Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasılat ne gençler? [ne kadar harçlık?]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harçlık alma çağım geçti.Ya$ım 19 bu arada..[hline]Jabba
[i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 26 November 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya$18 Toplanan para "Sıfır"

Sadece 2 gün evde tek başıma kalabılmek ıle odullendırıldım bızımkıler sehır dısında.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
said:
AMO, 26 November 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
Aslında sadece 100 m ama kardesım ın parasına da el koydugum ıcın :lol: 200 m eh ıste kısa gunun kaaarı[hline]Salla Bakarızzzzz :D

ver lam geri çocuğun parasını

siz abiler varya siz bölesiniz işte :P[hline]bilinçli toplumun
kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur
Mesaj tarihi:
+150 oowwww
-90 :-(
net karımız:60
e hiç yoktan iidir yaf
bu arada yaş 17 18 olmayada az kaldı yvş yvş ehliyet parası çıkıyor işte[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
Bu arada abi abi dediniz yaramı deştiniz:-)bnmkide yaklaşık 10 sene önce demişti ben 30 yaşına basınca direk kendini arabanın içinde bulacan demişti ama malesef abimizn yaşı 30 oldu ama araba bakımından pek bi icraaat yok wallahu :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
360-400 Dolar civarı.
120'lik Harddisk'imi aldım bile. Sırada 9600XT var.

Yaşasın bayram, yaşasın ailedeki tek çocuk olma olayı.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 26 November 2003 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi eskiden bayramlarda türk parası geçiodu simdi dolar ve euro'ya dönmüşüz vay bea =)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras...

Mesaj tarihi:
ya hangi salak bir çocuğa 20 milyondan fazla verir ki?
mantık nedir yani, önemli olan çocuğun sevinmesidir ve 20 milyon cidden iyi bir para. 100'lük banknotlar olsa, 100'lük verirsin abi.
anlamıyorum ben insanları. 2176301$, 1273612736£, 172361273 Euro;, 121237232137120378123 TL biraz abartı değil mi sizce?[hline]
[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 26 November 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 26 November 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peder her gün 2 milyar bozuk veriyo ama maça giderken kuyrukta ''Bozuk kalmasın beyler'' diyen çekirdekçilere veriyom :)
Yok len şaka:) peder bi mok vermiyo[hline] Face your fears,
Live your dreams...
UltraPsycho
Mesaj tarihi:
Ya şansa bak millet malı götürmüş bizim burda akraba yokki soyup soğana çevirelim...[hline]Elros Lúinwë
Lord Nimphelos Lúinwë
Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır
Mesaj tarihi:
walla 50 mılyon oda annanem 20m werdı gerısını babamı ve annemı somurdum :p yoksa kımse vermedı yaws uhuhu kımse benı sevmıyor eskıden butun sulaleyı somururdum hey gıdı gunler hey[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 25 November 2003 22:36 tarihinde demiş ki:
bütün gün evde yan gelip yattım ooohhhh.bide KOTOR oynadım tabii.para marada yok.bence değdi...

aynısını bende yaptım:) ama bugün yaptım dünde son 15 yılın rekorunu (45 m) kırıp 95 m topladım(babam nefret eder bayram ziyaretlerinden) ertesi gün babamlar gitti bende gitseydim bi 90m daha toplardım heralde ama oturup evde KOTOR oynadım
bencede değdi:)
95 milyonu da aynen babama verdim üstünü kapayıp GeForce FX alacak:)
  • Yeni Oluştur...