Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Pepsi Twist a.k.a limonlu kola

arcane

Öne çıkan mesajlar

Az önce yemek yemek için masaya oturmadan önce sofradaki pepsiyi görünce direk saldırdım.Bardağa boşalttım ve bi yudum aldım.
"Bardağın içinde limon ne arıyor?" dedim kızgın bir şekilde.Sonra bardağın içinde limon olma ihtimalinin olmadığını kavradım.Neden biri gelip bardağıma limon koysun ki?.Şişeye baktım üstünde limon resmi.Limonlu yazıyor.

Tadı aynı normal pepsinin içine limon atılmışı.Ayırt etmek çok çok zor şahsen edemedim.Güzelliği şu:
Normal kolaya limon koyarsanız bir süre sonra o bardakta içmek istemezsiniz çünkü çook limonlu olmaya başlar.Bunda öyle birşey yok çünkü limon seviyesi hep aynı.

Ben sevdim.Tavsiye ederim.[hline]kings of chaos
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sanırım güzel birşey pek pepsi içtiğim söylenemez ama limonlu kola fena olmaz bende diyorum bunlar twist falan domino pizzadada twist diye yemek vardı galiba oyle bişi sandım aklım fikrim yemekte lol :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Deep pepside falanmı çalışıyorsun yada söyle % kaç verdiler :-p
Bilmiyorum amerikanlar doğrusu kolayı kutu kola olarak içiyorlar gerçektende haklılar çünkü bilmem 2,5l ile 1 veya kutu kolanın tadı farklı geliyor herneyse kutu içinyorlar ama bol buzlu bardak tamamen buzlu oluyor birde limon limon için yorum yapmıyıcam ama bol buzlu kutu kola kolası hiç fena olmaz :)
*!Akkıllarını karıştırdığını düşünür*[hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eheh yanımda var şimdi buzluğa attım birazdan makarna cips ooooh birde film falan açar artık keyif :(
Ama bugun babamı yurtdışına halamıda ameliyat yaptırmasaydım daha iyi olabilirdi :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eheh yanımda var şimdi buzluğa attım birazdan makarna cips ooooh birde film falan açar artık keyif :(
Ama bugun babamı yurtdışına halamıda ameliyat yaptırmasaydım daha iyi olabilirdi :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...