Aurora Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ohoooo ben bu camiada(sevgilisi falan olmayan mukaddes insanlar camiası) 20. yılımı doldurucam.[hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 24 November 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 saplığı bi soykırım aracı olarak görüyorum allah korusun sap arkadaşlara dallahtan acil şifalar ( bana da ) amaişşallah kurtulacam şu sap olayından bi iki haftaya amiiin[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bilmiyorum sapmıyım deil miyim garip bişey var :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hadı hayırlısı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ehee tebrikler :tebrikz:[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sapım ve bundan da deli gibi mutluyum. Benim saplığımı elimden alacak hatunun cidden baya bir meziyetleri olması lazım yoksa kuru kuruya bu özgürlüğü iki gülücüğe değişmem. *! Saptır ve gururludur* Ohh beee şu an evde tek başımayım, karışan yok eden yok. "Büleeeeennnttt beni şuraya götür, bana şunu al, yanında bunu da al, üstüne niye bunu giydinnnn..." diyen de yok, bundan büyük mutluluk ve huzur varmı yav...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sapim ve onurluyum,gururluyum mutluyum.....mutlu muyum? -evet olum mutlusun bak kiza yedireceegin parayla kac saat internet kafe dedydin -lan yeme beni be mutlu falan degilsin al iste simdi yanniz sinemadasin usumuo musun -kes lan mutluyum -tabii...tabiiiii........ -ben senin......DANNNNN *evet mutluyum evet mutluyum diye cigliklar atar* ama mutlu mudur? ;) :-) :-)[hline]You will be fine, Chére. You got people watchin' over you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 değildir ;)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 değildir ;)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 eheuehe :D gusel tamamlamıssın mavi :)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bu arada bir kızla çıkıyor olmandan bize ne? artık sap olmamandan bize ne? ama dersinki "arkadaşlar manita yaptım sizde faydalanacaksınız" eywallah deriz cümleten "artık sap değilm etrafımdakki bayanlar tecavüzlerimden kurtuldu" dersen ona da eywallah ama böyle bir şey olması söz konusu bile olamaz saçma ve sapan... açık sözlşü olacam derken seviyesizleştimmi evet seviyesizleştim, kızdımmı evet kızdım, kulaklarım kızardımı evet kızardı... artık bu kadar açık ve seçik bir mesaj üstüne mesaj yazan olursa nicotinee den bir farkı olmayacağı da ortadadır buyrun buradan yakın bu konuya başka mesaj atarsamda ipnelerin bayrak taşınayı olayım...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Hehe siz çıkın çıkın, yeterince uzun süre çıktıktan belki daha da kötüsü bir gaflet anında evlendikten sonra eninde sonunda benim konumuma geleceksiniz... *! Pis pis sırıtır*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yakında şöyle bir thread görürsek şaşırmam. "MİLLİ OLDUM!"[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben bu konuyu açarken sizin dediğiniz hiç bişii düşünmedim sadece bu sap muabbeti çook geçtiğinden ben artık diilim darısı sizin başınıza muhabbeti için açtım...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ok beyler uzatmayalım.Çocuk geyik yapmak istemiş.Sevinsin biraz :P :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Malesef sapım ve mutsuzum off bulsam ya offf offff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Sapım hemde öyle bir sapım ki destanlar yazılacak hakkımda!.. :D[hline][Reborn] Kevin Blackice ------------------------------------- Mail Adress MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hahahahahaha abi tanımıyorum etmiyorum ama uplamasam olmazdı, kusura bakmayın ahahahh CthuLhu said: ewet.. artık sap diilim 1.5 yıl aradan sonra bi kız arkadaş buldum... darısı nice sap paticik üyesinin başına :p adam sevinçten topic açmış lol BabacumMostors said: Ulusal Saplar Düttürüsü (marşı) Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum 10 yıl sonra http://i50.tinypic.com/jaay5t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Babacum şu anda çok büyük tehlike altında :D Sakın bir mesaj daha yazma bu topiğe :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 HAHAHAHAHAHAHAH FERİT BU NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben de sap uzmanlıgını bırakıp başka işe başladım tarzı bir başlık bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 asfhuahufsuhashfauhsfhuahufuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 said: ewet.. Vurucam kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Adamların yuvalarını yıkacaksınız sdf TOPIC RESLEMEK YASAKLANSIN, ERGENKEN ATILAN MESAJLAR YETİŞKİNLİĞE GEÇİŞTE SİLİNSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar