününü unutmuştum ama bilmediğimden fln diil ayın kaçı olduğunu bilmiodum..belki bu da öle bişidir yane yoksa unutmaz annen..neyse takma kafana ama mutlaka söle onlara anlasınlar hatalarını bi daha yapmasınlar..üzmesinler seni :) hadi tekrar mutlu yıllar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar