Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Monitörlerde ve cd-romlarda son derece başarılı olan LG, yeni bir CD-Writer çıkarmış: 52X okuma 24X tekrar yazma 52X yazma 52x/24x/52x Cd-writer hızları da sınıra dayandı. şimdi mantar gibi 52x cd-writer türüycek. bakalım 52x/52x/52x'den sonra ne olacak? Kaynak TeknoSA bröşürü[hline]I am QAOSbringer!
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 cd'mi kırmıştı LG cd-rom.. çatır çutur kırdı cd'yi sonra da bozuldu..garantisi vardı neyse ki..[hline]all i want to do is live..
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 off bilgisayarı almadan önce infeqted ( valla şikayet ediom seni deniz) bana dedik ki sakın LG alma cd Asus al dedi 1.5 sene önce biglisayarı aliodum adam LG verelim dedi yok Asus koyun dedim, ve büyük bir hata yaptığımı anladım.. yüz saatte açılıo cd rom ayrıca çoğu cd yi okumuo. ben de okuomuo arkımın LG si var orda okuo :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 52x sınır değil Yeni HDDler (10200) ve kablolar sayesinde o sınır falan kalmadı zaten Kenwoodun 72lik CD Romu da var o yüzden 72 ye kadar devam eder o[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 kenwood un 72x cd rom u yıllardır var anlamadım gitti onun olayını.[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Lg'nin ürünleri bir ev kullanıcısı için biçilmiş kaftan. Genel Fiyat/Performans oranı oldukça iyi ürünler çıkarıyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ya lgler çabuk bozuluo bendede 52 hızlı lg var okumuo ya 10 dakka okuo 10 dakkadan sonra komaya sokuo adamı fim falan izlenmio lgden yane bozuldu kardeşimde sony var 50 hızlı aşmış bişi süper[hline]Je pense,donc je suis
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Sesinden rahatsız olmasam bende creative var 48x 4 senedir banamasın demedi, Ufak tefek sorunlar çıkardı bende tamir ettim ama birgün kasayıda alıp yürücek diye çok korkuyorum o derece gece evde uyuyan varsa çalıştırmaya korkuyorum :P uyandırır kesinlikle ehe ama okumadığı bişi olmadı bozulana kadar dewam sonra herhalde LG alıcam gibi duruyor...
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: kabiastro, 03 Şubat 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ya lgler çabuk bozuluo bendede 52 hızlı lg var okumuo ya 10 dakka okuo 10 dakkadan sonra komaya sokuo adamı fim falan izlenmio lgden yane bozuldu kardeşimde sony var 50 hızlı aşmış bişi süper[hline]Je pense,donc je suis sony ile karsilastirilirmi be kardesim sony elektronikte dunya markasi fiyati pahali ama kaliteside ona gore yuksektir[hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 LG de öyle ki artık? hatta ram üretiminde de LG'nin adı olması lazım ön sıralarda
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 lg o kadar hızlı okuyor ki, cdler çok ısınıyor. Hmm eskiden yapmazdı bu kadar. Genelde film cdlerin sonlarına doğru yapıyor. Ama tabii Asus aldığımda, ilk baştan beri, her cdnin başından ısıtırdı. LG daha iyi bence. Creative de user friendly geliyor bana. Geforce 2 GTS driverlerı süperdi, CD-Rom dizaynı çok güzel felan filan.[hline]I am QAOSbringer!
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Asus da oyle bi ses varki Gecen ben pc basındayken annem odada elektrikli süpürge çalıştırdı Ama bizim emektar saolsun o sesi bile bastırdı yani daha ne diyim[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 euehue öyleydi tabii..[hline]
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 valla bende asus 50X var..inanılmaz menunum..0 ses ve bütün cdleri okuyo.. şimsdide lite-on 52x24x52 süper..zaten lite-on en iyi cd-writer markası
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 neye göre en iyi? Benim bildiğim plextor en iyidi?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 creative user friendly fln diil kardesim zırt pırt bozulur
Öne çıkan mesajlar